Lolliklubi
hea äriidee.väga hea raha!nii ma elaksin terve elu!
bisnesmen 09. oktoober 2010, kl 20.28 |
Ma mõtlesin väga hea mõtte kuidas ma elaksin terve elu ilma tööl käimatta ja midagi tegematta!
Eestis elab piisavalt inimesi et Kui igaüks maksab mulle IGA KUU KAS VÕI 1 krooni siis elaksin ma väga luksuslikult!
Tegelikult võiks 5 .eek maksta:P ?
Huvitav palju ma kuus teeniksin?
Päris hästi??
Kas pani mõtlema?
Et TEEKS ASJA ÄRA?
Et ma annan arve numbri ja kõik teevad maksekorralduse?:p
Eestis elab piisavalt inimesi et Kui igaüks maksab mulle IGA KUU KAS VÕI 1 krooni siis elaksin ma väga luksuslikult!
Tegelikult võiks 5 .eek maksta:P ?
Huvitav palju ma kuus teeniksin?
Päris hästi??
Kas pani mõtlema?
Et TEEKS ASJA ÄRA?
Et ma annan arve numbri ja kõik teevad maksekorralduse?:p
sorrike 09. oktoober 2010, kl 20.31 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 255 |
alissandra 09. oktoober 2010, kl 20.33 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
arvake 09. oktoober 2010, kl 20.36 |
sorrike 09. oktoober 2010, kl 20.38 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 255 |
teinebisnesmen 09. oktoober 2010, kl 20.48 |
AGA KUI LAMBAKARI SEDA 1 KROONI EI TAHA ISE ANDA tuleb see lihtsalt neilt võtta?
:P
ÄRGE muretsege varsti on elu maapeal selline et ühed on päris orjad ja teised elavad orjade kulul!
Kindlasti on see loll maksumaksja kes siin üks targutas et miks Matta on kahe t-ga
no tüüpiline ori inimene kaagutabki selliste asjade üle et miks matta on 2 t-ga
lehmad olge laudas rahulikult küll lüpsma tullakse:D
:P
ÄRGE muretsege varsti on elu maapeal selline et ühed on päris orjad ja teised elavad orjade kulul!
Kindlasti on see loll maksumaksja kes siin üks targutas et miks Matta on kahe t-ga
no tüüpiline ori inimene kaagutabki selliste asjade üle et miks matta on 2 t-ga
lehmad olge laudas rahulikult küll lüpsma tullakse:D
alissandra 09. oktoober 2010, kl 21.08 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
ööliine 09. oktoober 2010, kl 21.25 |
sorrike 09. oktoober 2010, kl 21.59 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 255 |
Lisa postitus