Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lolliklubi
Riigikogu noorim liige Briti lehele: eestlased seisid järjekorras, et saaksid banaane näha
 
banaan 28. veebruar 2024, kl 14.10
Mäletan nõukogude aega, aga ühestki banaaniVAATAMISE pärast sabasseisnud eestlasest polnud ma küll siiani midagi kuulnud...
https://www.delfi.ee/artikkel/120273819/riigikogu-noorim-liige-briti-lehele-eestlased-seisid-jarjekorras-et-saaksid-banaane-naha
did_1305161 04. märts 2024, kl 19.52
Mäletan ka seda aega, kui banaanid ilmusid meie kauplustesse kuid seda ma küll ei tea, et eestlased oleks seisnud poes järjekorras, et neid vaadata. Seisti järjeklortas sellepärast, et neid ikka osta js süüa.
Ime, et noor Reformierakondlane seda ei rääkinud, et eestlased oleks küsinud poest selle puuvilja söömise juhendit.
Tegelikult on selline umbluujutt noore Oravapartei liikme suust üsna tavapärane!
 
Anonüümus 11. märts 2024, kl 22.20
Kle... see on "paras hülgemöla" kui viisakalt öelda. Kui otse siis lauspask! (kaeba mind kohtusse palun saad oma 60.-) See tegelane "kes kõigest kõike teab" on sündinud 1999. Üldiselt mul tuleb enda kutsikapõlv meelde. Arvasin ka et tean kõike ja kõigeparemini. Aeg teeb omad korrektuurid. Iga päev avastad midagi uut.
 
ahhhhhh 26. märts 2024, kl 08.33
mis sa plärad ja esined ole kuss ehk.....
 
Anonüümus 26. märts 2024, kl 21.53
Õige! Ole vait. Ära mölise. Seda mida sa mäletad pole olnud. See on "vale" mälestus. Ei sobi konteksti kohe kuidagimoodi. Tõeministeerium tegeleb sinuga.
Möla mölaks aga mul küll sellist jaburat juttu wana inimesena ei meenu. Võimalik et kuskil "väga-lõuna-eestis" kus aastasadu taludesse perenaisi kositi naabrite juurest ja elektrivoolu puudumisel teevesi rihmadega keema peksti nii oli ning viiner pandi raami ja seinale...
 
mida sa hüppad ausalt siin 27. märts 2024, kl 15.25
see kui oled oma elus pettund ei tähenda ,et peaksid hüppama ja plõksima eksole . ole kuss üldse.
did_1305161 29. märts 2024, kl 12.13
Eks noorima Riigikogu liikme vanemad rääksid talle, et nemad olid poes järjekorras, et näha millised need banaanid on või mis nendega teha saab?
 
Vanainimene 03. aprill 2024, kl 17.20
Vaada. Asi pole tegelikult selles kes on kibestunud või plõksib/hüppab. Probleemon see et selliste teadmistega inimesed (banaan või siis mingi muu olulisem asi) osalevad otsuste vastuvõtmisel millel on pikaajalisem mõju.
 
kunagine 08. aprill 2024, kl 11.39
Tõesti, noorel inimesel ei saagi olla mingeid mälestusi sest ajast, toetub väljamõeldistele. Banaane sai ikka osta , kuid sabad olid pikad.Seda rubla ajal. Mäletan et rahavahetuse järel sai osta just banaane Eesti kroonide eest.
 
vanainimene. sa vist ei saa aru mis foorumis toimub 09. aprill 2024, kl 15.09
jah noortel ei saa olla mälestusi . ilmselt pole noorte vanemad neile rääkind sellest ajast või vanavanemad.
 
Noor vanainimene 10. aprill 2024, kl 02.02
Miks ma ei tea, mis siin toimub? Mingi nupust nikastanud kodanik miski ropu nimega M. kommenteerib kõiki postitusi. Ise tundub olevat loll nagu lauajalg, anaalseksi sõltlane vist kah veel tükis tagantjärele. Küll see maailm on ikka hukas tänapäeval.
 
viimasele 13. aprill 2024, kl 01.57
see su igal pool anaalseksi nägemine on ilmselt paus su peas. tegele sellega inividiuaalselt. meil, erinevalt venemaast, pole samasooliste suhted kriminaalkorras karistatavad.

mis puutub banaanivaatamisse, siis nõukaajal polnud, mida vaadata. banaane lihtsalt polnud! olid mingid sinised kartulid juurviljapoes, poolmädanenud porgandid-sibulad, kapsapead ja mõned kaalikad. banaane polnud,! ei olnud ka kiivisid, artišokke, paprikaid, lillkapsast, porrulauku, tomateid aastaringselt ja veel palju muud. on veel siin idioote, kes tahavad sel teemal vaielda?
 
