Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Mida ma teeksin, kui oleksin peaminister
 
abi vajaja 16. november 2005, kl 16.25
Palun aidake, kui oskate!
On vaja umbes 2 minutilist ettekannet sellel teemal
 
lollipop 16. november 2005, kl 16.29
mhm, mina kandideerin peaministriks ja annan sulle oma ideed ära. ja pärast oled sina peaminister ja ei taha mind tundagi. ei lähe läbi, rakendan ise :DDD
 
to: abi vajaja 16. november 2005, kl 16.37
OK, teeme Sulle ettekande.
Kaheminutise.

Tasuta lõunaid pole isegi lolliklubis, seega kas talverehvid mu auto alla sätid... nii vastuabi korras..??
 
vanaloll 16. november 2005, kl 16.47
näet, juba anti vihje - nii alustagi: härrased ja daamid! teatavasti tasuta lõunaid ei ole - isegi lolliklubis mitte:P
 
rare individual 16. november 2005, kl 16.48
Kui oleksin peamminister, siis lolliklubi liikmed saaks täis riigikogu palka. Ja muud hüved.
 
irw 16. november 2005, kl 17.18
rare- võta mind kluppi, teen sust kohe peaministri
 
mega 16. november 2005, kl 18.29
ostaksin suure ja pika sigari. kontorist vaataksin kena piiga.
 
Paolo Soprani 17. november 2005, kl 10.35
Saadaksin kõik teised erakonna esindajad vittu!
did_1305161 15. september 2023, kl 16.31
Pole vaja teha muud, kui keelata ja laiali saata Reformierakond ja Eesti200. Esimine, seepärast, et viis Eesti majanduse langusesse, milles poie suudetud 18 kuu jooksul välja tulla ja teise partei sellepärast, et see ei ole võimeline midagi muud tegema, kui ainult kiita takka neis sigadusi, mida Reformi partei ees teeb!
 
füürer 04. oktoober 2023, kl 23.54
keelaksin lollidel internetis kommenteerimise
 
keelaks pedofiilidel ja ahistajatel nagu sina ka neti kommentaaride tegemise 05. oktoober 2023, kl 06.42
kas pole hea idee. see kellele vastasid ei ole mina sa loll autist
 
khm 06. oktoober 2023, kl 02.32
did_1305161
Mis tähendab keelata? Ei saa laiali saata neid, keda rahvas on valinud. Natuke lammutan su illusiooni selle majanduslanguse kohta - vaata kinnisvarahindu. Ja selliste hindadega ostetakse. Kas majanduslanguse ajal ostetakse kortereid ja maju? Ilmselt mitte. Niiet kus sa siin majanduslangust näed.
Hinnatõusus aga võid putinit süüdistada. Milleks oli vaja keset Euroopat sõda alustada? Tänu tema suurele soovile elu lõpuni pukis istuda on terves maailmas majandus orienteeritud sõjatööstusele. Tänu vanale peerule nimega putin, on inflatsioon tõusnud kõigis maailma riikides . Mida kiiremini putin sõja kaotab, seda kiiremini normaliseeruvad hinnad ja kõik riigid saavad eluga edasi minna.
 
oi kui tark sa oled 06. oktoober 2023, kl 06.34
kell 3 hommikul uuuuuu
 
hinnad on kõrged inimesed vaesed 06. oktoober 2023, kl 06.35
rikkurid ostavad kinnisvara seega majandus langust pole
okei sa tead millest sa räägid ega ei ole loll.
 
