Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Hot Lips
 
merit 17. september 2013, kl 23.01
ks saab järelvaadata hotlipsi öösaadet, olevat tantsitud ja muud vinget tehtud;D
 
öölipsu 17. september 2013, kl 23.04
www.saade.ee või "vallatud tissid"
 
Vassiljev räägib, et vahva saade 18. september 2013, kl 00.39
No kui sulle meeldivad "väsinud raamid"... :)
See maakas Jaanika oli meeleheitel, et talle ei helistata ega messita ja kukkus siis omaarust "tantsima"...
Ei olnud see "väikeste luikede" vaid "kiimas meeleheitel salkus toonekure" kaagvere vormiseeliku lehvitamine vanade pervertide ja
umbjoobes vanameeste ees, kellele ta viimasel ajal ei väsi ikka ja jälle kordamast, kuidas kaifib avalikus kohas peenise imemist ja sperma järgi mehe lõunamenüü äraarvamist jms.Kuna ta pikad saated seal üksi omaette lobiseb, siis kordab end lõputult, aga joodikutel kama kaks.
Tegelikult on temast isegi kahju, sest talle juba korduvalt otse-eetris koht kätte näidatud. Täna , kui tal oli juba jultumust oma "porgandihäält" teha päevases juristi jutusaates perekonnaõigusest, siis üks mees helistas ja avaldas pahameelt, et kuidas saab ülikallist tasulist juriidilist nõuannet kommenteerida selline, kes alles mõned tunnid tagasi levitas kogemusi keele kasutamise kohta anaalis.
Kuna need on tõesti täiesti erinevad saated ja päevane peaks ikka tõsiselt võetav olema, siis kas tõesti seal "konkursil" viisakamaid kandidaate polnud?
Öösel koos Viktoria ja Vassiljeviga vastab küll publikule ja sihtgrupile.
 
Pealinn noolib 18. september 2013, kl 00.55
Nii mõnedki TTV lugupeetud diktorid on alustanud samamoodi.
 
wtf 18. september 2013, kl 01.31
Kaldungi arvama, et kogu see Kanal 12 Jututuba nii öösel kui päeval üks Keskerakonna rahaauk. No kuidas muidu "lugupeetud doktor ja riigikogulane" Vassiljev hakkab ühte "meeskonda" petiste, inglinägijate, "tervendajate-arstide ja meditsiini hukkamõistjate", öiste haigete pervertide jms. rämpsuga.See Vassiljev ju nii kirglikke kaitsekõnesid "proffidele" pidanud eetris, kui aega saates tehtavast müügitööst üle jäänud.
Kuidas üldse "vaeste abistajad kesikud" sellise kõnehinnaga telefoninõuandeid jagavad?
Aga ega sinna helistavad ka poolearulised, sest no kas tõesti näiteks TASUTA juriidilist proffessionaalset abi ei sobi kasutada
http://www.juristaitab.ee/
 
vanilla 18. september 2013, kl 14.09
vaatan ikka vahest kui und pole seda hotlipsi saadet, muidu kannatab vaadata, Carmen täitsa ok aga see "porgandihäälega" Jaanika mitte ei lähe peale. miks küll peab sellist rõvedat PORGANDIHÄÄLT tegema. PALUN RÄÄGI NORMAALSE HÄÄLEGA, muidu kõlad kui 80+ krigisev.
ja kas tõesti on teil sääl vaid 1 ruuduline seelik kahepeale Carmeniga, et vaheldumisi kannate:DDD
ja rahvas võiks tõesti rohkem aktiivsem olla ja helistada, teised sääl pingutavad öö otsa:B
 
@@ 19. september 2013, kl 14.33
hahaa..see Kaagvere vormiseelik on küll ülikõva...megaiccc
 
M to Vassiljev räägib, et vahva saade 20. september 2013, kl 13.14
Mis siis selle meeshääle peale vastati?
 
musja 23. september 2013, kl 21.06
mis meeshääl?
 
liisu13 09. oktoober 2013, kl 22.28
ylihea saade, ma igakord t2iega vaatan!!!!!!1;):)XXDXD
 
vaataja-kuulaja-nautija 10. oktoober 2013, kl 20.05
vaatan ka seda super saadet ja saatejuhid super. Carmenil võiks veel mõni oma saade olla, väga profesionaalselt tuleb välja igast situatsioonist, edu ja jaksu talle elumere lainetel purjetamiseks:)) super oled!!!
 
