Lolliklubi
jessas
lollipopu 29. jaanuar 2016, kl 11.48 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
milline kokkuhoid, varsti juba kahe milline.
niikui Delfi avad, ja eriti veel naisteka, siis neid retsepte alles tuleb, nigu Vändrast saelaudu, üks soovitus, mida süüa, parem kui teine ja ohh seda saledust ja tervise hunnikut!
ma olen kõik välja printinud ja seinale kinnitanud. elamises nigu uus remont, ei pea tapeeti ostma, värviline ja puha ;P
kui te arvate, ma juhindun sellest kõigest, siis olete valel teel. ma söön ikka seda, mida hing ihadab ja mis hõbeniidi suunurgast välja kutsub.
niikui Delfi avad, ja eriti veel naisteka, siis neid retsepte alles tuleb, nigu Vändrast saelaudu, üks soovitus, mida süüa, parem kui teine ja ohh seda saledust ja tervise hunnikut!
ma olen kõik välja printinud ja seinale kinnitanud. elamises nigu uus remont, ei pea tapeeti ostma, värviline ja puha ;P
kui te arvate, ma juhindun sellest kõigest, siis olete valel teel. ma söön ikka seda, mida hing ihadab ja mis hõbeniidi suunurgast välja kutsub.
lollipopu 30. jaanuar 2016, kl 10.30 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
NUMMIKAS 05. veebruar 2016, kl 20.10 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,591 |
Tere ja head uut aastat, kulla sõbrad.
Tore on tõdeda, et lolliklubis on olukord muutusteta :)
To dieet:
Et Sa öösi paremini magaks, siis tea, et kahmamegi põske (ka tondi, kui vaja)- aga ainult siis, kui nähtav selle va hõbeniidi ilmnemise suunurka põhjustab ;)
Oli meeldiv, nagu ala(s)ti!
Tore on tõdeda, et lolliklubis on olukord muutusteta :)
To dieet:
Et Sa öösi paremini magaks, siis tea, et kahmamegi põske (ka tondi, kui vaja)- aga ainult siis, kui nähtav selle va hõbeniidi ilmnemise suunurka põhjustab ;)
Oli meeldiv, nagu ala(s)ti!
hmm 20. veebruar 2016, kl 01.56 |
lollipopu 20. veebruar 2016, kl 10.40 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
kõrvalseisja 27. veebruar 2016, kl 10.53 |
tõstan pokaali 27. veebruar 2016, kl 20.25 |
eluajalootark 17. märts 2016, kl 04.43 |
jälle 17. märts 2016, kl 04.49 |
näe see on teie majandus 17. märts 2016, kl 05.03 |
see on parim koht 17. märts 2016, kl 05.26 |
lollipopu 17. märts 2016, kl 09.21 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,802 |
von Freen 14. mai 2016, kl 17.39 |
vat languaage juu ool tolking heer?
ai ämm little konfjuusing tudei.
ich liibe swain bakken mit ohvenkartohvel sehr viel.
jaa!
mõ ljubim sala
bekon moi drug
i bes provala
ja etu žru
külla pidäis nütt vähan aikaa laita makkarasse vähen lihaa. ei see tärkkelüs minua kiinosta. mutta kuka ei halua sitä tehtää.
jag äter stekt kückling med tvoo mun halv soo mücket som att goo
ai ämm little konfjuusing tudei.
ich liibe swain bakken mit ohvenkartohvel sehr viel.
jaa!
mõ ljubim sala
bekon moi drug
i bes provala
ja etu žru
külla pidäis nütt vähan aikaa laita makkarasse vähen lihaa. ei see tärkkelüs minua kiinosta. mutta kuka ei halua sitä tehtää.
