Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Kas keegi teab
 
Keegi 77 01. oktoober 2023, kl 19.52
Mida tähendab mõiste " Viiburi sõjakool"
did_1305161 01. oktoober 2023, kl 22.38
See oli kasutusel "korra" võrdlusena! Tihti öeldi, et koolis oli kord nagu Viiburi sõjakoolis ehk kõik oli tip-topp. Tundides ei lobisetud, vahetunnis keegi peale korrapidaja klassis ei olnud, koridoris ei jookstud, vaid kõnniti rahulikult.
Nüüd vist seda ei saa enam öelda!
 
see on 06. oktoober 2023, kl 03.17
järjekordne nõukaaja legend. tol ajal polnud venemaal mingit korda sõjaväes, ega ole ka tänasel päeval. ajateenijad ehitasid ohvitseridele suvilaid, selle asemel, et õppida püssi käes hoidma. ja varastati seal armeesfääris nagu muda. ülemustele kirjutati, et vaja kolmele tankile remondiks viissada tuhat. kolmest tankist oli ammu hobuvanker alles. muu oli ammu metalli kokkuostu viidud. saadi pool milli kätte, saadeti pilt tankist, mis linnaväljakul aastast 1950 mingis oblastikeskuses ausamba aset täitis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!