so 12. oktoober 2013, kl 04.50
Olen nüüd mõlemad saatejuhid ära näinud ja mulle meeldivad nad mõlemad!
 
kitty 12. oktoober 2013, kl 12.23
kes oskab öelda, kas huulte punasepipraga hõõrumisega saavutatakse botoxi effekt? tänud)
 
õudus kuubis 03. november 2013, kl 19.58
oli just see mis toim us tänases öösaates:SSSS
kas on võimalik madalamale langeda? mina selle Jaanika asemel küll lahkuks sealt, ta ju alles puhta laps sellise saate jaoks:(((oioioioi terve päev paha olla.
 
Täiega bullshit tegelt 10. november 2013, kl 01.58
Puhta laps? Kuule, ära aja oksele!
Päevases kelmisaates see surnute kamandaja blond Külli ütles tema kohta otse-eetris väga tabavalt, et lõdva püksikummiga tüübid mõtlevad, et on maailma naba!
Siis see takukoonlaga hernehirmutis tõmbas küll oma "printsessi" suumulgu vägagi viltu.
Carmenil paistab, et polegi saepuru ajude asemel, päris norm juttu ajab mõnikord.
 
sallyke 10. november 2013, kl 18.55
issver kui tabavalt öeldud" päevane kelmisaade", hirnun täiega.
nr2< takukoonal on ka õigesti öeldud, krt kasuta ometi sirgendajat, on talle eetris soovitatud aga ei, selline väänik.
ja Carmen on ylinorm:) läheks tal kõik hästi ja kõik ta soovid ja unistused täituks!
carmen ei ole fake nagu see takukoonlaga , vahel ajab oksele, nii imalalt fake see plont:(
aga Carmelitale kullakesele kõikide, kõikide soovide ja unistuste täitumist. ei vaata nii hilisel ajal telkut enam sellep ei saa ka suhelda, m uidu saadaks ka mõne sõnumi aga järgi ikka vaatan:)))
 
mustikamurr 14. november 2013, kl 20.16
...nagu Sid jääajast..XD
 
heta 15. november 2013, kl 17.26
olen vahetevahel seda saadet ka vaadanud, kuna töötan ka öösiti, täna ööseks lubati üllatust, tia kas Võsa Pets ise kutsutakse kohale:XXXXDDDDXD
 
Carmenist kahju 23. november 2013, kl 20.08
Üllatus on ilmselt see, et Carmeni saade täiega ära solgitud.
Mingi täiega hullumeelne udaraid lehvitav ja röökiv "ukrainlanna" sinna topitud. Ei oska ta ei vene, inglise ega eesti keelt.Oma arust see väga seksikas, et lõugab seal, millest keegi midagi aru ei saa, kui "ma tahan, ma tahan". Möliseb ka teise telefoniga nii, et ei Carmenist ega sissehelistajatest vaataja midagi ei kuule ega aru saa.Aga kuna ta ennast nii ülalt kui alt näidata tahab, siis võiks ta hoopis selle sinise supikanaga ühte kampa panna. Hernehirmutis pajataks ja heietaks oma pool aastat korrutatud mõttetut täiega haiget loba ja see siis tantsiks. Muidu peab tolle takukoonla "imeilusate sõrmede" lehvimist ja näomoonutusi vahtima, õudne kile hääl veel pealekauba. Kus küll nii hirmsaid tüüpe valmistatakse.Võsa Petsi sita sees sorkima pole vajagi, sest "printsess" nüüd anaalseksi ja grupiseksi teemana arendab.Ütleks paar sõna sinna, aga ei viitsi öösiti küll vaadata.
 
Tsitaat 24. november 2013, kl 18.26
Jaanika mulle ei meeldi. Enne seda "vallatute tisside" formaati oli ta tavaline vaikne tagasihoidlik maatüdruk. Aga nüüd kui uus formaat tuli ,räägib seal sellistest seks-retkedest, et hoia ja keela. Ma olen täiesti kindel, et enamus jutt on väljamõeldud ja vaatajate kogumiseks räägitud. Pluusid ka kõik avara dekolteega, oleks siis mida näidata.
Lisaks korrutab ta sama juttu 100x pidevalt, kes saadet näinud on saab aru millest ma räägin.
Carmen on aga toredam karakter :D Kannatab kriitikat, mõnitajatele paneb mõnusalt ära ja alati on tal isiklike/intiimsete küsimuste küsijatele mõni sarkastiline kommentaar vastu öelda.
Kui Jaanika juttu ma tavaliselt kuulata ei viitsi ja panen hoopis teleka kinni, siis Carmenit kannatab kuulata küll. Ja mul täitsa ükskõik on ta mees või naine.
 
