Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
kanada elu sarnasus eestiga
 
d-puruloll 05. jaanuar 2010, kl 11.22
Väljavõte päevikust
Aug. 12 - Kolisime oma uude kodusse Kanadas. Siin on nii ilus.
Mäed on nii võimsad. Ei suuda ära oodata aega mil saan neid lumistena näha.
Okt. 14 - Kanada - kõige ilusam koht kogu maailmas. Lehtedel võib näha kõikvõimalikke värvide kombinatsioone punaste ja oraanzide varjunditega.
Läksin väiksele väljasõidule imeilusasse loodusesse linnast väljas ja nägin seal hirvi. Nad on nii elegantsed. Kindlasti on nad kõige imelisemad loomad kogu maailmas. See siin peab olema paradiis. Oeh kuidas ma seda paika armastan.
Nov. 11 - Rembrance päev. Algab hirvede jahihooaeg. Ma ei suuda ettekujutada, et keegi tahaks tappa selliseid meeldivaid loomi. Loodan, et varsti tuleb lund. Mulle hirmsalt meeldib siin.
Dets. 2 - Öösel sadas lund. Ärgates avastasin, et kõik on valge vaibaga kaetud. Kõik näeb välja nagupostkaardil. Läksime välja ja puhastasime trepi ning garaazitee. Mängisime lumesõda (mina võitsin). Kui lumesahk mööda sõitis, pidime garaazitee uuesti puhastama. Milline ilus koht. Ma armastan Kanadat.
Dets. 12 - Öösel sadas veel lund. Lumesahk ummistas jälle väljapääsu garaazist. Mulle meeldib siin.
Dets. 19 - Veel lund. Ei saanud garaazist välja, ei saanud tööle. Siin on ilus, aga see kühveldamine hakkab ära tüütama. Kuradi lumesahk.
Dets. 22 - Veel seda valget jama. Mul on villid kätel ja selg on ka haige. Mulle tundub, et lumesahk peidab end senikaua nurga taga kuni ma oma kühveldasime lõpetan. Lollpea.
Dets. 25 - Merry @!#$ Christmas! Veel külma lund. Kui ma peaksin selle värdja kunagi kätte saama, kes lumesahka juhib, siis ma vannun, et tapan ta. Ma ei saa aru miks nad ei võiks rohkem soola teedele panna, et seda kuradi jääd ära sulatada.
Dets. 27 - Veel valget sitta läinud öösel. Olen kolm päeva toas kükitanud, väljaarvatud lumekühveldamine garaaziteel peale lumesaha möödasõitu. Ei saa kuhugi minna, kuna auto jääb mägedes lumme kinni ja pealekauba on kuradi külm. Ilmatark ennustas, et veel kuni 30cm lund võib täna öösel sadada. Kas teate mitu labidatäit on 30cm lund?
Dets. 28 - See kuradi ilmatark eksis. Sadas hoopis terve meeter paska. Selline kogus ei sula kindlasti enne suve. Lumesahk jäi lumme kinni ja see värdjas tuli minu juurde ja palus, et ega ma ei saaks talle labidat laenata? Seletasin siis talle, et olen juba kuus labidat murdnud, loopides minema kogu seda lund, mida ta mu majateele on lükanud. Ma peaaegu murdsin oma seitsmenda labida vastu tema lolli pead.
Jan. 4 - Lõpuks õnnestus majast välja saada. Läksin poodi toitu ostma ja üks kuradi hirv jooksis teele ette. Kahju autol umbes 10000.- Need kuradi värdjad tuleks maha lasta. Neid kuradeid on igal pool. Soovin, et kütid oleksid nad kõik novembris maha lasknud.
Mai 3 - Viisin auto linnas asuvasse töökotta. Lausa uskumatu kui ära roostetanud ta oli kogu sellest soolast, mis teedele laotati.
Mai 10 - Kolisin Floridasse. Ma ei saa aru, miks keegi täie mõistusega inimene peaks iialgi tahtma elada sellises jumala poolt hüljatud kohas nagu Kanada.
 
vanaloll 05. jaanuar 2010, kl 13.41
justkui oleks seda asja siitsamast juba äsja lugenud.
Üleüldsegi, lumi võib ju teatavat sarnasust pakkuda, ülejäänuga sarnaneme kanadaga nagu siga käost.
 
ww 05. jaanuar 2010, kl 14.52
nu kuidas ei ole?
porosid,keda alla ajada kõik tänavad täis ju..:P
meitel siin põhjalätis neid vähe jah
 
vanaloll 05. jaanuar 2010, kl 16.49
… ehk jutuke sellest, kuidas väliseestlane Floridast kolis Eestisse elama ning oma juuri otsima… peaaegu sarnane esimesega:D
August
12.08 – Kolisime oma uude kodusse Eestis. Siin on nii ilus.

