Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Töö!
 
A.g..r 26. september 2022, kl 15.22
Kuidas saada tööle CIA-sse, vastuluuresse?
 
no see 27. september 2022, kl 00.33
oleneb, keda sa luurata tahad.
kui naabrimeest, siis ega väga palju koolis käia pole vaja, kritselda maika peala cia ja passi sealt marjapõõsaste vahelt binokliga. pärast kannad peakontorisse ette - kotkas1, , siin kult 2 - naabrimees läks maximasse seebi järele.
küll peakontor teeb omad järeldused.
 
öötöö 01. oktoober 2022, kl 02.44
hea variant veel sulanduda maastikuga. kui tahad naabrimehe sigade järele luurata, siis püherda poris ja õpi rõhkimine selgeks. kui sind seaks peetakse, siis oled järelikult hea agent. järgmisel tasemel võid juba suslikuks maskeeruda.
 
Jf6 01. oktoober 2022, kl 17.40
Margus Meigo soovib nüüd kohe CIA heaks luurata :)?
 
A.g..r 01. oktoober 2022, kl 18.54
Ei, Ei- see olen mina. Aga ma pean väga vabandama- ma mõtlesin ümber. Ma tahan hoopiski saada eesti teiseks kosmonaudiks! Esimeseks eesti kosmonaudiks kahjuks ei saa, sest esimesena käis seal ju Jaan Zorro!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!