Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lastekaubad
Saapad laiale ja kõrgele jalale
 
Herle 29. oktoober 2019, kl 16.33
Tere! Lapsel on lai ja kõrge jalg ning sobivate saabaste leidmine keeruline. Kellel sama mure, siis mis firmade ja mudelitega rahule olete jäänud? Laps hetkel aastane. Tänan ette :)
 
bermudez 06. november 2019, kl 08.03
Eralaenu pakkumine E-post: bermudez01960@gmail.com

Proua ja härra Tere!
otsite laenu, kuid kahjuks palub pank teil tingimusi, mida te ei suuda täita.
FINANCE POPULAIRE isiklik krediit teie projektide realiseerimiseks on isiklik tarbimislaen. See võimaldab teil olla summa 10 000 kuni 50 000 000
 kasutatav teile sobival ajal isiklike projektide rahastamiseks.
Lihtsa ja ilma isikliku panuse kohustuseta valite oma eelarvega kõige paremini kohandatud isikliku laenu summa ja kestuse. Isikliku laenu tagasimaksmise tähtaeg teie projektide jaoks on teie enda valitud, sõltuvalt laenatud summast ja teie valitud valikust. Ennetähtaegne tagastamine toimub ilma osalise või täieliku trahvita. Teil on võimalus tähtaega kaks korda aastas edasi lükata. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust minu isikliku aadressiga E-post: bermudez01960@gmail.com

whatsapp: +33756840007
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!