Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Lemmik telediktor või reporter
 
Vaataja 02. märts 2015, kl 09.40
Kes on teie lemmik telediktor või reporter? Põhjendage ka, miks.
 
... 02. märts 2015, kl 10.13
Meeldivad ETV uudistediktorid, eriti Monika Tamla, Margus Saar ja Priit Kuusk, Astrid Kannel. Professionaalse mulje jätavad ka Rasmus Kagge, Indrek Treufeldt, Aarne Rannamäe.
 
asasas 02. märts 2015, kl 14.14
Aarne Rannamäe
 
Vaatleja 03. märts 2015, kl 18.44
Mulle isiklikult sümpatiseerivad Indrek Treufeldt, Priit Kuusk, aga ka Kristjan Jõekalda, Tuuli.
 
Kadi 03. märts 2015, kl 21.16
Aarne Rannamäe
 
... 04. märts 2015, kl 10.38
Kõik eelpooltoodud on väga head ja vaadatavad, omalt poolt lisan tandem Reikop ja Lõbu.
 
raudselt 04. märts 2015, kl 10.55
Aarne Rannamäe!
 
Hunt lambanahas :( 12. märts 2015, kl 17.43
No peale viimast Vabariigi kodanikud ja Rahva teenrid on see JUUDAS minu jaoks surnud mees!
Argpüks pealekauba! Isegi saatesse enam ei helistada ega meilida ei saanud! :(
Ei tea, mis seal Vseviovile ka maksti, et üleni värises, aga ikka sai edastada "tohutu mure",et nüüd äkki Euroopa keerab Eestile selja !!!!!
HÄBI, RANNAMÄE!
Reikop on proff peegelpõrandal :D
Ajakirjanik peab ikka objektiivsuse säilitama, mitte klähvima nagu Pukk ja Gold Kuku raadios.
 
Täpitriin viimasele 13. märts 2015, kl 11.13
Sul jäi vist kuulmata, et tegu on lindistatud saatega, mitte otsesaatega seekord, võib-olla oli see taotluslik, võib-olla mitte. Mulle sobib Rannamäe stiil, natuke kruttiv, natuke intrigeeriv. Kas igaüks, kelle arvamus sinu omaga ei ühti, on Juudas?
Kõik eelnimetatud saatejuhid on meeldivad, mind häirivad pigem mingid nüansid või ülesehitused, viimati Ringvaate saates tolle naisterahva Milano toiduteemaline saatelõiku oli piinlik vaadata (kuidagi algajalik ja Ringvaate muidu heast ühtlasest tasemest väljas). Ta võiks kunsti ja kultuuri teemade juurde püsima jääda, sinna ta sobib.
 
Jaanika 13. märts 2015, kl 15.02
Värton Night Chatis:)
 
hmmm 13. märts 2015, kl 16.33
Meeldivad Astrid Kannel, Margus Saar. Kohe üldse ei meeldi Reikop, Lõbu.
 
Tõestatud hunt lambanahas 13. märts 2015, kl 17.13
Sa Täpitriin ikka lausnaiivne, et aru ei saa, miks Vabariigi kodanikud "salvestati".Kasuks tuleks kindlasti rahva üliarvukate arvamustega tutvumine arvestatavamas meedias kui see siin, millest minu osa ülipisike.
Rannamäe julges lausa hüsteeriliselt nõuda kogu EKRE ja tema valijad ning toetajad kuulutada riigivaenlasteks ja lausa ohuks rahvale.Eriti tore oli tema väide, et Mart Helme avaldas arvamust saksakeelse sõnaga "wunderkind", mis on täieline natsismi ilming! Oleks eesti keeles öelnud, siis saaks äkki ümberkasvatada :)
Seega ca 250 000 muutusi ootavat kodanikku võib hakata mõtlema trellide ja raudade peale. Selline käitumine , täitsa arvestatav Juuda kandidaat. Pealegi Juudaks ei pruugi ju sündida. Äraostmatuid pole olemas, sõltub pakutava summa suurusest.
 
maris 13. märts 2015, kl 17.28
Minu lemmikud on= Märt Treier, Aarne Rannamäe, "Pealtnägija" koos saatejuhtidega on super.
 
