sa ei oska isegi sõna läbikäija õigesti kirjutada! sa oled lootusetu idioot ja mõttetu lihakeha. häbiks oma emale ja kodumaale
pole relevent see on pseudo ja mitte argumement sa loll autist . sina ei ütle riigireetur . sina oled häbi. sina oled venemeelne riigireetur ja kogukonna reetur mul on puue mul on raske end väljendada vahel ja see on internet. vähemalt mina räägin eesti keelt erinevalt venelastest kellele sina poed .
sa kutsud mind lootusetuks idioodiks ja mõttetuks lihakehaks. ise oled anonüüümne pedofiil.
tuletame taas meelde mida sa oled teind
1 ahistasid blogija lapsi ja lavastasid mind süüdi selles
2 ütlesid ,et 12 aastased võivad teha anaali teineteiseda
3 tegid oma pedo sõpradega maha mu mineviku vigu ja siis ütlesid nendega ,et võid halbu asju jagada
4 oled riigi reetur tolerast kogukonna reetur
5 oled anonüümne ku sik kes ei julge oma nime alt iriseda .
irise veel internetis kuida sõnu valesti kirjutan samal ajal kui ma paljastan mis sa oled ja ühel päeval paljastan ka su ja su sõprade isikud ja nimed kui need teada saan ja kõik teie teod. see päev tuled usu mind. sa ei jää anonüümseks igavesti sa loll pedofiil. ma rebin sult anonüümsuse ja maski eest. ütlesin see on sõda. ja ütlesin ,et võidan selle.
mina ei oska seda ja toda sõna kirjutada . a sina ei oska teha häid argumente mis pole surnud argumendid ja sa ei oska ka oma väiteid tõestada.