Lolliklubi
Eesti aastal 2017 on omadega p
dfdsfdsf 21. juuni 2017, kl 13.29 |
olen autor 07. juuli 2017, kl 02.29 |
... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> 4. dfdsfdsf lolle teemasid tegemas.
see on tore, näitab et enesekriitika on oma koha peal. ohustab lisaks teistele ka iseennast.
aga on v ei ole siis on huvitav küsimus. minu meelest väga vähe liigub asjalikku konkreetset infot, enamus on mingi täiesti ebahuvitav udujutt (loe: 99%) pealegi lollused, näiteks arutletakse presidenditeemal. ma kahtlustan, et see ei ole üldse oluline teema kas eesti peaks v ei peaks olema president või kas eesti ise peaks või ei peaks olema. ma jällegi tagasihoidlikult kahtlustaks (loe: segaks oma mulli muu supi hulka) et kõik need asjad ei tee inimesi õnnelikumaks. ma arvan minu teooriaid toetavad ka antiikfilosoofid.
> 4. dfdsfdsf lolle teemasid tegemas.
see on tore, näitab et enesekriitika on oma koha peal. ohustab lisaks teistele ka iseennast.
aga on v ei ole siis on huvitav küsimus. minu meelest väga vähe liigub asjalikku konkreetset infot, enamus on mingi täiesti ebahuvitav udujutt (loe: 99%) pealegi lollused, näiteks arutletakse presidenditeemal. ma kahtlustan, et see ei ole üldse oluline teema kas eesti peaks v ei peaks olema president või kas eesti ise peaks või ei peaks olema. ma jällegi tagasihoidlikult kahtlustaks (loe: segaks oma mulli muu supi hulka) et kõik need asjad ei tee inimesi õnnelikumaks. ma arvan minu teooriaid toetavad ka antiikfilosoofid.
eiei 07. juuli 2017, kl 02.33 |
see 07. juuli 2017, kl 02.39 |
reaalsus 07. juuli 2017, kl 02.43 |
ühtegi 07. juuli 2017, kl 02.52 |
mul purjus 07. juuli 2017, kl 03.03 |
mõni 07. juuli 2017, kl 03.05 |
võtame näiteks teadus 07. juuli 2017, kl 03.13 |
teadus toimib ainult raha toimel. ja raha omavad kapitalistliku süsteemi kõige kindlamad juurikad, kelle juurte kindlust mõõdab nende pühendumus süsteemile. reformid, streigid, revolutsioonid ei saagi midagi muuta. ja teadus, kapitalistliku majanduse kõige see vajalikum lapsuke närbub lihtsalt konnatiigis ära
kapitalism 07. juuli 2017, kl 03.15 |
jap 07. juuli 2017, kl 03.21 |
võtame näiteks teadus Kirjutas:
> teadus toimib ainult raha toimel. ja raha omavad k
> apitalistliku süsteemi kõige kindlamad juurikad, k
> elle juurte kindlust mõõdab nende pühendumus süste
> emile. reformid, streigid, revolutsioonid ei saagi
> midagi muuta. ja teadus, kapitalistliku majanduse
> kõige see vajalikum lapsuke närbub lihtsalt konna
> tiigis ära
ah see on nii segane jutt. ma tahtsin öelda et kui kapitalistliku süsteemi ladviku käes on teadus, mis püüab saavutada võimu kõige üle, on nende käes võim kogu maailma üle. ma ei kujuta ette mis need stsenaariumidon? orjaühiskond, maailmalõpp?
> teadus toimib ainult raha toimel. ja raha omavad k
> apitalistliku süsteemi kõige kindlamad juurikad, k
> elle juurte kindlust mõõdab nende pühendumus süste
> emile. reformid, streigid, revolutsioonid ei saagi
> midagi muuta. ja teadus, kapitalistliku majanduse
> kõige see vajalikum lapsuke närbub lihtsalt konna
> tiigis ära
ah see on nii segane jutt. ma tahtsin öelda et kui kapitalistliku süsteemi ladviku käes on teadus, mis püüab saavutada võimu kõige üle, on nende käes võim kogu maailma üle. ma ei kujuta ette mis need stsenaariumidon? orjaühiskond, maailmalõpp?
kapitalism 07. juuli 2017, kl 03.33 |
on nagu mingi ahnusel toimiv masinavärk. millekütus ongisee ahnus ja igasugu pildid midagi inimesed mõtlevad. ainult ta on täiesti peatamatu, ja too levinud whatever finantsüsteemgi on sellele eeldusele ehitatud, et alati on lõputu kasv, kõike on igavesti, inimesi ei ole olemas bla bla. mudu väga targad mehed need kes nad ongi adam smith
ainult 07. juuli 2017, kl 03.35 |
aa 07. juuli 2017, kl 03.55 |
ja kui te arvate, et ma püüan siin praegu armastust teeselda, siis te olete totally pimeduses. armastus on kohutav asi, mis saadab korda hirmsaid kuritegusid. kui keegi ütleb mulle "i love you" mul peakohal pilved tumenevad, tean, et tulevik saab natuke nigelam
thats outrageous! of course it is, it serves you to show that outrageousness is completely ongrounded
thats outrageous! of course it is, it serves you to show that outrageousness is completely ongrounded
paraku 07. juuli 2017, kl 03.59 |
lüsidalt 07. juuli 2017, kl 04.06 |
jumlst imelik 07. juuli 2017, kl 04.11 |
mis on õnn? 07. juuli 2017, kl 04.15 |
kle sa 07. juuli 2017, kl 04.17 |
tegelt 07. juuli 2017, kl 04.26 |
suurepärane valedetektor: kui miski muutub pühaks ja puutumatuks. on kohe probleem. mis mõtet on armastavatel tegudel, mis on rumalusest kantut right. nad teevad ainult kahju, ja see ei olnud ju eesmärk. seega, mis on üldse armastuse eesmärk, peale meie isekuse ja kurjuse ja õuduse peitmine?
jah 07. juuli 2017, kl 04.36 |
lühidalt 07. juuli 2017, kl 04.40 |
Lisa postitus