Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Mõista, mõista, mis see on?
 
Tuhajuhaniraamat 29. juuli 2019, kl 17.35
Kaks palet, nina pole, üks silm, seegi pime.

Mõista mõista.
Sisso [idi] 01. oktoober 2019, kl 19.27
Lisa vihjeid. Näiteks ütle, kas vastuseks on ümar objekt või mitte?

Esmalt mõtlesin, et tegu võib olla Kuu'ga, kuna sellel on ju esikülg ja tagakülg ja ta ise on ümar pime silm ja tal pole kõrvu ega ninasid. Siis mõtlesin, et tegu on arvuga null, kuna see on teiseltpoolt ka täht O, ning ümarana ongi ta silm, aga loomulikult arvud ei näe vaid on pimedad, ja ninansid pole kuna on ümar. Seejärel tekkis mõte, et äkki on nn kaleidoskoop, et vaatad sisse ja näed mustreid. Tekkis mõte, et silm võib olla ju ka ussitanud kartulil. Noh ja siis juba mõtlesin abstraktsete mõistete peale, et äkki on tegu vaesusega, mis on teie rahvuse enamikel liikmetel.

Ootame vihjeid.
 
vastuseandija 13. september 2022, kl 22.03
See on vist pepu.
 
välja mõtlesin 15. september 2022, kl 01.04
kaks palet - putleri silikoonist põsed. nina pole - no pole venemaal ninameest, iga härg tirib iket sinna-tänna, seepärast kogu vene nasvärk kraavis ongi. üks silm, seegi pime - see raudselt venemaa kohta. nii pime ja loll ikka annab olla, et ukrainat rünnata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!