mida ma teeks kui oleksin peaminister 13. oktoober 2023, kl 07.08
lööks kõik erakonnad ja poliitikud minema sest niikaua kui nad on riigikogus ei parane miskit vali keda tahad sama jama. lööks venelased ja teised muulased ka välja. laseks haigekassal toetada puudega inimesi ja vanureid ja teisi abivajajaid. ei laseks eestil toetada teisi riike enne oma riigi ja oma riigi abivajajate aitamist. ei laseks maksumaksjal maksta vangide , narkarite ja mängu sõltlaste ravi eest. need maksku ise oma eest ja saadaks kaja kallase väikesele saarele kus on paar palmi ja vulkaan ja siim kallasse ka sinna. ma oleks hea fking peaminister . venemeelsed reeturid saadaks riigist ära ja sulgeksin selle foorumi. ning paneks politsei oma tööd tegema.
Jaanus Ermann 20. november 2023, kl 16.40
Näe Kaja tegi krõpsu ei klõpsu ikka. Armas klõps mustadest nõudest. Fotohuviline peaminister teeb vabal ajal kodusest korralagedusest fotosid ja postitusi sotsiaalmeediasse? Ilmselt teised töötavad emad selliste hobidega ei tegele. Raske uskuda, aga võib ka tõsi olla. Mingi aeg oli meil vist isegi nii, et ka nõnda öelda viimane kui mikroettevõtja palkas omale koduabilise. Oli sellega nüüd kuidas oli, aga peaministril võiks ta ju tegelikul ollagi? Või? Kaja Kallas liitus NAFO armeega. Seda koera kujul Selle eest oleks peaminister küll pidanud ERR eripöördumises inimesi hoiatama. Praegu tabas see meid täiesti ootamatult. Olen uhke meie peaministri üle! Parim peaminister maailmas! Päikeseprintsess, sõjaprintsess, koeraprintsess nii nummi! Ärge solvake ausaid koeri! Hästi tabatud sümboolika, ma ütleksin. Haugub omade peale ja võõrastele liputab saba ehk peremeeste käskusid täidab nagu kuulekas kutsa. Meie Fella on viletsa karvaga kõhna peni kes nagu püüdlik pioneer on alati valmis iga kondi eest kõrgele sitsima, tänutäheks saab ta peastaabist kõlisevaid medaleid ja ordeneid. Kui Eesti tädike: ütles et Euroopa külastamine on privileeg mitte inimõigus. siis see et te olete vabaduses ei ole teie teene vaid meie puudujääk Armukolmnurk: Sanna Marini uus peika on samal ajal suhtes ka abielunaisega Lammas ei tee jälle vahet ooramisel ja suhtelitslusel mis armukolmnurk kuigi Soomes on see normaalsus ja isegi soositud kuradi maakad ei tea kuidas põhjas elu käib ehk kärgkarglemine on siis uus mood Tõepoolest tegu on suhtenelinurgaga ja pole välistatud et see nelinurk asendub suhteviisnurgaga või lausa kuusnurgaga. Nurgad on ammu ümmarguseks lihvitud? Ilmselt on moodustunud kärgkarglemise ring Ajakirjanikel on veel kõvasti jahtimist ning uurimist puurimist. Ja see oli riigi peaminister See eest on tukk kammitud ja lokid kõõmavabad. Kes keda millal polegi ju oluline peaasi et graafikud klapivad Mis teha kui see va nippel kiheleb, vähemalt harrastab ta jada uurakat. Grupi uurakast pole kuulda olnud. Vähemalt senini. Aga poleks ka eriline üllatus. Näh roosad prillid ees andis eestlaste nutumüüri ees intervjuud et häbi silmist välja ei paistaks

Peamine minister

Kaja Kallas
ajas alla
konkurendid
Kaja Kallas
raja tallas
peaministri toolile
Kallas Kaja
tallas raja
riigikoguhoonesse
 
viimasele 23. november 2023, kl 03.10
sa oled nii idioot kui pervar ühes kehas. võiksid ravile minna. su enda huvides, pole sul ju mugav sellisena elada. teistel sust savi. vigise aga edasi. lipp ka veel kätte, et lollakas rohkem nähtaval oleks.
 
okei pedofiile kaitsev kären OKEI KAASOSALINE 15. detsember 2023, kl 07.14
sa oled nii idioot kui pervar ühes kehas.

ja sina oled kären kes kaitseb vaimuhaigeid ahistajaid ja pedofiile


võiksid ravile minna.

ma saan juba abi. ma soovitan sul ja su sõpradel ravile minna.

su enda huvides, pole sul ju mugav sellisena elada

mida tead sina pedofiilide ja ahistajate kaitsja minu elust . mul on mugav sellisena elada . sest ma ei ole kären kes kaitseb ahistajaid ja pedofiile.


. lipp ka veel kätte, et lollakas rohkem nähtaval oleks.

jah eesti lipp sest erinevalt sinust ja su sõpradest olen ma selle maa patrioot
 
see kellele vastasid taaskord ei ole mina 15. detsember 2023, kl 07.15
sul ja su pedo sõpradel on kombeks vale puu all haukuda nagu tavaliselt
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!