Tuim tükk 24. november 2013, kl 18.29
Tuim tükk. Olen nõus, üks ja sama jutt pidevalt.
Carmen on isiksusena huvitav ja sobib sinna saatesse väga hästi, aga kohati läheb liiga kergelt närvi. Tegelikult pole erootilise öösaate idee üldse paha, seal võiks näiteks neid erinevaid seksilelusid rohkem tutvustada. Praegu on saade liiga juhuslik, läbi mõtlemata. Häirivad ka need vastamata kõnede tegijad, kahju, et saate meeskond (mitte saatejuhid) nendega hakkama ei saa.
 
Kliente puudu, alaealised mängus 24. november 2013, kl 18.40
Rahva arvamusi netist:

-- appi, milline mõttetu inimese mõttetu jutt. kümme aastat targemana häbeneb sellise jutu pärast silmad peast. kuigi tegelikult võib vabalt olla, et see on just see tüüp, kes on ka kümne aasta pärast sama mõttetu jutuga mõttetu inimene.
-- Olen viimasel ajal jälginud, ja no see 18-aastane plika, kes seal Jaanikaga koos on...pole sõnu lihtsalt. Milleks, ma küsin MILLEKS?! Palun tooge traathari ja pesukäsn.
-- Eile see Kanal 12 öine “blogija-printsess-supikana” luges järjekordselt silmagi pilgutamata KORDUVALT ette ühe pervert-pedofiili soovi alaealist keppida. Kuidas ma põlgan seda ennast pervodele nii odavalt müüvat tülgastavat mudahoora, kes ennast ise küll "vabameelseks" nooreks ?! blogijaks nimetab IRW!
 
to23.nov kl20.30 25. november 2013, kl 10.29
kes siis kirjutas teemal" Carmenist kahju", naersin end laua alla:DX
nii hästi paned. ja Carmen on kordades tõesti üle teisest saatejuhist, siis Jaanika või mis ta oli, see " näpukas" ;D
võiks näppude vehkimise jätta ekraanil, vahel on hirm, et torkab pastaka v näpu silma, ole tõesti ettevaatlik, Jaanika, selle pastakaga.;DX see heasoovlik soovitus. sest tõega vahel hirmuga vaatan, kuidas silmede juures selle pastagaga manipuleerid:p
 
lyysylyy 08. detsember 2013, kl 22.09
kuulge, kas on asi minu arvutis või siiski selle saate tegijatenipid? miks kui on saates see Krõstiina, siis näitab teda ähmaselt, no just nagu Avatar seal. miks seda teha, kas ta on kole siis v?? see ju moonutab veel jubedamaks. mõtetu on ju sellist ebakvaliteetset pilti vaadata ja seda nimetatakse haltuuraks, kas ta kardab, et teda ära tuntakse, on vaja ens varjata. mõtetu mu meelest.
 
ooo 24. jaanuar 2014, kl 16.48
kas keegi unetu vaatas, mis siis oli toimunud eile öösel seal,
 
jee 25. jaanuar 2014, kl 19.59
carmen näitas m u n n u t!!!!
 
nägija 26. jaanuar 2014, kl 01.45
saadet tegi kasatšoki Jüri;D läbi aegade lahedaim saade (Y)
 
vaatleja 26. jaanuar 2014, kl 01.55
mis selle siis lahedaks tegi?
 
Tegemist 30. jaanuar 2014, kl 05.00
hoopis Vallatute Tisside saatega, Hot Lips on saate sponsor.

Aga kumb Teile rohkem meeldib-Jaanika või Carmen?

Või hoopis Kabatshoki-Jüri või neiu Eva?
 
hihi 01. veebruar 2014, kl 16.05
aga kuhu on jäänud see hirnuv ja röökiv Sid, kes sääl rääkis, et ukrainast jooksis siia , st et sõitis , aga juhilube ei olnudki endal, kelkis sellega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!