Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
EESTI NSV.
 
Loll.kui lammasment. 31. mai 2006, kl 19.13
Kas elamegi just ENSV-s.?????
 
nii ongi 31. mai 2006, kl 19.59
Mis tähtsus kus elad, peaasi, et elu hea.
 
lollu 31. mai 2006, kl 20.19
´kommuun ple küll eluvorm, seega lahkun virtuaalsest ensv-st...tsau, keik lollid!;) bye-bye!:) ILY!:*
 
maxike 31. mai 2006, kl 20.58
kuhu nüüd nii kiiresti,oot ma panen korra sulle jala ette,tere ka!
 
koleloll 31. mai 2006, kl 23.00
ei ela ma majas, ei tänaval :DDD
 
lollonu 01. juuni 2006, kl 00.24
Äkki siiski EBV-s?
 
maxike 01. juuni 2006, kl 00.32
kus siis elate ei saa mina teist aru?))
 
vanaloll 01. juuni 2006, kl 06.43
mes? kas riigi pööre siin vahepeal toimunt või?
* ela kus tahad, mina läksin magama EV-s ja tundub, et tõusin siiski ka EV-s;) ilusommik:)
 
maxike 01. juuni 2006, kl 07.46
Ilusat hommikut!
 
lolka 02. juuni 2006, kl 00.05
no kuna 2. maailmasõda ple veel lõppend, siis ilmselt jah...või on praegu sakslased sees?
 
Nõuka 25. veebruar 2023, kl 16.12
Nõukogude ajal polnud viga midagi ainult jah see venestamine neid tuli kui täiu suure kodumaa lagendikelt koos lutikatega
 
oi kui nunnuuuuu neti hiiro ja kõvataja 26. veebruar 2023, kl 16.43
spämmmab awwwww
 
saaa aru neti hiiiiro kedagi ei koti 26. veebruar 2023, kl 16.44
su sitane arvamus ja spämmm
 
hiired netis 28. veebruar 2023, kl 03.51
sa kahtlane rasvane tegelane pidid siit ju kuhugi ära minema? paastulaagrisse räägiti siin viimati. õige, paastumine tuleb sulle kasuks küll.
 
oh hei surnud teemad for the win 28. veebruar 2023, kl 08.02
ma ei võlgne sulle mingit selgitust teeskleja ja reetur. jah mu juuksed on rasvased saa üle . jah ma olen rasvane. seega on mul talvel soojem ja rohkem energiat. ma olen fucking hüljes. ma ei ole iialgi väitnud ,et paastulaagrisse lähen. ei muidugi teie olete teadjad teie teate ju kuhu ma pidin minema ja kuhu ei. kuule jobu ma teen iga päev intervalli trenni ja tõstmist kodus . mida sa mögised. sina istud siin 24- 7 luuser. ah ,et mina olen kahtlane. viimati kui ma mäletan tunnistasin oma mineviku vigu siin ja kahetsesin neid ka. tegin ka ema nalju . räägime kahtlastest siis. sina ahistasid blogijat ja ta lapsi ja proovisid mind süüdi lavastada kui ma ei eksi. ehk paariks sekundiks ärme keskendu minu vigadele vaid sinu teeskleja. kui sa oled nii aus hea tegija ja teadja miks sa enda identieeeti peidad aga ma mitte. huvitav...
 
p. sssssssssss 28. veebruar 2023, kl 08.03
sa ikka ei oska lugeda . mitte hiired vaid neti hiiro ehk see kes netis kõva mehe juttu räägib anonüümselt aga kunagi tegudeni ei jõua. jutt käib sinust teeskleja.
 
ma olen kunstik seega ma vehin pintsliga 28. veebruar 2023, kl 08.37
sa ei loo midagi peale sita ja kuse siin foorumis. ning ma olen seletand miks mul siit raske lahkuda on. sa teaks seda kui sa TÜRA LUGEMA ÕPIKS ÜKS KORD teeskleja.
 
Xr+ 05. märts 2023, kl 08.24
Nii Kalamajalik diskussioon.
 
huvitaw 08. märts 2023, kl 04.29
paks kärakas siis läks lõpuks ravile koos emmega või ikka hiilib siin ukse taga?
 
tundub, et... 12. märts 2023, kl 21.47
pandi jah mõnda aega tagasi kinnisesse osakonda uuesti. pole tükk aega midagi kuulda olnud.
 
viimast korda te anonüümsed kusikud 13. märts 2023, kl 07.55
pean teile pettumust valmistama. ma olen vaba ja ei lase end kuhugi panna. suren nagu elan vabana. ma lahkusin foorumist oma enda soovil sest siin ei ole midagi peale vaimuhaigete ja teesklejate . te teaks seda kõike kui lugeda oskaksite. jah ma olen paks hakkake nutma nüüd. mis see teie asi on mis ma olen. ma treenin iga päev te teaks seda kui lugeda oskaksite. ma ja mu emme oleme vabad ja jääme ka selleks. ma teen selleks kõik võimaliku ja võimatu. sel foorumil pole ust btw. taaskord mind ei pandud kuhugi . sa teaks ,et lahkusin siit foorumist määramata tähtajaks oma enese soovil kuna erinevalt teist on mul päris elu ka. sa teaks seda kui lugeda oskaksid. ma käin siit korra vahel läbi ,et näha mis on muutund. miskit pole muutund. aeg pausi jätkata.
 
