Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
putja tuumapomm
 
iti 27. veebruar 2022, kl 17.07
kas mina olen ainuke, kes reaalselt pelgab et putja selle pommi paneb. tema juba oma lüüasaamist ei tunnista. pole teda, pole ka teisi. ma tean, et see mis tulema peab, tuleb nagunii, aga olles 55 + vanuses on väga keeruline tehe tööd ja süveneda tulevikku, kui reaalne oht , et maailm lõpeb, minuarust on täitsa olemas
 
ju sa oled ainuke 27. veebruar 2022, kl 18.13
isegi silikon nägu võib tahta aga venkud ei täida seda käsku , Tuuma nupide juures ei ole trollid
 
Ei tea midagi? 28. veebruar 2022, kl 03.25
Need kaks teist venda, kellele Volodjat andis korralduse tuumavägede Valmis olekut tõsta paistsid olevat sama juhmide nägudega. Neist võib kõike arvata, vähemalt Šoigu on vist samasugune ohmu nagu ta otsene ülemus.
 
nii nummi ju trollidel surra 28. veebruar 2022, kl 12.39
las siis lasevad saavad radiatsiooni isegi kui ei vastata ja silikoon jookseb putkinil näost pee kaudu välja
 
veider 04. märts 2022, kl 02.15
on see, et keegi selle hullunud putja lähikonnast talt lõpuks seda tuumakohvrit käest ei raba ja talle sellega piki pead ei lajata. neil kõigil on ju lapsed ja lapselapsed ja enesealalhoiu instinkt. juba selline tunne, et putja põeb mingit nakkavat ajuhaigust, millega on kõiki duumaliikmeid nakatanud. kõikidel on mingi alien peas ja käivad automaatselt inimest etendamas.
kunagi oli vist 3 etappi, enne kui tuumanupu juurde pääseb. üldse ei imesta kui zombistunud šoigul ja sel teisel ahvinäol kaks etappi on ja nad sellepärast nii vagusi püsisid, kuna istusid kumbki kahe tuumanupu peal. oleksid järsult püsti tõusnud, oleks putja ehmatand ja pliu pljäu trahh tararahh
 
Kas lugesite? 09. aprill 2022, kl 14.12
Putia käis tuumakohvriga žirinovski matusel. Ta oleks võinud panna selle kohvri "Kremli kisakõri" kirstu alla, siis oleksid nad jõudnud koos Peetrus palge ette.
 
skeptiline 13. aprill 2022, kl 23.05
selle putja tuumakohvriga on sama kööga nagu ta armeegagi. kõik juhtmed on ammu ära varastatud ja plutoonium kuhugi indiasse müüdud banaanide eest
 
Huvitav? 14. aprill 2022, kl 03.59
... oleks teada, kas Putja paneb magama minnes selle kohvri padja alla või paneb pea selle kohvri peale? Eks kardab, et mõni kaaskonnast paneb selle äkki pihta!
 
arvaks 14. aprill 2022, kl 22.32
et putleril polegi enam mingit kohvrit. no võibolla sangad ja nupp on, aga sisu on ta sõdalastest sõbrad ammu maha parseldanud. nagu kogu selle selle nn maailma esirinnas oleva armee varustuse, relvad jne. šoigu andis viimaste andmete järgi juba otsad, küll lähevad riburada ka järgmised kindralid, kes seda õnnetut vene armeed röövisid nagu jaksasid.
ja putler pole viimasel ajal enam midagi tuumaarsenali puutuvat maininud. ilmselt avastas ise ka hiljuti, et nuppu netu.
 
kahjurõõmus 15. aprill 2022, kl 01.04
varsti avastab kremli kääbik üllatunult, et tal pole ei armeed ega seda lippudega vehkinud rahvast ka, kes teda jutumärkides valis. suur lõhkine küna ja palju välisvõlga. need ajupestud mõningates lähiriikides, kes georgi lintidega kaunistatuna üheksandal mail nagu lambakari mingi kuju juurde tatsavad, ei tea ise ka varsti enam, milleks nad kokku määgima kogunesid.
 
Vaatan ka 03. mai 2022, kl 01.00
-Viimasel ajal just venemaa territooriumil mingid kütusehoidlad lõhkevad ja põlevad heleda leegiga. Harjutavad vist saluuti .
 
Duum 06. mai 2022, kl 18.52
Tänapäevased tuumapommid on termotuumapommid, milles suhteliselt väike tavaline tuumapomm on sütikuks. Tavatuumapommid saastavad, kuna tekitavad radioaktiivseid elemente. Kuid neid ei kasutata enam põhilise relvana, sest esiteks pole nad paarikümne kilotonnise TNT ekvivalendist suuremaks skaleeritavad ja teiseks on eesmärk tekitada purustused peamiselt lööklainega. Termotuumakast aga saad matrjoska põhimõttel ükskõik kui võimsa pommi teha. Tsernobõliga ei maksa võrrelda sest termotuumareaktsiooni tulemuseks on ainult heelium. Video maailma suurima, 50 Mt TNT ekvivalendiga termotuumaka plahvatusest kusagil Novaja Zemlja kohal. Mõned tunnid hiljem olid teadlased ilma kiirguskaitsevahenditeta otse plahvatuse koha all uurimas tulemusi
 
kahtlustan 07. mai 2022, kl 01.23
et putleri tuumakohver on täis dollareid, kullakange ja kondoome. see punkrivana lootis ju paradiisis uut elu nautida.
 
nutumüür 08. mai 2022, kl 00.11
See, kuidas venemaa nn eliit endale maailmast oma lollakate sõnavõttudega vaenlasi korjab, on tõesti pretsedenditu.

