Lolliklubi
kui suur loll olen, kui ikka olen
greetekas 19. detsember 2024, kl 18.33 |
olen vanaema. taaselustasin tutvuse hea sõbraga noorusest. suhtleme sõnumitega ja harva ka telefonis. algul oli kõik kena, ilus, armas, õnnis. kohtunudki juba oleme, aga no nii hoides teatud distantsi või nii. suhtlus ise aga on rohkem kui kummaline. alati kui mina ühendust võtan, kenasti vastab , suht kiiresti, viisakalt. aga tema võtab minuga ühendust iga jumala päev. et küsida mult kuidas läheb ja lühikokkuvõte sellest, kuidas temal läinud on. mõned laused. iga päev parimad soovid järgmiseks päevaks. kas tänapäeval nüüd nii ongi? kas peaksin olema õnnelik, et vähemalt nende sõnumite kirjutamise eel, ajal ja mõni minut ka peale seda - on ta mõtted minu juures. jaa ma tean, et ta ei ole sama vaba nagu mina. aga heade kõrvalt ju tutvuseid ei alustata ega otsita. Mis see siis nüüd on? ahistamise moodi ei tundu, manipuleerimisena ka mitte. siiras uudishimu, suhtlemispuudus, ärakasutamine, igavus või veel miski? see kõik kestab juba aasta ja peale. mulle meeldib ja ma olen harjunud. kui ilma jääksin, oleksin kindlasti kurb. on see õige aja ootus? olen üritanud moodsalt öeldes astuda järgmist sammu, aga no vestluskaaslane ei võta kohe mitte vedu. vägisi armsaks ei saa, aga arusaamatu. pole näe, osanud elada terve elu ja nüüd vanas eas sama loll nagu 18-selt. ehk siinviibijaist on mõnel ajusid rohkem antud.
Ropp Raivo 20. detsember 2024, kl 14.56 |
ei lugend sa oled jätkuvalt loll v2rdjas 20. detsember 2024, kl 16.43 |
smh 20. detsember 2024, kl 19.02 |
Pühadeajal on inimestel tegevust küllaga ja kui ei ole, siis ise on ka päris mõnus mõne hea filmi ja maitsva toiduga. Pereinimestel aga ON tegevust.
How do you do või how are you on rohkem tervitav väljend. Sa vist suhtled vähestega, et nii arvad. Ma ise ka paljudega ei suhtle, aga siiski ma tean, mis on viisakus.
Sugulased ja eriti vanemad inimesed saadavad pereliikmetele ikka vahel pühadeajal kaarte, iganenud komme juba, aga mitte paha komme. Saadavad pilte või kirju koos kaardiga, mitte iial pole olnud probleemiks see, et nad midagi vastu ootaks. Lihtsalt normaalne suhtumine. Nii, kui midagi vastu ootad ja üle mõtled, räägib sinus omakasu. Aja pühendamine on ka juba suur kingitus. Lihtsalt sulle tundub, et aasta pühendatud aega oli vähe, aga ei olnud.
How do you do või how are you on rohkem tervitav väljend. Sa vist suhtled vähestega, et nii arvad. Ma ise ka paljudega ei suhtle, aga siiski ma tean, mis on viisakus.
Sugulased ja eriti vanemad inimesed saadavad pereliikmetele ikka vahel pühadeajal kaarte, iganenud komme juba, aga mitte paha komme. Saadavad pilte või kirju koos kaardiga, mitte iial pole olnud probleemiks see, et nad midagi vastu ootaks. Lihtsalt normaalne suhtumine. Nii, kui midagi vastu ootad ja üle mõtled, räägib sinus omakasu. Aja pühendamine on ka juba suur kingitus. Lihtsalt sulle tundub, et aasta pühendatud aega oli vähe, aga ei olnud.
smh 20. detsember 2024, kl 19.05 |
Ning tegelikult eeldan, et oled sotsiaalselt hästi hakkamasaav naine, vanaema siiski.
Aga kui sa kohtud eri kultuuride esindajatega, siis nii enam ei küsiks. Paljudes kultuurides ongi soojus ja selline vastik pealetükkivus a ja o. Samas mul pole probleeme, kui olen öelnud, et too much juba. Introvert peab otse ütlema, muidu ei usuta, et energia on otsas.
Aga kui sa kohtud eri kultuuride esindajatega, siis nii enam ei küsiks. Paljudes kultuurides ongi soojus ja selline vastik pealetükkivus a ja o. Samas mul pole probleeme, kui olen öelnud, et too much juba. Introvert peab otse ütlema, muidu ei usuta, et energia on otsas.
smh 20. detsember 2024, kl 19.07 |
smh 20. detsember 2024, kl 19.07 |
smh 20. detsember 2024, kl 19.10 |
smh 20. detsember 2024, kl 19.12 |
Eve Elvast 22. detsember 2024, kl 00.31 |
See Ruudi tundub siiski norm kuju olevat. Ärme unusta, et tegu on seks + suhete foorumiga. Ropp Raivo on jällegi otsene ja muhe tegelane. Selge jutuga, ehkki tundub pidevas kepinäljas olevat. :))))
Aga kes on smh?? Ajab kyll kohati nagu okeyd aga samas ka arusaamatut juttu. BSH ehk pigem.. Teate kes see on??
Aga kes on smh?? Ajab kyll kohati nagu okeyd aga samas ka arusaamatut juttu. BSH ehk pigem.. Teate kes see on??
Eve Elvast 23. detsember 2024, kl 13.19 |
UudsaUas 31. detsember 2024, kl 12.44 |
Lisa postitus