Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
ketserlikud mõtted peas
 
siiber ees 14. veebruar 2005, kl 15.09
närune keskiga lõi pööningu sassi...istun ametiposti otsas, midagi olulist nagu teha pole, millest maailm paremaks muutuks, aga sihuke palk laekub, et nälga just ei sure ja tänavale ei visata, aga see on ka kõik...lapsed juba nii suured, et ise saaksid hakkama küll, kui keegi rahaliselt toetaks...gümnaasiumi lõpuklassid käsil. Lisaraha teenimiseks on ainult 4 nädalat puhkust ja veel hädaga saab paar tasuta nädalat paari aasta tagant juurde küsida. Läheks üldse minema, teeks hooajatööd Soomes või mujal(olen sellega mitu korda üsna edukalt hakkama saanud), eesti riigile makse ei maksaks...kümme aastat olen maksnud, hüva, lapsed ka kohe koolist läbi, siis nagunii peavad ise hakkama õppimise eest ise maksma, hambaravi olen ise kinni maksnud, muud arstiabi vajanud pole, pensioniindeks on nagunii 0,4, mis pensioni ma selle eest ükskord saama hakkan, nojah, teist sammast ka maksan...huvitav, kui inimene peaks pikaajaliseks töötuks jääma, kuhu see 2. pensionisamba raha siis jääb, on sellest tulevikus üldse kasu, et teda siin paar aastat maksnud olen?krt. kas on juba minu pealt niipalju sotsiaalmaksu laekunud, et ma eesti riigile võlgu ei jää...ah, mis kurat, nagunii olen võlgu, see siin ju riigiamet:( Fie võiks ju olla, aga pole head äriideed...tegelikult tahaks tasapisi oma aeda harida ja elada ja vaadata, kuidas taimed kasvavad ja vilja kannavad...mul on väike aed, mingit suurtootmist, mis äraelamiseks tulu annaks, sellega käima ei pane...ümberringi ilma tööta õnnetuid inimesi lademes, kui ma praegu siit minema läheks, siis oleks see umbes sama mis kollektiivne enesetapp, lapsed ju ka, tüdrukud pealegi, hukutan nad ühes endaga vist...aga paari aasta pärast lööb 50 ette, siis juba igal pool mujal maailmas ka öeldakse, kui ennast tööle pakun, et kuhu sa vana kõõm tükid, mine kõdune kodus, noori ja tegijaid on jalaga segada...no nagu kana takus, endalgi on vastik nii loll olla :(
 
jajaajaaa 14. veebruar 2005, kl 15.17
tee nii nagu mina - 50ndaks juubeliks ülikoolidiplom! RASKE, RASKEM, VEEL RASKEM, aga - nüüd on teed (uuesti) mu ees lahti ja tee huvitavat tööd... ja ükski tee ei tõuse mu ees enam püsti!
 
esiloll 14. veebruar 2005, kl 15.45
tea jha...ega see elu siin eesti vabariigis kerge pole. aga ega ka paremat soovitust - kui see eelmine - ei oskagi paugust välja mõelda.

samas - on töökoht, on terved lapsed (kes tänu jumalale, lõpetavad ilusti keskkooli), on oma aiake - seda polegi ju nii vähe? Varsti lapselapsed ...tore ju:)

ja kui tahad midagi hingele -Tallinnas on Intuitiivteaduste kool ... äkki midagi sealt?
 
mh 14. veebruar 2005, kl 18.42
Mis sest kasu, kui raha on ainult hinge seeshoidmiseks, aga laste koolirahaks ei jätku? Ja kui töö pole ka meeltmööda. Mna siin mõlgutan ka mõtteid välismaale minna, samas ei ole üldse kindel, kas ikka vanem põlvkond(üle 40) sealgi teretulnud on, pealegi Ida-euroopast tugevaid ja tarku noori palju konkureerimas kõigile aladele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!