20.08 – Kõik on nii ilus. Ei suuda ära oodata aega mil saan lund näha.

Oktoober

14.10 – Eesti – kõige ilusam koht kogu maailmas. Lehtedel võib näha kõikvõimalikke värvide kombinatsioone punaste ja oraanzide varjunditega.

21.10 – Läksin väiksele väljasõidule imeilusasse loodusesse linnast väljas ja nägin seal põtru. Nad on nii elegantsed. Kindlasti on nad kõige imelisemad loomad kogu maailmas. See siin peab olema paradiis. Oeh kuidas ma seda paika armastan.

November

11.11 – Algab põdrajahihooaeg. Ma ei suuda ette kujutada, et keegi tahaks tappa selliseid meeldivaid loomi. Loodan, et varsti tuleb lund. Mulle hirmsalt meeldib siin.

23.11 – Öösel sadas lund. Ärgates avastasin, et kõik on valge vaibaga kaetud. Kõik näeb välja nagu postkaardil. Läksime välja ja puhastasime trepi ning garaažitee. Mängisime lumesõda (mina võitsin). Kui lumesahk mööda sõitis, pidime garaažitee uuesti puhastama. Milline ilus koht. Ma armastan Eestit.

24.11 – Öösel sadas veel lund. Lumesahk ummistas jälle väljapääsu garaažist. Mulle meeldib siin.

25.11 – Veel lund. Ei saanud garaažist välja, ei saanud tööle. Siin on ilus, aga see kühveldamine hakkab ära tüütama. Kuradi lumesahk.

Detsember

22.12 – Veel seda valget jama. Mul on villid kätel ja selg on ka haige.

Mulle tundub, et lumesahk peidab end senikaua nurga taga kuni ma oma kühveldasime lõpetan. Lollpea.

25.12 – “Merry **** Christmas!” Veel külma lund. Kui ma peaksin selle värdja kunagi kätte saama, kes lumesahka juhib, siis ma vannun, et tapan ta. Ma ei saa aru miks nad ei võiks rohkem soola teedele panna, et seda kuradi jääd ära sulatada.

27.12 – Veel seda valget s…tta läinud öösel. Olen kolm päeva toas kükitanud, välja arvatud lumekühveldamine garaažiteel peale lumesaha möödasõitu. Ei saa kuhugi minna, kuna auto jääb lumme kinni ja pealekauba on kuradi külm. Ilmatark ennustas, et veel kuni 30 cm lund võib täna öösel sadada. Kas teate mitu labidatäit on 30cm lund?

28.12 – See kuradi ilmatark eksis. Sadas hoopis terve meeter seda p…ska.

Selline kogus ei sula kindlasti enne suve… Lumesahk jäi lumme kinni ja see värdjas tuli minu juurde ja palus, et ega ma ei saaks talle labidat laenata? Seletasin siis talle, et olen juba kuus labidat murdnud, loopides minema kogu seda lund, mida ta mu maja teele on lükanud. Ma peaaegu murdsin oma seitsmenda labida vastu tema lolli pead.

Jaanuar

04.01 – Lõpuks õnnestus majast välja saada. Läksin poodi toitu ostma ja üks kuradi põder jooksis teele ette. Kahju autol umbes 10 000.- Need kuradi värdjad tuleks maha lasta. Neid kuradeid on igal pool. Soovin, et kütid oleksid nad kõik novembris maha lasknud!

Mai

03.05 – Viisin auto linnas asuvasse töökotta. Lausa uskumatu kui ära roostetanud ta oli kogu sellest soolast, mis teedele laotati.

10.05 – Kolisin Floridasse. Ma ei saa aru, miks keegi täie mõistusega inimene peaks iialgi tahtma elada sellises jumala poolt hüljatud kohas nagu Eesti!
 
