Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Kas ma olen loll?
Searaivo69 09. aprill 2023, kl 21.44
Nimelt aastase vahega sai küsitud ühe olukorra kohta.. mina näen juskui oleks kaks erinevat vastust, kus inimene paiknes, kui möödusin.. Aga.. Sõimatakse mind lolliks pedeks ning et mul luulud ja olen psühhopaat, sest ei ole erinevad vaid on samad.
https://ibb.co/sv6fWLX
https://ibb.co/3MYLhVw
 
loll 27. oktoober 2023, kl 10.42
jah oled loll pea
 
Peaarst 26. november 2023, kl 16.25
Oh kuidas mulle meeldib lugeda kuidas hullud siin omavahel suhtlevad.
Sellist arulagedat komöödiat mujalt küll ei leia.
 
pole sa mingi arst 29. november 2023, kl 17.27
kui sa ka oled selliste väljaütlemiste eest kaotaksid sa oma töö sa loll ahv. eeldan ,et oled üks neist foorumi hulludest ise ka. seega pada solvab katelt tsenaarium taas.
 
khm 30. november 2023, kl 02.23
stsenaarium, mitte tsenaarium. koolis pole üldse keegi käinud või? mis teil viga on, inimesed? ei saa nii lollakatena mõõda maad käia ju. emal ja isal hakkab häbi.
 
blabla keda kotib loll autist oled ikkagi 30. november 2023, kl 18.55
stsenaarium, mitte tsenaarium. koolis pole üldse keegi käinud või? mis teil viga on,

keda kotib. poindist saab ikka ju aru. sa oled loll autist kes mõistab hukka inimest ta kirjapildi järgi internetis. omg kui originaalne . ei saa nii lollakatena mõõda maad käia ju. emal ja isal hakkab häbi.

emme vaata kui tark ma olen ma parandan teiste kirjavigu netis. ära lase issil mind peksta ja onul mind vägistada paluuuun emmme armasta mind.

ehk oled lõpetand mitte ja pseudo argumentide tegemise sa loll autistist nohik.
 
vasta siis kui näed argumenti 30. november 2023, kl 18.57
mitte kirjavigu. naljakas ,et eirad mu argumenti. a sa oled loll roojane autist. sa kaitsed oma mitte sõpru. sa ei näe seda mida nemad teevad. vaid seda mida sa arvad ,et ma teen. sa oled üli loll. mõttetu autist ja nohik. undad netis kirjavigade pärast nagu loll. mida sa autist saavutad sellega. mitte miskit. näita kõigile kui loll autist sa oled ja kui kinnise mõtlemisega oled. me pole vel seda näind küllalt. sul on must valge lihtsustatud mõtlemine. hea halb mõtlemine. sa ei jõua kaugele sellega. a siiski edu. unda veel kirjavigadest. ma arvan ,et meid kõiki väga kotib see. eriti internetis .
 
viimasele 15. detsember 2023, kl 00.51
Kui oled kusagil näinud peresisest vägivalda, siis teata politseisse! Kui sinu suhtes on kasutatud seksuaalset vägivalda, siis teata politseisse, mitte ära käi mööda foorumeid tähelepanu mangumas. Selline käitumine teeb sinust kaasosalise.
 
taas mõtled asju välja ja eirad mida su sõbrad teevad 15. detsember 2023, kl 07.05
Kui oled kusagil näinud peresisest vägivalda, siis teata politseisse!

kuida on see relevant . kes peresisesest vägivallast rääkis.


politseisse! Kui sinu suhtes on kasutatud seksuaalset vägivalda, siis teata politseisse,


kuna ja millal se juhtus. miks sa taas asju välja mõtled. millal olen ma seda öelnud ja väitnud . suudad sa seda näidata mulle .


mitte ära käi mööda foorumeid tähelepanu mangumas. Selline käitumine teeb sinust kaasosalise.

mina ei mangu tähelepanu sa loll kären. mina paljastan SIND ja neid si taseid pedofiile ja vaimuhaigeid KEDA SINA KAITSED JA KELLE TEGUSID SINA EIRAD. kaasosaliseks millele. ma ei ole millegi ja kellegi kaasosaline sa loll kären. keegi pole ming seksuaalselt ära kasutand ja mingit perevägivalda pole olnud. kui sa arvad ,et olen kaasosaline jookse politseisse. esita valesüüdistus seda sa ja su sõbrad oskate ju. ainus kaasosaline oled sina. SINA kaitsed pedofiile SINA kaitsed vaimuhaiged keda MINA paljastan. SINA vaatad nende käitumisele läbi sõrmede ja eirad seda mida nemad teevad ja mõtled asju välja.