Kuidas küll putin on osanud endale sellise hordi rumalaid matse valitsusse sokutada, mõistetamatu.
 
margipede 10. mai 2022, kl 22.21
ma ei mõista, kuidas see kääbus siiani laamendab nagu tahab ja keegi pole talle plastikkotti pähe tõmmanud. kogu vene rahvas jääb ju niiviisi chanelist ilma aegade lõpuni...
 
to margipede 11. mai 2022, kl 03.42
ära väga muretse. 30 miljonit venemaa rahvastikust käib asjal välipeldikus. vaevalt ta sinna gucci koti ja louboutinidega läheb.
 
mnjah 12. mai 2022, kl 00.49
vaatan vahel juutuubist vene krimiuudiseid, no anna olla. ja see rahvus läks ukrainat ründama, selle asemel, et enda riigis mingitki heaolu tekitada! näide - sel kevadel on välikäimlasse uppunud kolm last ja üks täiskasvanu (viimane purjus loomulikult). kuu aega tagasi rebisid hulkuvad koerad puruks 12 aastase tüdruku. eile ründasid kaks rotveilerit 10 aastast tüdrukut, kes suri hiljem haiglas. ja need rotveilerid olid tüdruku vanaisa omad! muid krimiuudiseid ei hakka vahendama, seal on ikka väga jälke ja veel jälgimaid juhtumeid ja seda igapäevaselt. no mis riik see venemaa üldse on? see on lahingutanner kodust lahkumata.
 
kes kardab virginja puutinit 13. mai 2022, kl 00.27
näitab, et inimesed on vagurad lambaaajud.
sry, ajudega lambad!
kui hullund diktaatori lähikond /näit ka need globalistid, kes tahtsid eksperimentaalsüsti teha sunduslikuks/ on nii ajupestud ja põlvili hirmul, on rõõmus tõdeda, et tuumakas tuleb.
kuidas tänapäeval toimub see, mis toimub ukrainas on lihtinimesele arusaamatu õudus, kuid eliidile ilmselt igaopäevane tuim teema, sest raha jookseb sujuvalt ühest taskust teise..
 
to kes kardab... 13. mai 2022, kl 02.38
millest sa üldse räägid? mis puutub siia mingi eliit? ja jälle see antivaksikue iba, kuidas neid ahistati. te lameajulised olete juba ammu kõiki ära tüüdanud.
permanentselt teil kärss kärnas ja reptiili saba lohiseb iga ukse taga. nii mugav enda äpardusi globaliseeruva maailma, sisalike ja sionistide leegionitega siduda. teile kukub ju taevas pähe kui ise peaksite infot otsima ja hoidku jumal selle eest, et ka analüüsima.
 
unustage tuumalaks ära 31. mai 2022, kl 01.50
pole putja siiani nuppu vajutanud, kehtib reegel - haukuv koer ei hammusta. inimene, kes endale ja lähikondlastele kümmekond paleed ehitanud, ei kavatse elust lahkuda. väga hästi teab, et peale tema nupule vajutamist on vastus 8 sekundi pärast ja hüvasti vene korruptsioon!
 
Võitlev Sõna 24. november 2022, kl 20.27
Ajakirjanike küsimusele: "What Will Biden Do If Putin Goes Nuclear?" järgnes mõtlik vaikus ja ebamäärane jutumula ehk üldpildis pole kellelgi halli aimugi, mis siis saab ja Biden ise ka ei tea, lihtsalt välistab sellise võimaluse. Tõenäoliselt ei teeks USA ega NATO mitte midagi, kui venelased kasutaks tuumarelva Ukraina territooriumil (Experts say a nuclear response is unlikely but not impossible...Biden and Western political leaders would have to weigh a response that would avoid triggering a full-blown nuclear conflict with Russia, while still imposing a heavy cost on Moscow.) ehk hakkavad heietama, heietama ja heietama vastukäikudest.. Kõige äärmuslikum reaalne vastukäik oleks Bideni poolt kättemaksuks ja hoiatuseks Valgevenet tuumapommitada (oma varasemates kommentaarides on mitu korda hoiatanud, et enne, kui Venemaa ja USA totaalses tuumasõjas karvupidi kokku lähevad, hävitatakse tuumapommitamistega tõenäoliselt puhvertsoon Balti riigid ning USA ekspertide väljapakutud tuumakonflikti lahenduse variant viitabki kaudselt sellele). Kokkuvõtteks: The United States would need to avoid any kind of nuclear escalation in the interest of the U.S. and its allies, but also for “global survival,” she said...ehk pigem tõmmatakse saba jalgevahele ning hakatakse külitsi lähenedes ja alandlikult niutsudes ennast vastu Putini jalga nühkima.

Mina olen unes näinud et Eestist jääb ainult must maa järgi

https://www.google.ee/maps/@58.9043534,24.5205595,3a,75y,120.8h,92.03t/data=!3m6!1e1!3m4!1s0wUq5bW1qGtrBIxiEzJ2YQ!2e0!7i13312!8i6656
 
copypasta makes me popular with peoples moms 25. november 2022, kl 09.14
and i fuck them oh yeahhh,
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!