Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Tartus piropargi kummalised olendid :D
 
loom 12. juuli 2020, kl 12.51
juhtusin eile öösel piropargis seal mäe otsas pimedamas nurgas pingil olema ja ootama ning järsku jooksid seda mäe ääres olevat aiaäärt mööda mingid ma ei teagi misasjad, umbes sama suured kui kassid, võibolla natukene kõrgemad, sellised vibalikud, kiitsaka olemisega, seljad küürus ja suht kiriesti kappasid seal. tahtsin pilti veel teha, aga nii kui natuke liigutasin, siis kuulsid mind ja keerasid otsa ringi ja kadunud nad olidki. aia äärde tuli esmalt 2 tükki neid olendeid, hiljem nägin eemalt üle tee jooksmas kolme. Misasjad need on seal, teab keegi? :D
 
undead 16. august 2020, kl 17.15
Kääbusjoodikud?
Nirgid?
Kärbid?
 
Päris hea kanep oli siis 25. august 2020, kl 02.39
Mõnikord liigub seal head manti. Mina isiklikult olen näinud Pirogovi kuju ümber haldjaid istumas, kui peale suitsetasin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!