Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
film "Surnuaiavahi tütar"
 
tv vaataja 04. september 2011, kl 23.29
Väga hea film, marudad osatäitjad ja sügav sisu. Tänapäeva mured ja vaevad, alkoholism. Mis ajas mind kõige rohkem nutma? Ei ema ega too väikene, kes tules surma sai, ka isa mitte. Vaid selle Soome naiskirkuõpetaja siirus ja abikäsi.See ajas nutma.Kuid... Lapsed on tergemad joodikemadest ja töödrühkivatest isadest. Kas Soomes elavad nüüd eestlaste jaoks inglid? Tundub, et jaa.
 
jah 05. september 2011, kl 00.08
oli hea film, kuid selle pilguga ma seda küll ei vaadanud ning soomlased minu jaoks inglit ei kehasta. "Nutma" ajas see, et sellised vanemad ongi paljude laste jaoks igapäevane reaalsus.

Ja lihtsalt hämmastav, kui hästi Avdjushko ja Kaljuste oma rolli sisse elasid, justkui padujoodikud....

Ja huvitav, kuidas see pisike Downi sündroomiga tüdruk nii hästi mängima oli pandud? Parim näitleja ses filmis.
 
DZii Kaa 05. september 2011, kl 00.38
Korralik film. Kurb,aga tõsi. Paljud elavad nii...
 
parim 05. september 2011, kl 01.14
Kinno ma seda ei jõudnudki vaatama. Tegelikult mingil määral kartsin, et Eesti film ja jälle ülepakutavalt palju vaikuse-mõtte kohti ja kipub igavaks jääma. Aga ei, otse vastupidi, väga meeldis. Hea näitlejate töö. Meie Eesti lastel on natuke raske mängida loomulikult, aga see enam eriti ei häiri. Üle pika aja jälle hea oli vaadata oma eesti näitlejaid väga heas filmis.
Tänud vaevanägijatele!
 
mõned mõtted 05. september 2011, kl 11.05
hea film tegelikult. hästi mha mängitud. hukkunud laps väga armas. ometi arvan, et taolistes peredes on reaalne olukord veel palju hullem laste seisukohalt vaadatuna. vainemad küll jõid hullult, neid polnud laste jaoks justkui kohal, raha nappis, kuid õhkkond oli sellegipoolest sõbralik ja vaba. puudus otsene viha ja vägivald laste vastu. mul oli hea meel mitte näha vägivalda, kuid reaalsuses on sellistes peredes see alatirohkemal või vähemal määral olemas. soome proua mõjus filmis ääretult sümpaatsena. ta oleks võinud seda isa natuke rohkem koolitada-raputada. isast oleks võinud veel asjagi saada. ehk oleks ometi kohale jõudnud, et laps vajab teda ja tunneb end hüljatuna kui isa end alahindab ja näolegi ei anna. ometi arvan et pole ei soomas ega kusagil mujal eriti taolisi ingleid, kes kõik luuserid ja imbetsillid täisväärtuslikeks ja arenenud indiviidideks suudaksid moondada. ja paljukest üks hooliv inimene üksi suudab selliste eest elada, kes endast ja oma lastest ei hooli.
 
* 05. september 2011, kl 13.28
Kes lastest hukkus? ma magasin juba.
 
... 05. september 2011, kl 13.45
hukkuski see downi sündroomiga tüdruk.
 
helesini 05. september 2011, kl 20.08
Aga mind ajas nutma, kui lapsed surnuaias õhtusööki mängisid ja täiesti loomulikult "pitse" tõstsid ja "proosit" ütlesid. Kahjuks on see väga paljude laste igapäev.
Muidu oli väga hästi mängitud ja Lucia osatäitjat võis tõesti Avdjushko tütreks pidada.
 
filmidefänn 07. september 2011, kl 21.43
Ei meeldinud see film, mitte üks raas. Suht mõtetu. :)
 
hmm 07. september 2011, kl 22.27
Avdjuško nagu hästi ei sobinud sellesse rolli ei oma välimuse ega stiili poolest. No ma mitte ei usus, et selline ärajoonud beib superminiseelikus ja nabapluusiga, üldse mingit usaldust ärataks ükskõik kui humaanses soomlases. Tüdrukud mängisid usutavamalt.
Noh ja maakohas niisugust parmuelu ma ikka näinud pole, enne juba naabrid hakkavad õiendama, sotsiaalne kontroll on vähemalt meie kandis kõva.
 
elunäinud 08. september 2011, kl 09.02
lisaks eelmiselele: mis puutub maaelu parmuellu, siis selline parmuelu on täitsa olemas ja on hullematki
 
Leenu 08. september 2011, kl 13.47
Väga hästi mängitud film.
 
noh 09. september 2011, kl 18.47
Lucia osatäitja oli küll kohutavalt kunstlik, eriti kui midagi ütles. Ja mingit erilist muljet ei jätnud ka film.
 
mann 18. september 2011, kl 23.17
väga meeldis...
 
tirts 01. oktoober 2011, kl 12.18
Kahjuks ei sattunud tokord ETV2-st seda filmi täies pikkuses nägema. Kas seda on võimalik kuskilt veel vaadata? Kinos enam ei jookse, laenutuses veel ei ole?
 
Marju 08. oktoober 2011, kl 01.09
Mina nutsin kohe tükk aega, kui kinost tulin. Minu jaoks see oli nagu dokumentaalfilm. Olen elanud sellises kohas, maal, kus elu oligi selline...
 
Smirna 14. november 2022, kl 13.33
No seda Evelini ma küll ei mata las jääb maa peale ussid järavad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!