Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lastekaubad
Kallid, kuid hästi armsad riided lastele
 
Ema 05. oktoober 2013, kl 21.12
Avastasin enda jaoks lasteriiete netipoe www.greenbee.ee . Hinnad muidugi igaühele ei sobi, aga ma tellisin sealt üliarmsaid susse ja kombesid. Olen väga rahul. Soovitan soojalt!
 
mnjaa 05. oktoober 2013, kl 21.23
hinnad on ikka pehmelt öeldes krõbedad. Ehk siis mõttetult kallid asjad.
 
Kr. 05. oktoober 2013, kl 22.40
Miski delfimutt üritab kiirelt rikastuda. Get a grip. Need hinnad on ikka utoopia.
 
?! 05. oktoober 2013, kl 23.05
Orgaaniline puuvill ongi kallis. Kes osta ei jõua, ei pea ju poodi maha tegema. Hinnad pole seal ju midagi müstilist, paari kleidi hind pani mind vaid kulmu kergitama. Kõiki kategooriaid ei viitsind ka läbi lapata, aga üldpilt tundus päris ok.
 
mnjaa 05. oktoober 2013, kl 23.43
pole seal mitte midagi erilist, mis selliseid hindu õigustaks. Lastele saab samaväärseid asju oluliselt parema hinnaga. Oleks need asjad siis veel kuidagi eriti ilusad või huvitavad, isegi seda mitte. Täiesti tavalised. Pealegi ei kanna ükski laps sellises suuruses riideid kuigi pikalt, seega on täiesti mõttetu sellises vanuses laste riietele mõttetult suuri summasid kulutada. Vana tarkus: rikas pole see, kes palju teenib vaid see, kes mõistlikult kulutab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!