kui sa ikka arvad ,et olen kaasosaline siis palun. teata politseisse ja ma ka ütlen heameelega politseile milliseid pedofiile sa siin kaitsed ja mis moodi mind foorumis laimatakse ja kuida sa mind laimad. lase käija. ära siin tõmble ja mögise ja loobi tühjasi sõnu. tee tegusi ka nagu mina

ma paljastan sinu sõpru kes on ahistand blogija peret. mind selles süüdi lavastand. nad on teind palju muud ka. sina oled kaasosaline
 
ja kui ma oleks seksuaalmis iganes ja perevägivalla ohver 15. detsember 2023, kl 07.06
ja kui ma oleks sellest rääkind ja siit abi otsind mida ma pole. toon vaid näite.

kuida oleks ma kaasosaline ka ja tähelepanu otsija

kas sa reaalselt saad aru ise ka kuii lollilt sa kõlad praegu....
 
Orikas, kas see blogija ahistamise jutt juba 10 aastaga end ära ei tyyta? 15. detsember 2023, kl 09.52
Või maksad igsle lugejale kliki pealt 10 eur trahvi?
 
kena üritus a mitte päris 15. detsember 2023, kl 12.09
Orikas, kas see blogija ahistamise jutt juba 10 aastaga end ära ei tyyta?

kui sind ja su sõpru mu laimamine ära ei tüüta siis ei tüüta see blogija mitte ahistamise jutt ka. pluss see ei olnud 10 aastat tagasi.


Või maksad igsle lugejale kliki pealt 10 eur trahvi?

trahvi mille eest. ma ei pea millegi eest trahvi maksma. no kui ma mingeid blogi reegleid rikun mida ma ei usu siis sulen ma oma blogi ja taas avan selle seal kus sellist reeglit pole. kui sa arvad ,et ma peaks trahvi maksma siis võid pöörduda politseisse või mu blogi reportida . ole lahke . mina ei ole miskit valesti teind ega pea millegi eest trahvi maksma. ma võin blogi nagu ütlesin sulgeda ja kusagil teises kohas taas avada. sa võid mu blogi reeglite rikkumise eest kui ma seda teind olen reportida. kui see pannakse kinni siis ehk on sul õigus kui ei siis ei. mina ei usu ,et olen reegleid rikkund ja ma ei usu ,et ma kellegile klikide eest trahvi maksma peaks. a kui sa arvad teisiti siis ole lahke ja toimi nagu eelpool ütlesin. pigen sulgen siis oma blogi ja teen vabandava nupukese . pluss mu blogi ei saa eriti klike seega . jahm - nice try
 
mille eest ma klikijatele 10 eurot 15. detsember 2023, kl 12.10
võlgnen siis ka. kas su ja su sõprade valede kummutamise eest.
 
ma ei võlgne kellegile miskit 15. detsember 2023, kl 12.19
ma ei ole seda juttu 10 aastat ajand. ütle oma kahtlasele sõbrale ,et ta ei normaliseeriks seda ,et alakad teineteisega seksivad. see on veidike kahtlane ja imelik.
 
Jopa Kolla 15. detsember 2023, kl 14.49
Mulle võlgned ju 150 jeuri. Mullusügisese anaal-ühte eest, mida sulle pakkusin.
 
taas mõtled asju välja . ma valin oma partnereid hästi ega ole mingi suvaka vaimuhaige 1 teema poni tondiga punkt 15. detsember 2023, kl 14.54
Mulle võlgned ju 150 jeuri. Mullusügisese anaal-ühte eest, mida sulle pakkusin.

ma ei võlgne sulle ega KELLLEGILE MITTE
MI
DA
GI

sa ei pakkund mulle midagi sa vaimuhaige. ma isegi ei tunne sind. mis on järkuvalt 0 seksuaalset kogemust 34 aastaselt süütu.
ma ei tegele nende teemadega
mind ei koti need teemad
punkt
 
kutsi kott 16. detsember 2023, kl 01.16
no välja näed sa kõik 54. ilmselt sellise närvilise eluviisi tagajärg.

a mida sa süütuna mööda foorumeid perversseid suhteid otsid ja kõik kohad oma lollakaid ettekujutusi intiimsest elust täis oled sirgeldanud? pole sul seksi olnud, siis ela rahulikult edasi ilma selleta, millest sa midagi ei tea.

ise sodid kõik nurgad täis ja siis tõmbad kiunu käima, kuidas kõik sind ahistavad. sa mine vaata, kas on jäänud kusagil alateema, kus sa pole läbustamas käinud.
 
tõesta oma väiteid või ole tasa 16. detsember 2023, kl 06.41
no välja näed sa kõik 54. ilmselt sellise närvilise eluviisi tagajärg.

