Courtney kirjutas raamatu, siit väike jupp sellest, kuidas nad ookeanis Beniga ujumas käisid:
Ma sosistasin talle, et tahaksin alasti ujuma minna.
„Läheme kohe praegu!“ sosistas ta innukalt, silmis tekkides sära.
„Ei, tüdrukud vaatavad!“ Ma isegi ei suudleks nende ees. Veel vähem võtaks paljaks koos temaga nende ees.
Läksin Beni ukse taha trepikotta. Benil ei olnud aimugi, et ma tulen.
Ben tuleb siis koju, mina vilistan talle. Ja ta näeb mind istumas trepikojas seljas hommikumantel ja näol vallatu muie, ja ei midagi enamat. Ma arvan, et ta oli šokeeritud ja mõneti hirmunud. Me võtsime natuke veini ja läksime randa. See oli tõehetk. Ma tahtsin olla kindel, et Ben on spontaanne ja lõbus. Ma pean aus olema: tahtsin ka tema riistvara näha. Inimesed ütlevad, et tähtis ei ole paadi suurus, vaid lainete liikumine. Aga need „inimesed“ ei pea tervet oma elu veetma väikese tilluga. Saate kindlasti aru?
„Kas peaksin oma hommikumantli ära võtma?“ ütlesin õrritades.
„Kas sa lähed täiesti paljalt?“ küsis ta. Samas ma ei ole kindel, kas ta tahtis vastust kuulda.
„Me võime aluspesus minna, kui sa tahad,“ ütlesin mina. Ta sai aru, et peaksin teda äpuks, kui ta ei võtaks ennast täiesti alasti.
Võtsime siis kõik riided ära ja jooksime käest kinni hoides vette. Läksime nii kaugele, kui saime, arvates, et kaamerad on piisavalt kaugel, et meid päriselt ei näha ei ole.
Liigume siis hea osa juurde. Teie küsimusele vastuseks: jah, Ben ja mina seksisime ookeanis. Kaamerate ees. See oli kohene, aga kestis umbes 20 sekundit ja ainult ots oli sees. Olime läinud liiga sügavale vette ja hoovus oli nii tugev, et ei saanud tasakaalu. Meid tõmmati lahku ja lained lükkasid meid ümber.