Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
kas loll on olla loll?
 
Philosopf 11. veebruar 2005, kl 12.59
küsimus iseenesest sisaldub juba teema pealkirjas. edasi võime asuda teema sissejuhatuse juurde, mis sisaldub küsimuses- kas loll olla on loll? seda küsimust võib esitada ka sõnade teises järjekorras, vastavalt sellele kuidas kellelegi meeldib seda küsimust visualiseerida- näiteks kas loll olla on loll või siis loll kas olla on loll. viimast küsimusepüstitust võiks tema poeetilise kõla tõttu kasutada ka mõne vastavateemalise luulekuvandi vormistamiseks. aga jah, ega küsimuse mõte sellest ei muutu kui tema sõnade järjekorda teisestada. kuigi- mõne teise küsimuse, mis sisaldab muid sõnu, sõnade teisestamine võib muuta küsimuse mõtet. ka pisikesel kijavahemärgil võib olla suur mõju küsimuse mõtte muutusele. aga jah, läheme nüüd tagasi teema juurde ja püstitame küsimuse- kas loll olla on loll? tegelikult sõltub see küsimuse püstitaja vaatenurgast, samuti sellele vastuse otsija vaatenurgast, kes võivad, aga ei pruugi olla täiesti erinevad inimesed. oletagem siis, et inimene püstitab enda jaoks sügavmõttelise küsimuse- kas loll olla on loll? tegelikult pole siin vajagi laskuda sügavmõttelistesse aruteludesse küsimuse filosoofilise sisu ümber. sest kas? küsimusele saab olla kaks vastust, need on kas jah või ei. edasi võib igaüks vastavalt oma enesetundele, haridustasemele ja sotsiaalsele staatusele ning ka muudele mõjuritele teemat edasi arendada.
 
vesiir 11. veebruar 2005, kl 13.20
Nagu juba ise vastasid, siis loll on olla loll, kui ise ei tunnista, et oled loll ehk suhtumise küsimus. Kas sama loll on olla mees või naine? See nagu elu paratamatu osa, et inimene on loll. Sa võid olla teab kui tark aga ikkagi mingi koha pealt oled loll. Keera või vaata kust külje pealt tahad! Loll ei ole tunnistada oma lollust nagu ka eksimine on inimlik ;)
 
esiloll 11. veebruar 2005, kl 14.54
ma arvan, et mitteloll on märksa lollim olla ...ja arvata, et oled väga tark, kõige targem, targim. vat, selline loll küll olla ei tahaks:)))
 
mnjaa 11. veebruar 2005, kl 17.24
...öpi kogu elu,sured ikka lollina....Oleks tore teada mis inimesed siin ka on ??Ikka päris turakad vä???
 
esiloll 11. veebruar 2005, kl 17.28
õigus sul, mnjaa, täiesti turakad:)))
 
to esiloll 11. veebruar 2005, kl 17.33
Ma olin just feministi nurgas,jube masendav , siin nii tore meeldiv öhkkond.Olen pere-ema , mönus olla ajuvabade inimestega kes ei halise ega öpeta elama.Elagu lollide vabariik!!!!
 
esiloll 12. veebruar 2005, kl 14.57
to pere-ema

ole aga tervitatud! õigus sul, jah - meie ei saa siin kedagi õpetada, meil ju endil alles palju õppimist ...et kaaa niiii targaks saada kui need köiksetargemad, kes alati täpselt teavad, kuidas istu, kuidas astu ja kuidas elama pead - aga õnneks need lähvad kogu aeg eest ära oma suures tarkuses:))

niiet, tere aga tulemast:)))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!