Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
diskrimineerimine
 
Pheministopheles 11. veebruar 2005, kl 19.44
vaatan mina ja mida näen- naisküsimuste õilsale leheküljele on tekkinud lolliklubi. küsin mina nüüd- kelle idee see oli? kes vastutab? kuidas saab olla sellel arukate mõtteavalduste leheküljel lolliklubi? ja veel punaselt väljatooduna? kas eesmärk on koondada lolle? kallid naised, kes te siin klubis kirjutate, teile jääb ju pitser külge. te ei tohi oma mõtteavaldusi ilmutada lolliklubis. feministi nurgake, hea küll. shovinisti nurgake-veel parem. aga lolliklubi??? muide, mina astun ka. sellesse lolliklubisse. et teil silm peal hoida. ei muud.
 
Robin 11. veebruar 2005, kl 19.49
Ma söö oma mütsi ää,kui sellest ei kasva suurim partei ja eestis.Valimised ju aasta pärast.Ah ja Partsil ka tuli saba all.Ojuland juba istub Harku maistevanglas nokuMENTIDE varguste eest ja naudib lesbimõnusid.OJEEE.
 
yxloll 11. veebruar 2005, kl 19.53
Pheministopheles, hea on tulla kapist välja ja öelda avalikult "MA OLEN LOLL!" muidu pead tarka nägu tegema ja pingutama. Robin, mis oleksid nõus tegema selleks, et klubisse pääseda?;)kuidas püüaksid oma usaldust võita...?
 
kelluke 11. veebruar 2005, kl 20.00
ei tea miks robin peaks siia nurka oma nina toppima,kas tutvumises igav hakkas?
 
Pheministopheles 11. veebruar 2005, kl 20.03
muidugi tuleb sellest partei. ma just otsin oma kaaskonda usaldusväärseid parteikaaslasi. ise ma just eriti kaugele ei paista- selline väikest kasvu ja siledate juustega. aga mul on ideed ja kui ma leian ka mõned esindusdaamid, siis värise, Toompea!
 
yxloll 11. veebruar 2005, kl 20.04
meeltesegaduses läks nihusti ikka LOLLIDE usaldust...
 
yxloll 11. veebruar 2005, kl 20.05
Pheministopheles lao oma ideed lagedale, lollid kohe annavad hinnangu ja kui sobib, siis teeme ära!!!
 
Pheministopheles 11. veebruar 2005, kl 20.43
Idee on teha kõigi aegade kõige usaldusväärsem ja demokraatlikum partei Eesti Vabariigis. kõik oleksid selles parteis võrdsed ja osad oleksid veel võrdsemad. kaotaksime ära korratuse ja rahulolematuse. meetodid, mida selleks kasutame, on osalt vanad head järeleproovitud. meie valimisplatvorm on tugev ja kõikumatu nagu naftaplatvorm tormise ilmaga. meie ei hakka karjuma loosunglikke lihtlauseid nagu seda on VALI KORD!, mida võib tõlgendada kolme erinevat moodi. ei, meie sõnum on lihtne ja aus ning üheselt mõistetav: IDEE VÕIDAB! ma ei hakkagi siin sogama, osad meetodid on karmid. aga inimkond on hukas ja ainult mõõdukas karmus võib asjasse helgust tuua. teie, kes te olete lollid- teist teen ma enesele tugeva seljataguse. ma kohe tunnen, kui tugev see on. ja siis me läheme ja väravad avanevad meie ees valju plaksatusega! Värise vana korrumpeerunud, intrigeerunud Toompea, värise! Tulema on uus põlvkond värskeid mõjuvõimsaid poliitikuid, kes teevad meie riigist suurepärase eeskuju mitte üksnes vanas kopitanud Euroopa Liidus vaid kogu maakeral, nii suur ja ümmargune kui ta iganes on!
 
kilu 11. veebruar 2005, kl 20.55
noh, idee on muidugi hea..... aga assotseerub võiladude uste murdmisega:)
on su selg nii suur, et sinna taha siuke kari lolle mahub? kui, siis peaks ideele pisut lihvi andma ja...... igatahes - PÕHJA!!!!
 
