Jah, just nimelt, kallis viimane, sinu armas supikana siinpool. Ma ei ole mõnda aega kommentaare lugemas käinud, aga saan aru, et sa ikka pole minust üle saanud? Jah, maitsed on erinevad, ma ei peagi kõigile meeldima, aga kas sa tõesti ei väsi juba? Sa väitsid kunagi, et mul pole elu, aga kas sul on elu? Juba kaks aastat mind igas võimalikus kommentaariumis maha tegemas käia? Kui ma ühel päeval enam saadet ei tee, kas sa siis suudad ikka minust üle saada või?
Ma saan aru, et no vaatad saadet ja ma ei meeldi sulle, olgu, sellest võin veel aru saada. Miks sa mu blogi loed ja üldse mu eluga nii kursis oled? Mida see sulle annab, ma tahaks teada. Ilmselgelt ei ole sa loll inimene, oh ei. Kuid mingid imelikud kalduvused sul ju ometi on, kui viitsid viia end kurssi inimese eluga, keda sa silmaotsaski ei salli.
Näiteks üle-eelmise kommentaariga ma olen jumala nõus, ma vahepeal olingi nii palju saates ning Katjat võikski rohkem olla - ja ilmselt on ka nüüd. Nii, aga miks sa alati ming kõikjal niimoodi maha pead tegema? Jaa, tean juba, pead mind labaseks jne, sain aru juba, aga vaata enda sisse ja küsi endalt, mis su elus puudu on või mida ma sulle nii teinud olen, et sa ei suuda kahe aasta jooksul endale muud elu eesmärki leida?
Sul on ikka omapärane loogika küll - kui tartu saates pole smsid kohale tulnud, siis ilmselt olen mina jälle keeranud, et need kohale ei tuleks. Kui minu enda saates ei tule smsid kohale, siis ma ilmselt valetan, sest keegi ei saadagi ju neid! Nagu ise ka aru saad, mida sa ajad ja välja mõtled? Ja siis süüdistad veel mind valetamises...
Asi ei olegi sinu puhul ilmselt selles, et ma nii palju saateid tegin jne. Sul on mingi isiklik viha minu vastu või üldse minusuguste naiste vastu? Nii, jumala eest, minu elu võib ju tühine sinu arvates olla, aga ma kujutan ette, et ega sinu elugi targem pole, kui sa kaks aastat järepidevalt suudad end enda jaoks nii mõttetu naise eluga kursis hoida. Kunagi ammu sa vist ütlesid kuskil, et ma võiksin oma eluga midagi kasulikku teha. Jah, aga miks sa ise ei tee? Miks ma su kinnisidee olen? :)
Vähem vihkamist, kulla inimene. Surmani ma saatejuhiks ei jää, küll tuleb ka see aeg, kui sa minust lahti saad, aga mis sa siis edasi teed? Hakkab lausa kurb sinust, siis polegi ju su elu mõtet enam. Senikaua aga... ilusat klõbistamist, sest sinusuguseid parandab vist tõesti ainult haud! :)