Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lastekaubad
Triiksärk teismelisele
 
Nõutu ema 21. november 2016, kl 14.47
Otsin Tallinnas kauplust, kust saaks teismelisele poisile triiksärke osta. Oleks vaja suurust 35-37, kuid täiskasvanute poodides on kõige väiksem nn. meestenumber 39, väiksemaid ei ole. Lasteriiete poodides lõpevad aga triiksärkide suurused nr. 30 juures. Olen Tallinnas uustulnuk ja pole õigeid poode ilmselt veel üles leidnud. Teiste riietega probleeme pole, neid liigub rohkem, kuid teismeeas noormehele sobiva suurusega triiksärgi otsimine on kujunenud tõeliseks kadalipuks. Oskab keegi soovitada mõnda poodi, kus oleks ka valikut?
 
viimasele 21. november 2016, kl 18.49
otsi Kadaka teelt, sealt olen ise endale triiksärke nr 36-37, mida mul tuleb ametikohustuste tõttu kanda.Viimati külastasin seda poodi mullu kevadel...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!