Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
olin eestist ära pikalt ja uudiseid ei jälginud. Aidake aru saada juhtus
 
väga vihane Eestlane 30. august 2020, kl 10.02
Mul on 1 laps ja naine. Lemmik söök filosoofi mushroomi, iga reede Käime Hollands sousti nautimas. Lemmik hobiks mustade mentide ja kelm kidsedele. ajudesse käimine, Mõlemal raha vaja istuvad kohvikus ja mõtlevad plaani välja keda süüdi lavastada. Tavaliselt kits saab konfiskeeritud alksi ja tobi.
Ment saab sula medaleid ja kiitusi kurat parim europargi kontrolör.

Viimaselajal olen hakand kõhulihaseid tegema. 2 raskemat trenni naermisest olid: Ligi uurib iseenda rahapesu venemaaga. President Kaljulaid: valmistas koos rahandusministri ja sotsiaalministriga ette pensionireformi. rahvas orjastatud laseb suuska hea palga peale ja nüüd ronib tagasi naerab näkku rahvale, et lippasin läbi pappi Te ei näe ja saan magusama tooli. Riigireeturite krematooriumist lasti lahti, nüüd saadetakse vangi ja sealt postiga loomavagunis markeerunult kremli poole.
Huumor meeldib aga ma veidi segaduses? kas need on uudised sketsid või päriselt ongi nii?
Tegin kodus väiksed arvutused. küsivad intressi? oot mis minu vanaisad vanaemad sugulased pere raha kinni hoiate tootluse häving inflatsioon jne.
väikelaen?12,9%st .
Lahvatasin naerma, te meile võlgu suguvõsa peale võrreldes eu keskmise tootlusega 287659 senti
Et lahendaks ikka selle probleemi ära. Näitasin skeemi ette vaatas üle,sai aru. Ja ütlesin, et sooviks maja kohe välja osta meie kaotatud raha eest millelt te ise teeninud üüratult. Laenate meie suguvõsa enda kogutud raha meile suurtes ülisuure %.

Kas kodaniku alagusel tuleb kellegil ideid.
 
Arkaadi Neeger 03. oktoober 2020, kl 00.59
Kalamaja (mis sest et Kopli briketiküttel ökolumpen IRL) kiidab teie tegevust heaks. No pasaran!
 
ei 09. detsember 2020, kl 19.23
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!