Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
bemminohik
user_2568ee 20. jaanuar 2024, kl 15.36
TÄNA SAIN KAHTLASE KÕNE!!! osav manipulaator on kurikaval "reptiil", kes on mu täpne ema koopia, tulid mu venna "bemmiga", naine oli nii julge, et segas operaatorit, tal on mu mõlemad telefoni numbrid, nii diil kui vana tele 2. Küsis mult postkasti võtit - tahtis mündiäri pakki kätte saada.  - mida ma talle ei andud, ütlesin, et ei leia võtit üles, vabandas ette ja taha, et ehk teine kord ja tõmbas uttu, minu venna täpse bemmi koopiaga.
 
sildistaja 20. jaanuar 2024, kl 16.34
tööd peab tegema
 
Häkker2 30. jaanuar 2024, kl 22.10
Mine tööle
XD
https://www.youtube.com/watch?v=EsWAPtwDkxw
 
eks hakka minema siis 31. jaanuar 2024, kl 18.20
tööleee . jälle mingi nohkar kes arvab ,et on häkker
 
johnjamessmith2023@outlook.com 08. veebruar 2024, kl 22.25
 
vartotojas 19. veebruar 2024, kl 09.46
Ar ieškote naujų knygų savo kolekcijai, bet nenorite išleisti daug pinigų? Mūsų įmonė turi puikų pasiūlymą jums! Parduodame įvairias naudotas knygas už labai prieinamas kainas.

Pas mus rasite įvairiausių žanrų knygų - nuo populiarių romanų ir detektyvų iki mokomųjų ir mokslinių leidinių. Visiškai nereikia išleisti didelių pinigų, kad praturtintumėte savo knygų lentyną arba rastumėte puikią knygą praleisti laisvalaikį.

Visos mūsų naudotos knygos yra kruopščiai atrinktos ir prižiūrimos, tad galite būti tikri dėl jų kokybės. Taip pat turime įvairių leidėjų ir autorių, tad tikrai rasite tai, ko ieškote.

Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir atraskite knygų pasaulį už prieinamą kainą! Jūsų knygų lentyna laukia naujų atradimų!

Kreipkitės į mus šiandien ir pasinaudokite puikia galimybe įsigyti kokybiškas knygas už gerą kainą! https://knygospigiau.lt/naudotos-knygos/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!