Kui oled kusagil näinud peresisest vägivalda, siis teata politseisse!
kuida on see relevant . kes peresisesest vägivallast rääkis.
politseisse! Kui sinu suhtes on kasutatud seksuaalset vägivalda, siis teata politseisse,
kuna ja millal se juhtus. miks sa taas asju välja mõtled. millal olen ma seda öelnud ja väitnud . suudad sa seda näidata mulle .
mitte ära käi mööda foorumeid tähelepanu mangumas. Selline käitumine teeb sinust kaasosalise.
mina ei mangu tähelepanu sa loll kären. mina paljastan SIND ja neid si taseid pedofiile ja vaimuhaigeid KEDA SINA KAITSED JA KELLE TEGUSID SINA EIRAD. kaasosaliseks millele. ma ei ole millegi ja kellegi kaasosaline sa loll kären. keegi pole ming seksuaalselt ära kasutand ja mingit perevägivalda pole olnud. kui sa arvad ,et olen kaasosaline jookse politseisse. esita valesüüdistus seda sa ja su sõbrad oskate ju. ainus kaasosaline oled sina. SINA kaitsed pedofiile SINA kaitsed vaimuhaiged keda MINA paljastan. SINA vaatad nende käitumisele läbi sõrmede ja eirad seda mida nemad teevad ja mõtled asju välja.
kui sa ikka arvad ,et olen kaasosaline siis palun. teata politseisse ja ma ka ütlen heameelega politseile milliseid pedofiile sa siin kaitsed ja mis moodi mind foorumis laimatakse ja kuida sa mind laimad. lase käija. ära siin tõmble ja mögise ja loobi tühjasi sõnu. tee tegusi ka nagu mina
ma paljastan sinu sõpru kes on ahistand blogija peret. mind selles süüdi lavastand. nad on teind palju muud ka. sina oled kaasosaline