Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Jaanus Petersell
 
Klau 23. oktoober 2018, kl 12.37
Kas kellelegi teist on kirjutanud Facebookis keegi Jaanus Petersell? Ehk on kellegil veel kokkupuudet, sest nii mina kui ka mu tuttav saime samalt kasutajalt täpselt sama teksti. Olen enam kui kindel, et tegemist on fake-kontoga, ilmselt mõne lapse kätetöö. Jutt on küll lapsik.
Tekst ongi siis üks ühele, copy-paste ja ilmselt on võetud klubi Amigo ürituselt list lahti ja kõigile kirjutatud, nagu oleks klubis kohtunud, kuigi mina ega ka minu tuttav sel õhtul seal klubis ei olnud.
 
Ega 23. oktoober 2018, kl 16.23
Mõtlesin ise just sama postituse teha, naljakas kokkusattumus :) Mõnes mõttes on see hea hoiatus, kes teab mis haige inimene selle konto taga on ja kui mitmele veel kirjutas, sain minagi samasuguse kirja paar päeva tagasi ja pakkus isegi kokku saada, aga ega ükski normaalne naine pole huvitatud mehest, kes järgmisel päeval facebookis sellist teksti ajab. Käisin küll üritusel, koos oma mehega ja ükski teine mees külge ei hakanud :D Ei usu, et lastel selliste asjade jaoks aega on, pigem tegemist ilmselt mõne väga lapsiku täiskasvanu või siis lihtsalt madala enesehinnanguga mehega, kes omaenda pildi ja nime alt kirjutada ei julge ja siis üritabki vähemalt sellisel viisil mõne kergelt kättesaadava naisega tutvust teha.
 
lugege rohkem kroonikat 26. oktoober 2018, kl 02.30
reostate vähem lolliklubi
 
või tehke omaenda eraldi klubi 26. oktoober 2018, kl 02.33
teemal tõenäliselt ebakindlad meesterahvad otsivad abikaasasid
 
that was my move 26. oktoober 2018, kl 02.45
you play chess?
https://www.youtube.com/watch?v=mabaKE-xNUo
 
you gotto think 26. oktoober 2018, kl 02.47
buch a moves ahed
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!