Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
kuidas eile sõbrapäev möödus?
 
nx-jeeloll 15. veebruar 2005, kl 10.51
oli siis ka midagi erilist ja üllatavat kellelgi?
 
uusloll 15. veebruar 2005, kl 10.54
kas juba möödas? nuuks.....
 
nx-jeeloll 15. veebruar 2005, kl 10.56
möödas jh....täna see-eest muud moodi hea päev....saab tuludeklaratsiooni teha:))
 
roy 15. veebruar 2005, kl 11.32
...eila sai tööl käidud ja...õhtal teatris...hää tükk oli:))...a sellele...deklaratsioonile...ei pääsend ligi...ilmselt käib kohutav kribamine...nagu aega poleks...et viimsepäeva hirm või:)))
 
väikelinnast 15. veebruar 2005, kl 11.33
 
Reaktiivloll 15. veebruar 2005, kl 12.02
Käisin nagu pühapä matkal, looduses ja ajäin autuga metsateel ühte pehmesse kohta kinni. Oli juba õhta ja ei saand enam autut kuidagi välja. Jäigi nagu öösseks metsa.

Kui nagu eila õhta kella poole 6 aal läksin tarktaristiga nagu välja tõmmama, siis kolm UNTI ISTUSID JUBA KABIINIS ja nagu toimetasid süüteluku kallal. Õnneks pold nad nagu veel midagi jõund ära lõhkuda.

Nii, et nagu ia pääv.

Teid armastav,
Reaktiivloll
 
kilu 15. veebruar 2005, kl 12.07
väikelinnast.... miks kurvalt???

aa Reaktiivloll - vat sul oli küll siis ia päev...ja mis vabandus untidel oli kah???
 
aseesiloll 15. veebruar 2005, kl 12.11
miks sa reaktiivloll huntidel nahka üle kõrvade ei tõmmanud, oleks saanud voodi ette hea sooja vaiba.
minu valentini päev läks kenasti, on mida meenutada, üritan teist silma hetkel lahti saada.
 
Reaktiivloll 15. veebruar 2005, kl 12.11
Ei old nagu mingit vabandust, nagu lihhtsalt tatsasid minema. Paistis nagu, et oleksid tahtnud edasi istuda. Õnneks põld nagu veel sittund sisse.
 
kilu 15. veebruar 2005, kl 12.12
no sina Reaktiiv oskad ikka igas asjas head näha:)))))))))))))
 
Reaktiivlill 15. veebruar 2005, kl 12.13
Ja, see vaiba idee on sul aseesi nagu ia küll. Eriti kui me mõlemad saaks sial voodis nagu pikutada.
 
aseesiloll 15. veebruar 2005, kl 12.14
kilu reaktiivloll meil loll optimist nagu me kõik.
 
nii kurb 15. veebruar 2005, kl 14.09
Selline tore päev oli, et mees tuli koju, peale Valentini päeva, sai meil ka aasta kooselatud, nii et kax tähtpäeva koos. Aga nii tore kingitus oli,et ulusin terve ööläbi ja siiani kipub pisar silma. Ma ei pidanud tema teada sel ajal kodus olema,kui ta tuli ja mis selgus oli see et ta tuli oma asjade järgi. Nii et lahkuminek oli kingitus minule. Öeldi et tore oli koos ja ei tahetud veel sel päeval öelda,teades kui tähtis see minu jaoks oli. Nii et tema arust oleks üldse tore olnud minna,nii et ma oleks lihtsalt lolliks mõtlema jäänud, et mis siis nüüd... Sellised vägevad mehed on meil siin! ;(
Kusjuures mina andsin oma kingi juba päev varem kätte,sest ütles et nii väsinud kõigest ja tahaks lõõgastuda(selleks oli massaazi kinkekaart), see meeldis talle küll väga. Nagu näha, siis isegi nii väga, et sellist üllatust nagu ta tegi, ei osanud ma küll oodata....
 
esiloll 15. veebruar 2005, kl 15.15
roy...mis oli see ea tykk, räägi välja?

aga sulle...nii kurb...ei olegi muud kahjuks öelda, kui et olegi nüüd kurb...täiega...sest midagi muud sa hetkel ei või ega ei peagi. ja kui sa oled piisavalt kurb ära olnud, siis küsi endalt - kuhu ma tahan jõuda, ja kuidas ma selle saavutan. siis tead ka, mida edasi teha. jõudu sulle!
 
miniloll 15. veebruar 2005, kl 15.15
Minul möödus lauldes, õhtu, ja siis pärast kallima kätt hoides, kirjutasin juba, et tal käsi kipsis... Ja bubertit tegime ka magustoiduks.
 
kim 15. veebruar 2005, kl 15.35
to nii kurb
Räägitakse, et kui seista peegli ees ja korrutada näiteks: ma ei ole kurb, ma saan hakkama, ma olen tubli jne., et siis see pidi aitama. Mina ei usu ja arvan, et sihuke asi sobib siia lolliklubisse, aga sina võid proovida. Kui ei aita, mine sõprade juurde. Vot see on äraproovitud asi ja aitab kindlasti.
 
esiloll 15. veebruar 2005, kl 15.52
kim, see võte aitab kindlasti. teaduses nimetatakse seda deduktiivseks enesesugestiooniks. ainult - on üks aga - ta aitab siis, kui esimene ja suurem meeeleheide on möödas. enne tuleb suur kurbus endast välja kurvastada, aga kui see on tehtud, siis - peegli ette, nina püsti, rind ette ja küll ta läheb:)))
 
nii kurb 16. veebruar 2005, kl 08.49
Hommikul oli nii raske üles ajada ennast et tööle tulla jälle aga siia vaadates, siis on tuju isegi veidikene parem, et keegi on ikka kuskil olemas, kes lohutada üritab. Ex ma pean jah kõigepealt oma kurbuse läbi elama ja siis ennast kokku võtma kuidagi, et edasi minna... Aga jube raske on küll see hetkel :(
Tänan teid,kes viitsisite kirjutada :)
 
nii kurb 16. veebruar 2005, kl 08.53
Peegli asja vist peaks ka mingil ajal ära proovima, vähemalt saaks naerda enda üle, kui tobedaid asju võib üks inimene teha :)
 
nx-jeeloll to.nii kurb 16. veebruar 2005, kl 10.02
kõik mis ei tapa teeb tugevamaks! küll ükspäev hakkab kergem ja sa naeratad jälle! Päikest sulle!
 
nii kurb 16. veebruar 2005, kl 10.29
Olen oma elu siiani elanud selle mõttega, nagu sa ütlesid, et kõik mis ei tapa, teeb tugevamax.Kindlasti see ka nii on, sest kunagi olin ikka väga hellake ja õrnake aga nüüd ikka väga palju muutunud ja tugevamaks saanud. Aga sellistel momentidel tunned ikka ennast jube nõrgana, eks iseloomus ka vist veidi kinni aga paksem nahk on jälle kasvatatud külge kui ennem oli. Naeratada suutsin juba täna jälle isegi, kuigi sisemus kisendab kurbusest. Aga olengi selline inimene, kes naeratab alati :) Päikest sullegi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!