yxloll 11. veebruar 2005, kl 21.06
mina hakkaks küll suure selja taha siis saaks vähemalt tuulevarjus olla :))))
 
vesiir 11. veebruar 2005, kl 21.46
Ainuke probleem on selle juures, et poliitikas on huvid, vaated ja eesmärgid. Meil on ainult väärtused ja me ei lase mürgitada oma teadmiste paindlikust mingite vaadete ja huvide pärast, mis võivad kahjustada teisi. Poliitikas on suuremad võitjad ja väiksemad võitjad, suuremad kaotajad ja väiksemad kaotajad. Meil võidavad kõik, kui see ei käi heade tavade vastu!
On ka teisi viise ennast kuuldavaks teha, kui poliitika. Poliitika on ainult manipuleerimine ja mäng oma reeglitega, mis ei toetu rahva soovidele.
Idee ise on optimistlik aga samas utoopiline ;)

*võtaks rahulikult :)
 
kilu 11. veebruar 2005, kl 22.05
ee, vesiir, mul on ikka vaated ja huvid ka!!:) ja kõigi poliitikute vaated ja huvid teisi ei kahjusta.... usun Eestisse:)))
minu arvates maksab proovida, aga *võtaks rahulikult, on muidugi õige.....:)
 
kõrgloll 11. veebruar 2005, kl 22.11
egas lubada vai kõiksugu asju, ka rahulikult võtmist... aga peale viientat ikka tempo näikse tõusvat...;)
 
vesiir 11. veebruar 2005, kl 22.18
kilu, ka minul on vaated, huvid ja eesmärgid. Nüüd peaks hakkama n.ö. kaklema kes on tähtsam ja kelle huvid ja vaated on paremad ;) Aga ma arvan, et see ei ole klubi eesmärk ;)
Meie eesmärk on nendest asjadest aru saada ja õppida!

Poliitik on isik kes teeb poliitikat ja kui see ei kahjusta ühtede huvisid, siis kellegi teise huvisid see jälle kahjustab. Suht kinnine ring! Patused on nad kõik :P

Eestisse tasub alati uskuda :D
Kõrgloll, lubada ei saa nagu ei saa ka väita, et me targad oleme ;)
Aga sõna tuleb pidama kuni sõna murdmiseni!
Seega ei tasu lõhki minna ;)
 
kõrgloll 11. veebruar 2005, kl 22.21
vaadi vesiiriken...egas võtmine,murdmine vai ju ka meeldida mõnele...no tead ju, et maso otsib sadot ja vastapidi ka...ja poliitikutel om sii häste käpan...sii ütstõisele ärätegemine...;)
 
kilu 11. veebruar 2005, kl 22.23
õigust räägid, vesiir, jälle...:)
ainult, et miks ühe vaated ja huvid jälle teiste omadest paremad peavad olema?
miks peab mingi nivelleerimine toimuma....
 
vesiir 11. veebruar 2005, kl 22.32
Kõrgloll, kui Sa tahtsid mulle nüüd ära teha, siis tegid ära, ma tunnen ennast suht lollina, sest ma ei suuda sõnasabast kinni haarata :P

kilu, vaat nende huvidega on nii, et Sind huvitavad nt. naiste teemad, mind rohkem meeste teemad. Seega kompromiss oleks mõlemale jätta oma teemad! Kui teema oleks kuidas "leivad" ühte kappi panna, siis oleks ühine huvi. Seega me peaks arutama kuidas seda "leiba" jagada. Probleem võib tekkida, et Sina arvad, et Sina oled väärt rohkem leiba, kui mina või vastupidi! Seega peame tegema läbirääkimise ja tõestama oma osa leivast. Kui hästi põhjendad, saad suurema osa pätsist endale!
Seega jääb paratamatult kuhugi egoistlik huvi. Või oled Sa nõus eksisteerima kaotaja poolena? Või oleks lihtsam, kui poleks pooli ja igaüks tegeleb ise oma leiva saamisega ja kui leiba üle jääb, siis jagada seda ka teistega. Sellisel juhul jääks ühel tasandil "nivelleerimine" ära ;) Kõik on loomulikult kokkuleppe küsimus!
Ma ei tahaks täna väga sügavuti neid tasandeid läbi võtta...kus miski asi algab ja kus mitte. Poliitika koosneb kõrgema tasandi kokkulepetest, mis ei arvesta üldse madalamataseme kokulepetega!
 