eelmisele idioodile 15. aprill 2024, kl 20.09
see su igal pool anaalseksi nägemine on ilmselt paus su peas. tegele sellega inividiuaalselt. meil, erinevalt venemaast, pole samasooliste suhted kriminaalkorras karistatavad.


ei huvita need teemad ei tegele nende teemadega


ma isegi ei vasta su ülejäänd kommentaarile

sa oled ilmselt sama loll kui su mitte sõbrad.
 
nooor vanainimene 15. aprill 2024, kl 20.10
on idiooot ega saa aru mis foorumis toimub
 
???? 16. aprill 2024, kl 01.52
õudus ruudus. tänu idioodile, kes ongi vist idioot
 
väga draagiline aga see ei muuda fakti 16. aprill 2024, kl 14.58
,et sa ja su sõbrad ei saa aru mis siin foorumis toimub tegelikult seega te olete idioodid. selle asmel ,et targutada võiks ehk aru saada mis on ja mis pole mis on tõde ja mis väljamõeldis. a see on teie jaoks vist liiga raske. sinu ja su sõprade jaoks.
 
ja õpi lugema 16. aprill 2024, kl 15.01
see su igal pool anaalseksi nägemine on ilmselt paus su peas. tegele sellega inividiuaalselt. meil, erinevalt venemaast, pole samasooliste suhted kriminaalkorras karistatavad.

postitus millelle vastasin


ei huvita need teemad ei tegele nende teemadega

mu selgitus ,et mind ei huvita need teemad


ma isegi ei vasta su ülejäänd kommentaarile ütlus ,et ma ei vasta selle klouni ülejäänd kommentaarile

sa oled ilmselt sama loll kui su mitte sõbrad. väide ,et see postitaja kellele vastan on sama loll kui ta mitte sõbrad. mitte sõbrad on sarkastiline väljend kuna see inimene teeskleb ,et nad ei ole ta sõbrad ja ta ei kaitse neid inimesi. ilmselgelt on nad selle inimese sõbrad ja ta kaitseb neid.

jäi midagi arusaamatuks veel või
 
nn kuulsused, kes müüvad pileteid oma sisututele kohtumisõhtutele, on uued banaanid, kelle vaatamiseks eestlased kuuldavasti järjekorras seisavad 21. aprill 2024, kl 00.21
 
jummel 22. aprill 2024, kl 01.53
traagiline, mitte draagiline! lootusetu õppimisvõimetu idioot. varsti kärvad maha ja foorum saab oma elu tagasi. oled selline kehalt haige ja vaimust vaene, ega sind kauaks jätku.
 
dolce vita 23. aprill 2024, kl 02.18
poleks kunagi arvanud, et ootan kellegi enneaegset kõrvad pea alla panemist. a vot ära ootasin. putin ja see peastsegi tuleeilemeile võiksid küll olematud olla.
 
kedagi ei koti autist lase täis end nüüd 24. aprill 2024, kl 13.16
traagiline, mitte draagiline! lootusetu õppimisvõimetu idioot. varsti kärvad maha ja foorum saab oma elu tagasi. oled selline kehalt haige ja vaimust vaene, ega sind kauaks jätku.

kedagi ei koti targutaja autist hakka nutma
 
sina ja su sõbrad võiks ka olemata olla 24. aprill 2024, kl 13.16
dolce vita ma olen näind mida sa oma sõpradega siiin foorumis korraldad. ehk eksin aga ma kahtlen
 
Kuule alaarenenu, oled kuulnud ikka, et lausete alguses kasutatakse suurtähti? 25. aprill 2024, kl 00.56
Aga kui on vaid 5 klassi haridust, siis vist pole mõtet paremat tahtagi?

Või oli neid klasse suisa rohkem, ehk isegi 9 või see juba käis yle jõu isegi Järvamaal?
 
ei koti autist ma kirjutan nagu tahan ja oskan. ma ei saa aru mitu 100 korda ma pean ütlema ,et ma ei ole siin selleks ,.et sulle ja su sõprade meele järgi olla 25. aprill 2024, kl 06.54
Kuule alaarenenu, oled kuulnud ikka, et lausete alguses kasutatakse suurtähti? ei koti autist. ma kirjutan nagu tahan ja oskan. see on pseudo ja mitte argument

Aga kui on vaid 5 klassi haridust, siis vist pole mõtet paremat tahtagi? 9 klassi haridust aga see pole relevent ja see ei ole argument. paluks lõpetada sul mitte ja pseudo argumentide tegemine autist. me ei räägi grammatikast see ei koti siin foorumis kedagi eriti su sõpru kes vrdja keelt vilelevad.



