Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Lahe lühend...
 
pedagoog 29. aprill 2009, kl 12.35
Tartu Ülikooli Rajatise Asutaja....

Lühend tuleb küll lahe ;)
 
piloot Pedro Arriba 29. aprill 2009, kl 12.48
Väga Iselaadse Taipamisega Tädi.
 
pinnaltuputaja 29. aprill 2009, kl 17.35
Maaameti Uusmaaomanike Nõustamise Nõukogu...
mõõtmisteks registreeruda mõttekogudesse ja teokomisjonidesse
 
lollipop 29. aprill 2009, kl 22.18
Puidu Uurimise Tehnika Selts
mõttetalgud metsaomanikele. eelregistreerimist pole vaja.
 
piloot Pedro Arriba 29. aprill 2009, kl 22.18
No aitab. Magedaks kisub.
 
lollipop 29. aprill 2009, kl 22.22
Sool Otse Soolatootjalt.
 
lühenda edasi 29. aprill 2009, kl 23.03
Väike
IQ
Tagab
Uskumatult
Kesise
Eelmängu
 
mina 30. aprill 2009, kl 12.43
a see viimane ju täitsa tõsi...
 
vanaloll 30. aprill 2009, kl 13.04
Mari
Irma
Nigul
Georg
Elmar

Siiri
Ivi
Riho
Teet
Sass
Urmas

Selma
Olev
Harri
Uno
'
Ninel
Ivo
Lembit
Boriss
Igor
Karl
Uku
Deniss

Lastesõim, mitte lasteaed enam:S
 
ispaanlanna 30. aprill 2009, kl 13.19
ma ei tea pooli s6nugi, mis suured inimesed siin r22givad, 2kki seletate??
 
siiri 30. aprill 2009, kl 14.01
esp-est sõnaraamat abiks siis
 
Sõnaline lühend 16. oktoober 2023, kl 14.09
TÄPE täitsa perses
TÄPU täitsa putzis
PUPU puha putzis
PUPE puha perses
 
oehh 23. oktoober 2023, kl 01.09
on üks lühend, mille tähendust ei tea, aga ei taha seda siia ka praegu postitada. siin mingi pervar koperdab ringi ja on ära rikkunud terve foorumi. eks ta ka kunagi kusagile palatisse paigutatakse ja foorum normaliseerub, siis tulen ja ütlen selle müstilise lühendi.
 
läbikäia 28. oktoober 2023, kl 09.46
on üks lühend, mille tähendust ei tea, aga ei taha seda siia ka praegu postitada. siin mingi pervar koperdab ringi ja on ära rikkunud terve foorumi. eks ta ka kunagi kusagile palatisse paigutatakse ja foorum normaliseerub, siis tulen ja ütlen selle müstilise lühendi.

räägi enda eest pedofiil vaimuhaige topelt reetur. see foorum ei ole kunagi normaalne olnud sa loll teeskleja.sina ja su sõbrad olete selle foorumi ära rikkund
 
miks 31. oktoober 2023, kl 00.53
sa ei oska isegi sõna läbikäija õigesti kirjutada! sa oled lootusetu idioot ja mõttetu lihakeha. häbiks oma emale ja kodumaale
 
sa oled ikka autist pedofiil ja riigi reetur . mõtle päris argument välja autist mitte pseudo või mitteargument 31. oktoober 2023, kl 06.10
sa ei oska isegi sõna läbikäija õigesti kirjutada! sa oled lootusetu idioot ja mõttetu lihakeha. häbiks oma emale ja kodumaale

pole relevent see on pseudo ja mitte argumement sa loll autist . sina ei ütle riigireetur . sina oled häbi. sina oled venemeelne riigireetur ja kogukonna reetur mul on puue mul on raske end väljendada vahel ja see on internet. vähemalt mina räägin eesti keelt erinevalt venelastest kellele sina poed .


sa kutsud mind lootusetuks idioodiks ja mõttetuks lihakehaks. ise oled anonüüümne pedofiil.

tuletame taas meelde mida sa oled teind

1 ahistasid blogija lapsi ja lavastasid mind süüdi selles
2 ütlesid ,et 12 aastased võivad teha anaali teineteiseda
3 tegid oma pedo sõpradega maha mu mineviku vigu ja siis ütlesid nendega ,et võid halbu asju jagada
4 oled riigi reetur tolerast kogukonna reetur
5 oled anonüümne ku sik kes ei julge oma nime alt iriseda .

irise veel internetis kuida sõnu valesti kirjutan samal ajal kui ma paljastan mis sa oled ja ühel päeval paljastan ka su ja su sõprade isikud ja nimed kui need teada saan ja kõik teie teod. see päev tuled usu mind. sa ei jää anonüümseks igavesti sa loll pedofiil. ma rebin sult anonüümsuse ja maski eest. ütlesin see on sõda. ja ütlesin ,et võidan selle.