jag äter stekt kückling med tvoo mun halv soo mücket som att goo
NUMMIKAS 18. mai 2016, kl 23.03 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,591 |
Ants 19. mai 2016, kl 20.56 |
von Freen 22. mai 2016, kl 11.01 |
https://www.youtube.com/watch?v=gLlUXlE5ULc
*
väljapaistmisel on oluline see, kus või mille sees omadega (või ka võõrastega) parasjagu ollakse
iseenesestki mõista, et kui sa juba väljas oled, siis enam välja paista ei saa ja saab ainult sisse paista
seepärast eelkõige enne väljapaistmist tuleb minna sisse
edasi siis juba paistab
*
väljapaistmisel on oluline see, kus või mille sees omadega (või ka võõrastega) parasjagu ollakse
iseenesestki mõista, et kui sa juba väljas oled, siis enam välja paista ei saa ja saab ainult sisse paista
seepärast eelkõige enne väljapaistmist tuleb minna sisse
edasi siis juba paistab
NUMMIKAS 23. mai 2016, kl 21.01 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,591 |
Peale pikemat juurdlust ja sisekontrolli tundub, et olin pikka aega sees (kusjuures kõrvuni), aga siiski välja ei paistnud. Siis sain välja ja äkki tundus, justkui oleksin hakanud paistma (vist silma).
Kas saan õigesti aru, et tark paistad välja, kui püsid sees, ja loll siis, kui oled väljas?
Kas saan õigesti aru, et tark paistad välja, kui püsid sees, ja loll siis, kui oled väljas?
von Freen 23. mai 2016, kl 23.54 |
piaaegu.
kui sa oled ütleme silmapaistvalt kõrvuni sees ja kõrvad hakkavad välja silma paistma, siis võib olukord olla küll loll, aga seda väljapaistvam, mida silmapaistvamalt kõrvad välja paistavad
loll on olla siis, kui oled väljas ja tahad välja paista, kuigi oled väljas, sest sulle tundub, et oled sees, aga kõik näevad, et oled väljas ja see paistab kaugele ja vahel lausa seesolijailegi
tark jällegi ei torma ei sisse ega välja, vaid jääb sinna, kus ta parasjagu on, ning hakkab oma iseteadlikkusega kohe silma, sest paistab teiste lollide seast välja olenemata sellest, kas ta on sees või väljas
pee ees!
kesse sul seal seda sisekontrolli muijdu teeb?
siserevisjonikomisjon või väliskomisjoniaudit?
kui sa oled ütleme silmapaistvalt kõrvuni sees ja kõrvad hakkavad välja silma paistma, siis võib olukord olla küll loll, aga seda väljapaistvam, mida silmapaistvamalt kõrvad välja paistavad
loll on olla siis, kui oled väljas ja tahad välja paista, kuigi oled väljas, sest sulle tundub, et oled sees, aga kõik näevad, et oled väljas ja see paistab kaugele ja vahel lausa seesolijailegi
tark jällegi ei torma ei sisse ega välja, vaid jääb sinna, kus ta parasjagu on, ning hakkab oma iseteadlikkusega kohe silma, sest paistab teiste lollide seast välja olenemata sellest, kas ta on sees või väljas
pee ees!
kesse sul seal seda sisekontrolli muijdu teeb?
siserevisjonikomisjon või väliskomisjoniaudit?
NUMMIKAS 25. mai 2016, kl 13.27 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,591 |
Sissejuhatuseks saab öelda, et need Sinu välja toodud mõtted on üsna sisukad.
Aga kui loll läbib edukalt sisseastumiskatsed, siis ei olegi ta ju nii loll, vaid silmahakkavalt targem ja ta peaks oma sissekirjutuse ikka kätte saama, onju.
Ning kui tark nimetatud katseid ei läbi, siis tema puhul toimub seest väljaheide ja tema tarkus seatakse kahtluse alla, välja arvatud juhul, kui on mõni muu väljapääs välja toodud.
PS Sisekontrolli teeb mulle vahelduva eduga dr Varnavskaja.
Aga kui loll läbib edukalt sisseastumiskatsed, siis ei olegi ta ju nii loll, vaid silmahakkavalt targem ja ta peaks oma sissekirjutuse ikka kätte saama, onju.