tõesta

a mida sa süütuna mööda foorumeid perversseid suhteid otsid ja kõik kohad oma lollakaid ettekujutusi intiimsest elust täis oled sirgeldanud? pole sul seksi olnud, siis ela rahulikult edasi ilma selleta, millest sa midagi ei tea.

tõesta ,et ma otsin suhteid. tõesta ,et ma oma ettekujutisi sirgeldan. ma ei pea häbenema ,et mul pole veel seksi vallas õnne olnud. saa üle . ja sa ära räägi ka minu elust ja loomingust sest sa neist ka midagi ei tea. ma ei pea olema mingi seksi teadlane nagu sina sa mõttetu tont . palju õnne. mis tahad medalit ve.


ise sodid kõik nurgad täis ja siis tõmbad kiunu käima, kuidas kõik sind ahistavad. sa mine vaata, kas on jäänud kusagil alateema, kus sa pole läbustamas käinud.

tõesta seda väidet. ma räägin mis tegelikult toimub. ma kaitsen end sinu ja sinu valetajatest laimajatest sõprade vastu ja debungin teie valesi. ma ei ole öelnud ,et kõik mind ahistavad. ma ei oel miskit läbustand. sinu sõbrad jooksevad mööda foorumit ja ahistavad mind ja laimavad mind. kui nad seda ei teeks ei oleks ma siin. taaskord pole mul probleemi su ahistajatest sõpradega kusagil gmailis vaielda või teemas a need jooksevad ringi. sinu sõbrad lavastasid mind usutavasti süüdi ja laimavad mind ja ma kaitsen end. ära kujuta asju ette ja ära mõtle asju välja ja pööra neid teiseks. tõesta oma väiteid või ole üldse tasa.
 
to tõesta oma väiteid 20. detsember 2023, kl 00.55
Pane siia oma pilt ja siis on näha, kas näed välja nagu 54. Mõtteviis sul rohkem sinna 65+ poole.
 
sa ei tõestand ikka oma väiteid ja otsid põhjust miks seda mitte teha just nagu arvasin ja ette aimasin 20. detsember 2023, kl 07.49
to tõesta oma väiteid 20. detsember 2023, kl 00.55
Pane siia oma pilt ja siis on näha, kas näed välja nagu 54. Mõtteviis sul rohkem sinna 65+ poole.

mine mu blogisse seal näed minust hiljutist videot . mina ei pea siia miskit panema. google on ka mu ilusat nägu täis . vähemalt pole ma mingi vaimuhaige autist . see kuida ma välja näen ei ole relevant. mu välimus ja kaal pole relevant. kui tahad mu nägu näha siis lisa mind google mailis ja debattime video chatis. näed mu kena nägu mis sulle nii meeldib. siis saad ka oma väiteid tõestada . 2 lindu 1 kivi.
 
Kas see on see kole seanäo ja pikkade võidunud juustega paksmagu? Ja kes puristab endast kirjanickujana välja sellist ilukirjanduslikku teksti: 20. detsember 2023, kl 11.03
mõne raamatu võiksid tõesti vahelduseks läbi lugeda. kõik oleme aru saanud, et sa oled psüühilise häirega sant, kes ennast arvuti taga nii paksuks söönud, et tänavale ei suuda minna.

ma olen suur lugeja . u mad bro u sound mad :) suht debunkitud teemad autist.


see ei õigusta su rumalust ja harimatust ja hoolimatust teiste suhtes.

jälle need teised. kuule kas sa suudad oma lahinguid kord ise ka võidelda . ilma ,et teiste selja taha ei poeks. mina suudan kusjuures.

kõigepealt on küsimus su vanematele, kes nägid, et pojuke ülekaalus ja ei seosta end päris maailmaga, siis miks nad sind õigel ajal spetsialisti juurde ei viinud? ilmselt see nõukavanemate hoolimatus, et andis riik lapse, küll riik tast ka inimese teeb. päris elus pole see nii ja nüüd oleks sind siiski paldiski maanteel vaja üle vaadata.

surnud debunkitud teemad. ära sina oma lolli pead sellega vaeva musirull :) . sa oled igav realistlik ja autistlik. ma ei soovi selline olla saa üle. ma saan abi olen sest rääkind blablablablalbla soga soga soga mu elu pole su asi ega mõjuta sind sa oled nõuka aja mõtlemise ja sa oled narrow minded autist.
 
nõukanõuka 21. detsember 2023, kl 01.17
ilmselt su kehakaal ikka vaevab sind, et seda igal pool rõhutad. tegelt ka, see on juba väga ebatervislik. kombo pekisest kerest ja pervariajust segab täisväärtuslikku elu, millest sa muidugi midagi ei tea. seega lödistad pekki ja rikud järjekindlalt teiste inimeste teemasid, kuna ise midagi luua ei suuda ega oska.