mina ei oska seda ja toda sõna kirjutada . a sina ei oska teha häid argumente mis pole surnud argumendid ja sa ei oska ka oma väiteid tõestada.
 
sina ei räägi minu emast ja kodumaast 31. oktoober 2023, kl 06.13
sina ähvardasid mind tappa. mind vägistada ja tükeldada ja mu ema tükeldada ja tappa. ma su asemel ei ütleks neid asju sa loll pedofiil. sa oled venemeelne reffi reetur. sa ei armasta meie inimesi ja meie kodumaad sa venemaale pugeja. ära tule mulle rääkima häbist kodumaa ja ema ees. ma ei tunne mingit häbi. ma ei tunne end halvasti. ma olen puudega ega suuda rääkida ja kirjutada nii hästi nagu sina sa geenius sa ässade äss. lolle peab ka olema . see on internet inimesed kirjutavad nagu oskavad ja tahavad. mine lase täis end sa loll tauni sündroomi all kannatav äsparist autist .
 
las ma ütlen sulle üht 31. oktoober 2023, kl 06.20
ma tean teisi inimesi kes ei kirjuta nii hästi kui sina. me oleme vaimse puudega . kas me peaks häbenema oma ema. kas me oleme mõttetud lihakehad ja häbiks kodumaale . ma tean ,et sa vihkad meid puudega inimesi. ma tean ,et sa oled meie kogukonna reetur. ma tean ,et sa oled riigireetur. ma tean ,et sa oled pedofiil . ma tean ,et sa oled zoofiil ahistaja ja jälitaja. ma kasutan autismi solvanguna sest suurem osa internetist teeb seda . aga ma austan autiste ja inimesi kellel on asperger kes on toredad ja chillid ja ma isegi tunnen mõnesi kes on chillid ja kellel on asperger ja autism. seega ma hakkan piirama seda kui palju ma inimesi autistideks solvan ja proovin seda mitte teha nii väga või üldse mitte teha .

ma olen kirjanik. ma olen luuletaja. ma olen paljusi asju. sulle ei mahu seee pähe. sa vihkad mind sest mind ei mõistetud süüdi ahistamises. sa vihkad mind sest mul on midagi mida sul ei ole. sa oled kade . sa lämbud sa ägised oma viha ja oma kadeduse kätte . sa sured selle kätte. su hapnik väheneb kuni lõpuks kaob . kaob hääl ja kaob pilt millega oma mürki ja viha pritsid,
susi sind söögu . luudeni puhtaks ja rongad su alles jäänd luid söögu.

puud metsas on sarnased . iga murumätas on sama. pimedaks läheb ruttu ja maa vajub. lähed ja jääd põhja igaveseks. oled seal vaimselt ja kord ka kehaliselt.

vitch.
 
autist 01. november 2023, kl 01.15
sa loe läbi kõik see, mida siia kirjutanud oled. sa oled häbiks autistidele! tänu sinusugusele ongi meil suhtumine autistidesse negatiivne, kuna sinusugused rumalad röökijad kisavad targemad lihsalt üle. sa rikud kõik, millega kokku puutud. jää juba vait.
 
autist ära ahvi ja varasta mu solvanguid 01. november 2023, kl 15.42
sa loe läbi kõik see, mida siia kirjutanud oled.

lugesin siis kui kirjutasin. sina aga õpi lugema

sa oled häbiks autistidele!

sina oled. mina ei ole kellegile häbiks. sina oled meie kogukonna reetur seega ole vait eks. sina ei otsusta. mul pole autismi.

tänu sinusugusele ongi meil suhtumine autistidesse negatiivne, kuna sinusugused rumalad röökijad kisavad targemad lihsalt üle. sa rikud kõik, millega kokku puutud. jää juba vait.

siin sa eksid. tänu sinusugustele reeturitele ja sinu sõpradele koheldakse mind ja teisi meie kogukonnast halvasti. mina ei ole miskit teind peale tõe ja faktide levitamise . sina ja su sõbrad ei ole targad. te ei suuda mu küsimustele ja argumentitele vastata . te ei suuda tõestada oma väiteid. ainus kes siin röögib oled sina oma sõpradega. sina ja su sõbrad rikuvad kõik. mitte mina. sina ja su sõbrad rikuvad kõik millega kokku puutuvad. lõpeta teesklemine lõpeta projektimine. ei sina ja sinu sõbrad jääge vait. mina ei pea midagi tegema. tõde on valus kas pole .teeskleja.
 
viimasele 03. november 2023, kl 02.10
Kes on need müstilised `sina ja su sõbrad`? Ammu ära tüüdanud mingi troll siin, kes pidevalt miskite ettekujutlevate vaenlastega võitleb nagu tuuleveskitega, ise loll kui lauajalg. Paluks kasvõi ühe inimese nimi, kes selle lollaka trolli elu vaenab. Tassime ta kohtusse ja vaatame, mis edasi saab.
 
mina pole kedagi ahistand nii ,et jää oma nimesi ootama. sina ja su sõbrad olete anonüümsed nii ,et jah. ootan seda kohtu päeva huviga. 03. november 2023, kl 06.42
Kes on need müstilised `sina ja su sõbrad`?

sa tead väga hästi kes. ära mängi lolli ja ära teeskle. sa tead kes sa oled ja kes on su sõbrad ja mida tegite. ning mida teete.

