Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Lootusetult loll vist aga......
 
Prontu 16. detsember 2020, kl 16.13
Kas siin ka keegi on saanud tutvumissoov kas venest või ukrainast. Mul paar sellist juhust olnud. Alul jutt , et nende kodumaal mehed mõlakad Ise ta kunagi abielus pole olnud.Sinna juurde ka muidugi pildid Noh kribad vastus, et nii ja naa ning müne aja pärast jääb tunne, et nad minu kirjutatut üldse ei loegi. Noh ei seondu teemaga. Müne aja pärast tahetakse hirmsasti kohtuda. Vot, vot viisa vormistamine pooleli ja kas ma poleks nii hea, et saadaks raha nii ligi kolmesaja dollari vääringus. Vot siis saabub õnn meile koos kallistuste ja muude mõnudega.
Ma lihtsalt sellepärast kriban siia, et kas peale minu on teisi väljavalituid ja millised on olnud kogemused. Guugeldades selle kohta kuigi palju infi ei levi.
 
Agneke 30. detsember 2020, kl 22.20
Ära usu kõike! Loe ise enda tekst üle!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!