Või oli neid klasse suisa rohkem, ehk isegi 9 või see juba käis yle jõu isegi Järvamaal? mis see sinu asi on ja ma ei saa aru kuida see on relevent ja teemasse sa loll pedofiil. ma ei tea mitu korda ma pean sulle ütlema ,et ma ei häbene järvamaal elamist . hakka nutma nüüd. ehk oled lõpetand pseudo ja mitte argumentide ja teemade tegemise . ehk räägid miks su zoofilist sõbrad olid reporteris. ehk räägid hoopis sellest miks oled ahistaja laimaja ja arvatavasti ka pedofiil.
 
Tõestatud 25. aprill 2024, kl 17.58
Madala haridustasemega räuskaja endiselt ei tunne eesti keele reegleid. Loll nagu lammas, jätkuvalt. Keeleliselt täiesti null!
 
misha gorbtatsoovi kulmud. 26. aprill 2024, kl 06.41
Madala haridustasemega räuskaja endiselt ei tunne eesti keele reegleid. see ei ole relevent. see ei tõesta sinu ja su sõprade väiteid ega kummuta minu fakte . see tõestab ,et sa oled tähenärijast ja targutajast autist. muud ei midagi. ja ma olen sellest teemast rääkind ja sellele vastand. rekäpp. ma olen puudega mul on end raske väljendada sa ei saa minult nõuda perfektset eesti keelt sa loll venemeelne riigireetur ja pedofiil ja vaimuhaige . ma kirjutan nagu tahan ja oskan ja see siin on internet mitte mingi ametlik jah söör ei söör kanna lühikest seelikut sekretäri preili senaarimu siin seega võid selle asjaga kohe uppi shuttida. jah ma quotisin filmi klass. hakka nutma.


Loll nagu lammas, jätkuvalt. Keeleliselt täiesti null! pole relevent see ei tõesta sinu ja sinu pedofiilist sõprade väiteid ega kummuta mu fakte . kui ma olen nii loll siis teate mu gmaili adressi ja mu blogi aadressi seega ootan jätkuvalt tõendeid järgnevatest asjadest
1, millal ma olen olnud ratastoolis
2 keda ja millal ma olen seksuaalselt ja psühholoogiliselt ahistand
3 millal ja keda ma olen nillind. teie väide on ,et nillin kõiki mis liigub või kõike

ootan teie tõendeid pilte ja joonistusi oma gmaili inboxi ja oma blogi kommentaaridesse .
:)
 
misha gorbatsoviga näkku pauhti 26. aprill 2024, kl 06.42
ei koti autist ma kirjutan nagu tahan ja oskan. ma ei saa aru mitu 100 korda ma pean ütlema ,et ma ei ole siin selleks ,.et sulle ja su sõprade meele järgi olla
 
Kuula nyyd, rott! 26. aprill 2024, kl 13.27
Kui sa väidad, et oled puudega, mistõttu ei saa normaalselt kirjutada, SIIS ÄRA KIRJUTA!!
 
tõesti 27. aprill 2024, kl 02.46
milleks kirjutada ja piinelda, et mitte kellelegi ei meeldi su vastik iseloom ja värdjalik välimus? võiksid juba aru saada, et oled siin ebameeldiv (kahtlustan, et oled igal pool ebameeldiv). seega mine lihtsalt ära. sa oled koleda väimusega ja koleda siseeluga mõttetu maakas, kel pole aimu ka, et netis on kohti, kus ennast natukegi arendada saaks. selle asemel tuled sa lammutama kellegi teise ülesehitatut.
sa oled sama mõttetu närakas nagu psüühiliselt haige putin, kes selle asemel, et oma uksetagust korras hoiaks, tuleb läbustama teiste ukse taha.
 
lmao sa oled räme loll ikka xd 27. aprill 2024, kl 07.42
Kui sa väidad, et oled puudega, mistõttu ei saa normaalselt kirjutada, SIIS ÄRA KIRJUTA!! ära siis laima mind oma pedofiilist sõpradega. kui ei meeldi mis ma kirjutan siis ära loe. ma ei väida ma olengi puudega. ma ei valeta erinevalt sinust ja su sõpradest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!