Ning kui tark nimetatud katseid ei läbi, siis tema puhul toimub seest väljaheide ja tema tarkus seatakse kahtluse alla, välja arvatud juhul, kui on mõni muu väljapääs välja toodud.
PS Sisekontrolli teeb mulle vahelduva eduga dr Varnavskaja.
von Freen 29. mai 2016, kl 16.11 |
dr Olga Varnavskaja on õnneks ilmselt tegija.
ikka parem kui nt dr Oleg Varnavski.
väljaheited ehk väljaheitmised ei puutu praega otseselt AGA väljapaistmise teemasse. vbl väga kaugelt kaudselt väljanägemise teemasse ainult.
samas väljanägemine ei = väljapaistmine.
kahjuks eksole.
väljapaistmiseks kusagile sisseminek ei eelda sisseastumiskatseid ega sissekirjutust. need võivad küll asjalooga kaasas käia, aga ei pruugi ja ei pia mitte.
sinna pöhjatallinnasse on meil Teile aga asja tuumani jõudmiseks ja kõigest vajalikust pädevalt arusaamiseks välja pakkuda üks praktikatöö või praktikum või väljaõpe või väliõpe või juurdluslik eksperiment
leidke abiline.
leidke lähim kanalisatsiooniluuk.
avage.
sisenege luugi all asuvasse avausse ehk auku.
küsige abiliselt, kas te paistate sealt välja.
vajadusel üritage ronida ülespoole ja küsige uuesti.
seda prodtseduuri tuleb korrata seni, kuni abiline teatab teile, et te hakkasite välja paistma.
ronige august välja ja sulgege see taas luugiga.
tehtud.
kodus juurelge saadud tulemuste üle.
arutage abilisega, millal te välja ei paistnud ja millal te hakkasite välja paistma. mõelge erinevustele. pange kaustikusse, märkmikusse, paberile või telehvooni kirja millised tegevused viisid selleni, et te hakkasite välja paistma.
juhinduge edaspidi saadud analüüsi tulemustest.
pee.ees!
lugudegapeetud toktor Varnavskayaga aga võtab meie kliinikumi ilusate kunstide osakond kohe üleomme ühendust, sest meie otsime suure kevadsuvise ooaja alguses pingsalt siiamaani omale pädevat klientuuri WTF nika raagua fotoepilatsiooni klientide leidmiseks lähiajal ja kohe.
ikka parem kui nt dr Oleg Varnavski.
väljaheited ehk väljaheitmised ei puutu praega otseselt AGA väljapaistmise teemasse. vbl väga kaugelt kaudselt väljanägemise teemasse ainult.
samas väljanägemine ei = väljapaistmine.
kahjuks eksole.
väljapaistmiseks kusagile sisseminek ei eelda sisseastumiskatseid ega sissekirjutust. need võivad küll asjalooga kaasas käia, aga ei pruugi ja ei pia mitte.
sinna pöhjatallinnasse on meil Teile aga asja tuumani jõudmiseks ja kõigest vajalikust pädevalt arusaamiseks välja pakkuda üks praktikatöö või praktikum või väljaõpe või väliõpe või juurdluslik eksperiment
leidke abiline.
leidke lähim kanalisatsiooniluuk.
avage.
sisenege luugi all asuvasse avausse ehk auku.
küsige abiliselt, kas te paistate sealt välja.
vajadusel üritage ronida ülespoole ja küsige uuesti.
seda prodtseduuri tuleb korrata seni, kuni abiline teatab teile, et te hakkasite välja paistma.
ronige august välja ja sulgege see taas luugiga.
tehtud.
kodus juurelge saadud tulemuste üle.
arutage abilisega, millal te välja ei paistnud ja millal te hakkasite välja paistma. mõelge erinevustele. pange kaustikusse, märkmikusse, paberile või telehvooni kirja millised tegevused viisid selleni, et te hakkasite välja paistma.
juhinduge edaspidi saadud analüüsi tulemustest.
pee.ees!
lugudegapeetud toktor Varnavskayaga aga võtab meie kliinikumi ilusate kunstide osakond kohe üleomme ühendust, sest meie otsime suure kevadsuvise ooaja alguses pingsalt siiamaani omale pädevat klientuuri WTF nika raagua fotoepilatsiooni klientide leidmiseks lähiajal ja kohe.
