Lolliklubi
Katu 12
22 17. märts 2022, kl 08.40 |
Grf 20. märts 2022, kl 11.31 |
Muide, mina tean ka ühte inimest, kes ihkab maale. Vanasti oligi ju eestlased maarahvas. Aga nüüd tekib küssa, kuhu talle soovitada minna... Minu arvates võiks see koht olla kindlasti mitte "siber". Aga muidu on maal tore, stressi vähem, värske õhk, ilus loodus, linnud laulavad, metsas võib äkki isegi karu kohata jne jne. Huvitav kui ohtlik on metsas näljase karuga kohtumine? Äkki peaksin sellele inimesele soovitama metsas kõmpides pipragaasi kaasas kandma? Tegelikult metsas on ka hundid... Seega on mille üle järgi mõelda. Samas on eestis see tore lugu, et siin pole grislisi, nendega kindlasti nalja pole. Seega üleskutse- maale, maale, maale!!!
Grf 20. märts 2022, kl 11.40 |
Ja veel üks mõttetera, nüüd, kus Venemaa on näidanud ka "hambaid" Soome suunas, kui viimasel tekib soov NATOga liituda-siis selles valguses peaks eestlased mõtlema, kuidas Soomet, vajadusel toetada. Äkki tähendab see ajaloost teada tuntud taas soomepoiste särki-värki. Ja äkki sellele inimesele, kes soovib maale minna, peaks sokutama ta kuidagi Soome, et temast oleks Soome riigile kasu jne!?
Grf 20. märts 2022, kl 13.39 |
Grf 23. märts 2022, kl 11.28 |
Maal on sügisel metsas ka ohtralt marju ning seeni, kui neid karusid, rästikuid ning laukaid vaid poleks! Tundub, et inimesed, kes kolivad maale teevad ikka õige valiku, sest mis siin linnas ikka sügisel teha, kui veel vihma ka veel sajab. Aga maal/metsas, vot seal juba on põnevust. Kui vaid poleks neid karusid, rästikuid ja laukaid ning tegelikult puuke ka!!!
Grf 17. aprill 2022, kl 10.06 |
Grf 23. aprill 2022, kl 14.13 |
Grf 23. aprill 2022, kl 14.25 |
Grf 23. aprill 2022, kl 14.34 |
Mulle torkas pähe mõte, mida isegi ei usu, aga aruteluks kõlbab küll- äkki küüditati linnadest inimesi sellepärast Siberisse, et nad saaksid rohkem liikuda??? Samas on ju kummaline mõelda, et Stalin muretses Eesti rahva tervise pärast... Stalin oleks ju võinud saata eestlastele nt velotrenzööre. Aga millegi pärast ta seda ei teinud. Huvitav, mida üleüldse Stalin mõtles või äkki ta ei mõelnudki(vähemalt mitte peaga).
Grf 23. aprill 2022, kl 14.44 |
Lisa postitus