ja pole vaja siia kirjutada, kuidas sa oled kirjanik, kunstnik jne. sa oled plekk inimkonna genoomil. midagi kirjutada ega lugeda sa ei oska. kui vähegi eneseväärikust säilinud, siis mine korista vähemalt enda haisev tuba ära. see mitte inimkonna, vaid su enda jaoks, imbetsill.
 
wow autist on vihane ega tea millest räägib nagu tavaliselt . ma olen kirjanik ja miski ei muuda seda. isegi see ,t ma ei oska nii hästi kirjutada.s sa oled ikka foorumis mädanev autist kes oma eluga miskit ei tee. 22. detsember 2023, kl 15.31
ilmselt su kehakaal ikka vaevab sind, et seda igal pool rõhutad. tegelt ka, see on juba väga ebatervislik. kombo pekisest kerest ja pervariajust segab täisväärtuslikku elu, millest sa muidugi midagi ei tea. seega lödistad pekki ja rikud järjekindlalt teiste inimeste teemasid, kuna ise midagi luua ei suuda ega oska.

blablabla mõtled asju välja ja sa ei tea millest sa räägid sa ei tea midagi mu elust ja ajad tühja juttu nagu tavaliselt .


ja pole vaja siia kirjutada, kuidas sa oled kirjanik, kunstnik jne. sa oled plekk inimkonna genoomil. midagi kirjutada ega lugeda sa ei oska. kui vähegi eneseväärikust säilinud, siis mine korista vähemalt enda haisev tuba ära. see mitte inimkonna, vaid su enda jaoks, imbetsill.


aga ma ju olen. sina ei oska lugeda . sina pedofiil ei ütle mulle mida teha. võibolla ei oska ma kirjutada. ma ei lase sellel oma unistusele takistuseks saada. sorry ,et ma oma eluga miskit peale hakkand. mitte ei istu siin ega kiru inimesi kellest ma midagi ei tea. ning ma ei mõtle asju välja ega ei valeta nagu sa ja su sõbrad. ma olen kirjanik kunstnik ja luuletaja. ma ei tea miks see sind solvab ja sulle ette jääb. see ei mõjuta su tühjalt kulgevat elu. see pole ka sinu asi. tõenäosus ,et sa mu loomingut kusagil näeb on väiksem kui 0. ära tule mulle rääkima eneseväärikusest . sina oled viimane kes sellest rääkida võib. ma teen asju enda jaoks mitte sinu, mitte inimkonna mitte teiste. sina poed pidevalt teiste selja taha. ära jälle flipflopi ega backpeddalda. a see on ainus mida oskad peale teiste maha tegemise.
 
mõni ei saa vist üle ja varastab kommentaare 22. detsember 2023, kl 15.32
Kas see on see kole seanäo ja pikkade võidunud juustega paksmagu? Ja kes puristab endast kirjanickujana välja sellist ilukirjanduslikku teksti:


mu välimus ei ole tähtis. ma ei pea peitma seda kes olen kus olen ja milline välja näen erinevalt sinust sa pedofiil ja kommentaaride varas. jah ma olen kirjanik. saa üle. ma jään ka selleks saa üle
user_2568ee 20. jaanuar 2024, kl 14.13
Aja sünkrooni nihe, üks näeb asja oma vaatevinklist, teine oma mullist, ei tea keegi, kes sa oled, vaid sina ise tead ja näed oma sisemaailma.
 
Minu päästja! 20. jaanuar 2024, kl 18.31
Sa ei ole paks ega kole, sa ei ole kirjutaja, sa oled looja, Sandra armastab sind, Melissa armastab Sind. :)
 
Khalen 20. jaanuar 2024, kl 18.36
Sa oled tore!!! Me kõik armastame sind!!! Sa ei ole kirjanik, sa oled looja!!! Sa ei ole paks, ega kole, sa oled hea ja ilus. Melissa armastab sind!!! Sandra armastab sind. Ma olen sinu jaoks olemas!!!

Khalen armastab sind!!!
 
Indrek Toker 30. jaanuar 2024, kl 22.13
Lõpetage otse kohe

#freejuku
Inder tohter out
112
https://www.politsei.ee/et/asukohad/teenindused/haapsalu
 
ütle seda oma mitte sõpradele 16. veebruar 2024, kl 16.30
ütle ,et nemad lõpetaksid siis lõpetan ka mina. ütle ,et nad lõpetaksid oma laimu ja valed siis lõpetan ka mina
 
ei saa aru mis sandra mis melissa 16. veebruar 2024, kl 16.34
tundub nagu mingi lambi copy pasta. seega ei oska miskit arvata. sorry kui ma eksin muidugi. aitäh heade sõnade eest kui see ei ole copypasta .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!