Ammu ära tüüdanud mingi troll siin, kes pidevalt miskite ettekujutlevate vaenlastega võitleb nagu tuuleveskitega, ise loll kui lauajalg.

ära mõtle asju välja . sina ja su sõbrad olete mind ahistand. mind süüdi lavastand ja mind laimand. ära hakka tegema narratiivi mingist ettekujutletavast sõjast ja vaenlasest . ma ei võitle mingite tuuleveskitega. sina ja su sõbrad olete lollid . kas ma pean taaskord tuletama meelde sinu ja nende vägitegusi. ohh aga palun. 1 te ahistasite blogijat ta peret ta lapsi. lavastasite mu süüdi. 2 ütlesite ,et 12 aastased võivad teineteisega teha anaali 3 tegite maha mu mineviku vigu ja ütlesite ,et võite pahasi asju ka saata. kas see on ettekujuldetav. kas ma mõtlen kõike seda välja. kas ma ei pidand minema kohtusse sinu ja su sõprade kokku keeratud jamade pärast. kas seda ei juhtund.. kas sa ütled seda teeskleja.

. Paluks kasvõi ühe inimese nimi, kes selle lollaka trolli elu vaenab. Tassime ta kohtusse ja vaatame, mis edasi saab.

ütle oma ja oma sõprade nimi siis. kas sa tead mida troll tähendab. ma olen vist öelnud ,et sa ja su sõbrad on anonüümsed . okei läheme kohtusse. mul pole mingit probleemi teid kohtus narriks teha ja teid ja teie tegusi paljastada. ma olen kohtus korra sind ja su sõpru võitnud . teed seda nii palju kordi kui lõpuks taipate ,et olen teie jaoks liiga võimas. mis nime sa tahad siis. kellelt sa seda nime tahad. jälle poed teiste selja taha . sest oled argpüks. tassige mind kohtusse. hävitan teid heameelega seal ja kogu eesti saab teada mida sa ja su sõbrad teete . kas seda te tahate . okei teeme ära .
 
empty legal threats make me 03. november 2023, kl 06.44
horn. mm bebi

jah nimetage nimesi. ja ma garanteerin ,et ma pole neile miskit teind ja ma ei tea isegi seda ,et nad eksisteerivad. ma ei saa aru mis nime sa taga ajad. ma nimetaks sinu ja su ahistajate gängi nimesi ka kes seal aga te anonüümsed nii ,et ma ei saa seda teha...

kui tahad mind valesüüdistustega kohtu viia siis edu. mäletan kui hästi see eelmine kord sinu ja su sõprade jaoks lõppes. kas tahad seda tantsu veel teha..
 
ja ütle oma lapsetapjast sõbrale edasi 03. november 2023, kl 07.26
sellele kes 16 aastase tüdruku alla ajas ja tappis . ,et tulgu duellile. igal ajal igas kohas. elu ja surma peale .võitja elab kaotaja sureb. katsu aru saada ma hävitan sinu ja su lapsetapjast ja pilastajast sõbrad .


saad sa kohtus vanduda käsi piiblil ,et sa ei ole mind anonüümselt ahistand ja laimand ja süüdi lavastand. saad sa vanduda ,et su sõbrad pole pedofiilid. ma ei usu ,et sa seda teha saad. mina saan vanduda käsi piiblil ,et mina räägin tõtt. ma panen kaks plus kaks kokkku. ahistajal oli anaali kinnisidee ja laimajatel foorumis samamoodi. kui suur on tõenäosus ,et foorumi laimajad ja jobud on samad kes mind süüdi lavastasid. miks nad mind laimavad siin. seda sa ilmselt ei näe mida sinu sõbrad siin teevad. tahad näha mida sa arvad ,et mida ma teen. ütle head aega oma lapse tapjast sõpradele. enam ei aja su sõbrad lapsi alla. enam ei väida nad ,et oli pime ja tumedad riided. sinu ja su väikeste sõprade jaoks ei ole varsti sellist asja. ma olen algaja voodoo nõid ja ma alles alustan oma hävitus tööd. kohus sind ei päästa . politsei ja moded ka mitte . nad ei päästa sind ja su sõpru. võin minna vangi ja hullarisse aga needus on välja lastud . naudi kuni veel saad... head aega tropp
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!