ma stiilin teie kallal 13. märts 2023, kl 09.10
 
miks te anonüümselt paugute 13. märts 2023, kl 10.07
kui nii ausad ja ilusad olete miks anonüümselt mögisete . ma tean ,et väldite seda küssat ja üks laul ka teile.


https://www.youtube.com/watch?v=tHsFg1nOs9Q

kuida se teie elu mõjutab kui paks ja mis iganes ma olen. kuida see teie elu rikub ja kuida see teie elu segab. nagu reaalselt. tean ,et neile küsimustele ma vastust ei saa aga küsin ikkagi.
 
teil pole elu ja te kadedad ,et mul on 13. märts 2023, kl 10.14
te olete kadedad ,et teil pole elu ja elate seda teiste peal välja ja eriti minu peal. pole minu süü ,et teil pole hobisi ega elu peale siin foorumis kägisemise ja mögisemise ja teesklemise. pole minu süü ,et olete anonüümsed kusikud argpüksid ja ahistajad ja paljugi muud usutavasti. sorry ,et mul on elu ja tegemisi ja teil ei ole.
 
te olete elutud limuskid 13. märts 2023, kl 11.26
teile ei meeldi kui kellegil on elu ja tegemist . teil seda pole ja te ei kannata seda välja. te ei kannata seda välja ,et ma olen oma mineviku vigu tunnistand oma nime alt. teie seda ei suudaks. teie ei julge minuga debattida google chatis ja ei julge oma nime alt paska ajada siin kuigi olete nii ausad ja ilusad ja edukad oma meelest. ikkagi te peidate end ja copete ja teesklete. see ütleb nii palju teie kohta ,et teil on luukeresi kapis mida varjata ,et te olete hullemad kui ma kunagi olla suudaks. ootan väga teie järjekordset tõmblemis teesklus tantsimis ja näitlemis cope posti ja vastust.
 
jummel 16. märts 2023, kl 00.44
mõttetu paks kere kaotas selle hüsteeritsemisega vähemalt 2000 kalorit. jätka samas vaimus
 
jah ma olen paks teeskleja ja mis sest siis on 16. märts 2023, kl 07.32
ma teen iga päev trenni . saad sama enda kohta öelda.mu postid ei ole hüsteeritsemine. mu postid on arvamused , faktid , tõde ja patriotism. ma vabandan ,et see kõik sind solvab kulla riigi ja kogukonna reetur. jah ma jätkan samas vaimus. iga päev trenniga . mitte foorumis -hüsteeritsemis- trenniga vaid päris trenniga . sa mõttetu luuser ja teeskleja.
 
mida oligi vaja tõestada 16. märts 2023, kl 23.48
nüüd tunnistab ise ka , et on teeskleja, haisev ülekaaluline moodustis, kel pole elu, elab koos mammaga ja süüdistab selles kõiki teisi. haletsusväärne ollus. hangi kusagilt endale elu. trenn ka ilmselt mannapudru larpimine. lapik keha, lapik aju.
 
sa ei ole sass henno sa ei mottita 17. märts 2023, kl 06.44
ok väike vigade parandus. ma tahtsin öelda jah ma olen paks PUNKT VÕI KOMA teeskleja ehk kutsun sind teesklejaks. aitäh ,et mu kirjaveale tähelepanu keerasid. ükskikord oled kasulik teeskleja. nüüd kui viga on parandatud siis asjume asja kallale. :D . mida ma teesklen siis. kõik mida ma räägin on tõde ja faktid. mida ma täpselt teesklen. kas 1 pisi kirjaviga ja aps teeb minust teeskleja ja kas 1 väike aps vahetab meie rollid. kahjuks ei vaheta. asjad ei tööta nii. jah ma olen paks. taaskord kuida see su elu segab. kuida see sind mõjutab ja mis see su asi on. sai öeldud ,et ma teen trenni sai ka öeldud ,et proovin mitte haiseda . ma teen seda kõike mitte sinu vaid enda pärast. ma ei vaja sinu heakskiitu sa mõttetu teeskleja. ma ei pea elama oma elu sinu äranegemise järgi . jah ma elan oma emaga ja kasuisaga. millal ja keda olen ma selles süüdistanud. ma elan oma vanematega sest ma olen puudega ja ei saaks iseseisvalt hakkama. tunnistan seda ilma häbi tundmata. muidugi ma aitan oma vanemaid erinevate töödega. ma ei vaja su haletsust. mul on elu. ma olen kirjanik , luuletaja laulja , kunstik ja algaja voodo nõid. muidugi sina oled meil tegija ja teadja. haugud siin anonüümselt nagu kusik sa mõttetu teeskleja. ok las ma räägin oma trennist. iga päev tai poksi ja silati trennid mitu korda päevas. hantlite tõstmine ükskord päevas. jalutamine ja kõndimine ja väljasõidud pea iga päev. mannaputru saab harva. nice try bro but not nice enough. jah ma olen paks . sa teeskleja ja mis sest siis on . MISTAKE HAS BEN CORRECTED...
 
selge 18. märts 2023, kl 00.05
nii pikk õigustamine tähendab, et inimese elu on ikka väga niru.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!