* 05. jaanuar 2010, kl 16.55
Aastaid on vingutud kliimasoojenemise ja selle üle, et varsti Eestis enam suustatada ei saa talvel. No NÜÜD ometi saab, aga jälle inin lahti...
Aga see kopi-paste mingist kettkirjast pole enam ammu naljakas.
 
ha ha 05. jaanuar 2010, kl 17.28
minu arvates väga aktuaalne ahelkiri
ainult puudu trahvid eramaja omanikele kõnniteele saha poolt lükatud lume eest:)
aga noh ise valisite sellise juhtimise päälinna
 
vanaloll 05. jaanuar 2010, kl 19.50
tärnike, siin pole mingi huumorinurk sulle, siin aetakse tõsist juttu, isegi siis, kui ise kirjutada ei viitsi ja päevakohane teema on niisamagi kättesaadav.
 
pinnaltuputaja 06. jaanuar 2010, kl 00.25
canada on väga sarnane eestiga, ka seal on palju algajaid juhte...miks muidu on rahvuslipul suur ja kena vahtraleht
halleluuja, canada!
 
ha ha 06. jaanuar 2010, kl 08.14
ja mina ullike arvasin, et vahtrasiirupimaad näitab puuleht;)
 
konnalonni 06. jaanuar 2010, kl 14.50
Lumi tuli maha ja valgeks läks maa... Mina saan siin teispool lahte iga päev peale lumesadu vähemalt 3 korda lund lükata, kui sahk kõnniteelt lund meie sissesõiduteele ette lükkab. Teen/ teeme seda mõnuga. On ju valge lumevaip palju ilusam, kui lörtsine ja vihmasajune ilm.

Lollipopile ja pesakonnale tervitused!
 
von Freen 26. oktoober 2017, kl 10.45
seda, et muutus jälle aktuaalseks rsk

millal see soojenev kliima siia jõuab keski teab?
lollipopu 28. oktoober 2017, kl 10.45
hea küsimus!
vastus: märtsis, peale naistepäeva
 
von Freen 28. oktoober 2017, kl 12.15
tere popu

kas piale naiste päevasida tuleb lihtsalt ilma soojenemine (ilma kliimata) või kliima soojenemine?
 
NUMMIKAS 08. november 2017, kl 20.33
Herr von, no Te kohe oskate tuju tõsta, eksole :))))

PS Pöörduge sarnase küsimusega 50+ foorumisse, seal on pädevamad vastajad.
 
von Freen 18. november 2018, kl 16.11
ei leidnud parimat kohta kus kulutada välja, et meie kliinikum otsib taga kõiki kadunud patsiente

sealulgas POPU, NUMMIKAS, PINNALTUPUTAJA, VANALOLL, HA HA, D-PURULOLL, MANKA, ÖÖLIINE, ALISSANDRA, PEALINNATŠIKK, RIVO, ... nuja kõik teised ilusad inimesed kes meelde ei tule prääga sest meiel on pidevalt mäludega probleeme jaka mälumine alveneb iga päävaga

tehhke BÖÖ või AUU



maiolerobot
 
Tangid 21. november 2018, kl 18.45
Kohal.

___________________
võidlen õigekirja eest !
 
rivorivo 27. november 2018, kl 10.14
 
von Freen 05. detsember 2018, kl 19.00
väga ia

ootab teised kaa järele

MAIOLEROBOT
lollipopu 08. detsember 2018, kl 21.09
a kas JUHHUUU võib?
 
ööliine 18. detsember 2018, kl 00.47
Ah misse?
alissandra 21. detsember 2018, kl 20.09
Böö!! Lähenevaid jõulupühi Freenike! Mul ei ole aega üldse. Koolitused,äriplaanid, lapsed (lapselapsed) jms nõuab nii palju aega, et delfi on viimane koht kuhu tulla, aga ma isegi ei tea, miks ma just praegu siia juhtusin.
 
von Freen 21. detsember 2018, kl 22.20
meilon samad tillemmad
meitia kunagi miksme just nüüd tuleme
nuja vanavana vanaemad ja lapselapse lapsed ja...

ainukeasi mida eiole on äriplaan ja koolitused
onTeil äkkitselt miskit üle ja jagada?

MAIOLEROBOT
 
NUMMIKAS 28. detsember 2018, kl 21.44
von Freen Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> meilon samad tillemmad

Mul ole miskeid tille ega emme. Sestap teen lihtsalt MUUU. Olles suuteline ka hobuse kombel hirnuma. Ravile ei allu. Paraku.

TUNDUBETMAKAEIOLEROBOT
 
von Freen 29. detsember 2018, kl 15.55
nonii noniiii noniiiii nooo niiiii !

akap tulema!

nummikas kule
a kudasa näituseks lõhkist kala sööd kui tille eiole?
till piab olema!


MÄÄ JUHHUUUU BÖÖÖ AUUU ja MUUU on aksepteritavad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!