kilu 11. veebruar 2005, kl 22.37
kas ikka saab perekondlikke ja poliitilisi huvisid võrrelda?
perekonnas nagu rakendaks rohkem kommunismust.... et siis päts pooleks....
aga ok jätame siis täna selle:)
 
kõrgloll 11. veebruar 2005, kl 22.38
vesiiriken...ää nuti, minul siit ülalt hää nägemine, kuhu jutusaba keerata, et piuks tuleks...sa ikki meeldid minule...:))ja nagu nähä ka teistele...;))
 
vesiir 11. veebruar 2005, kl 22.40
Aga millega siis meie poliitika tegeleb? Tegeleb ju pereplaneerimise ja teab millega, mis tegelikult ei ole üldse "tema" asi ja kui aus olla, siis ei ole ka nende võimuses. Seega täiesti vale ressursi raiskamine! Poliitika on liiga üldine meie aga oleme detailsed ;) Seega arvan, et poliitika ei pea ega tohiks imbuda meie "perekondlikesse" üritustesse ;)
 
vesiir 11. veebruar 2005, kl 22.44
Azaaa kõrgloll, äi nuti, ma pigem üritan leida oma nutit aga äi leia veel ;) Tore, et olen ikka meelt mööda nagu mesi mokka mööda ;) Täna just avastasin, et ma nõnna tõreda ja kibeda keelega olema, et endilgi hirm vaadata :P
 
kilu 11. veebruar 2005, kl 22.45
ahsoo... aga kui asi niiviisi kreeni kisub, nagu praegu juuresolevalt pildilt näha on, kas siis pole meie kohus appi hakata:)))) nagu korralikel kodanikel ikka?


noh ja kui peres asi korras, kas siis ei peaks suuremat pilti nägema hakkama:)
 
kõrgloll 11. veebruar 2005, kl 22.47
nu egas toda on kah tarvis vesiiriken, toda karmi olemist vai vastakarva silitamist ....ja orgunnimine om sinul iks käpas kohe...kõrgpilotaaž...;)
 
kõrgloll 11. veebruar 2005, kl 22.56
kilukene...sa oled iks hää inemesetükk...tükid sinna, kuhu ei kutsuta...;))

*ükski heategu ei jää karistuseta
 
vesiir 11. veebruar 2005, kl 22.58
kilu, Sa võtad mu sõnad suust ;) Aga loomulikult algab kõik ikka perest ja sellest, et probleemid ei ole mitte Sinu selja taga, vaid ees ehk siis perekond on Sinuga ja toetav mitte, et pead rabama nende eest või veel hullem kaklema nendega. Kui tead, et pere on korras, siis on kellele toetuda ja näidata oma oskusi teistelegi ning selle läbi suureks saada kuni meid on palju, palju :D

kõrgloll, jupp, jupp mulle ikka meeldib veidi jonnida teiste kallal, sest muidu nõnna tuimaks muutuvad ja enni ümme enam ei nägema õigeid asju! Paha on kapseldunud isikutega suhelda! Vaja see kapsel ennem ära lõhkuda! Orgunnida meeldib ka, kui visioon ja eesmärk silmeees särab nagu vastsündinu silmad, mis maailma avastavad ;)
 
kilu 11. veebruar 2005, kl 23.04
vesiir! keda sa kapseldunuks pead????
 
vesiir 11. veebruar 2005, kl 23.15
kilu, see ei ole üldse siinsete postitustega seotud. Ära muretse :)
 
kilu 11. veebruar 2005, kl 23.19
ahhhh (kergendatult):))))))))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!