NUMMIKAS 01. juuni 2016, kl 16.08 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,591 |
No nii, välikatsed edukalt läbitud ja väljaheited ihult pestud (edutult).
Leidsin abilise.
Leidsin luugi. Mitte esimene ja lähim, pigem kaugem ja kõrvalisem.
Avasin.
Sisenesin.
Ja jäin kinni.
Ülespoole ronida ei õnnestunud.
Allapoole hakkasin vajuma teise päeva pealelõunal.
Väljusin nimetatud trassi teisest luugist.
Sulgesin luugi.
Abilisega sooritatud katset analüüsida ei saanud, kuna tema jaoks ma ei paistnudki välja ning pimeduse saabudes läks ta juba esimese päeva õhtul koju, kuna kõht oli tühjaks läinud.
Samas sain väga selgelt aru, millisel hetkel ma hakkasin välja paistma, sest mind väljutava luugi kõrval bussijaamas seisev deduška hüüdis äkitse "Что зa (три буква)-ня!", mille peale babulja tema kõrval ristimärki hakkas rinnale taguma.
Vastupidiselt Teile olen siiski veendunud, et väljanägemisel on suur seos (ja võrdusmärk) väljapaismisega. Oleks ma sealt luugist hakanud välja paistma samasuguse väljanägemisega, kui ma sinna süsteemi sisenesin, siis ei oleks deduška mind arvatavasti selle pirukaga visanud, mis tal peos oli. Lihapirukas, muide.
Varnavskaya (nagu Te hoolikalt kirjutasite) aga ei ole minule siiani kõnet teinud, ka mitte vastamata kõnet- ilmselt ma ei klassifitseeru Teie fotodele, kuna epilatsioon on pidev ja püsiv.
Tänan kogemuse eest!
Leidsin abilise.
Leidsin luugi. Mitte esimene ja lähim, pigem kaugem ja kõrvalisem.
Avasin.
Sisenesin.
Ja jäin kinni.
Ülespoole ronida ei õnnestunud.
Allapoole hakkasin vajuma teise päeva pealelõunal.
Väljusin nimetatud trassi teisest luugist.
Sulgesin luugi.
Abilisega sooritatud katset analüüsida ei saanud, kuna tema jaoks ma ei paistnudki välja ning pimeduse saabudes läks ta juba esimese päeva õhtul koju, kuna kõht oli tühjaks läinud.
Samas sain väga selgelt aru, millisel hetkel ma hakkasin välja paistma, sest mind väljutava luugi kõrval bussijaamas seisev deduška hüüdis äkitse "Что зa (три буква)-ня!", mille peale babulja tema kõrval ristimärki hakkas rinnale taguma.
Vastupidiselt Teile olen siiski veendunud, et väljanägemisel on suur seos (ja võrdusmärk) väljapaismisega. Oleks ma sealt luugist hakanud välja paistma samasuguse väljanägemisega, kui ma sinna süsteemi sisenesin, siis ei oleks deduška mind arvatavasti selle pirukaga visanud, mis tal peos oli. Lihapirukas, muide.
Varnavskaya (nagu Te hoolikalt kirjutasite) aga ei ole minule siiani kõnet teinud, ka mitte vastamata kõnet- ilmselt ma ei klassifitseeru Teie fotodele, kuna epilatsioon on pidev ja püsiv.
Tänan kogemuse eest!
zen-master 04. juuni 2016, kl 22.57 |
loomulikult 04. juuni 2016, kl 22.59 |
mul on lihtsalt 04. juuni 2016, kl 23.05 |
Lisa postitus