Täpitriin 13. märts 2015, kl 17.49
Me vist vaatasime erinevaid saateid, sest hüsteerilist, rõhutan hüsteerilist, nõudmist mina ei kuulnud. Mulle istub tema kriitilisus ja oskus suunata mõtteavaldusi, et see ei lähe liiga üheülbaliseks. Pigem võib hüsteeriaks ja anarhiaks pidada seda, mika EKRE toetajaskond endale ajakirjanduses lubab. Seda, et salvestatus võis olla taotluslik, mainisin oma eelnevas kommis ka mina ning minu meelest vaadates EKRE toetajate sõnakasutust, siis oli see väga õige otsus, et hoida otse-eeter marodööri vaba. See pole argpükslus, see on maamehe ettenägelik-tarkus.
 
Wunderkind, natsismi sünonüüm Rannamäe moodi!! :) 13. märts 2015, kl 21.43
Kõik Päevalehe,Postimehe ja DELFI materjalid, mida ei saa kommenteerida on ABSOLUUTNE SÕNAVABADUSE PIIRAMINE!
Lõpetage see "talupoja tarkusest" korrutamine!
Tüütu ja ajuvaba!
Pole meil 21. sajandil ei talusid, talupoegi ega põllumajandustki!
Seega , kust see tarkuski seal nurgas? :D
 
oehh 14. märts 2015, kl 20.15
Väga hea, et sellised rumalad hüsteerikud igal pool lõuata ei saa. Teete endal ja teistel margi täis, aga ise ei saa arugi.
Rannamäe on proff, mulle meeldib.
 
Arvamus 15. märts 2015, kl 14.26
A.Rannamäe on teada-tuntud reformierakonna hääletoru, sama ka I.Treufeldt, kuigi jääb arvamustes pisut tagasihoidlikumaks. Nii et küsimus: kus siis on sõltumatu ajakirjandus? Vastus: seda peaaegu polegi.
A.Kannel on päris hea telediktor, samuti M.Saar. Meeldivad ka G.Lõbu ja A.Välba oma uues saates. Prillitoosi juhina teeb tänuväärset tööd R.Linna.
A.Rannamäe poolt on väga inetu EKRE sihilik mahategemine. Ilmselt refi parteikomitee maksab talle selle eest ja mitte vähe!
Masendav!
 
ohoo 17. märts 2015, kl 07.59
spordireporterid on vahvad ja astrid kannel ning tuuli roosma .
 
ly 19. märts 2015, kl 09.39
Roald Johannson, Kristjan Jõekalda, Grete Lõbu. Miks? Palju põhjuseid miks :) Head saatejuhid eelkõige.
 
kee 19. märts 2015, kl 11.00
Alari Kivisaar, Märt Treier, Marko Reikop. Grete Lõbu ei meeldi kohe üldse. Anu Välba meeldib ka.
 
meeldivad kõik e. enamus 19. märts 2015, kl 18.45
Mihkel Kärmase olete unustanud, kindlasti meeldib paljudele. Märt Treier ei meeldi mitte üks raas.
 
u 21. märts 2015, kl 20.13
vaatan ainult ETVd ja ETV2 - ning Kanal2 ja TV3 ainult üht filmi kord nädalas. ja seetõttu olen rõõmsalt üllatunud, et siin nimetataksegi väheste eranditega ainult ERR saatejuhte. järelikult "olen õigel teel". ka mulle meeldib Rannamäe, kes on tõesti proff ja intelligentsed, kuid lihtsad ja loomulikud AK inimesed. nende pärast ei pea punastama ja higistama nagu raadio uudistediktoreid kuulates. viimased hääldavad sageli nimesid ja võõrsõnu "nagu jumal juhatab" ja eksivad keeleloogika vastu. tõsi, viimasel ajal küll pisut vähem ja see on tore.
 
Adriana 22. märts 2015, kl 14.36
 
Jah 24. märts 2015, kl 21.35
Nõus kommenteerijaga Hunt lambanahas

Saade EKREst oli salvestatud ikka selleks, nö " natsidest tavakodanikud" saatesse ei helistaks ja ei saaks oma rahvuslikke vaateid otseeetris väljendada. A. Rannamäel on kallutatud arvamus. Tänases saates Vabariigi kodanikud, kommenteerisid ka saatekülalised, et nad ei mõista Rannamäe provokatiivsust. Ootaksin saatejuhilt erapooletust, mitte reformierakonna hääletoruks olemist. Väga hea, erapoolik, asjalik ning samas ka terav saatejuht on Astrid Kannel.
 
Häbi , vastik Rannamäe! 24. märts 2015, kl 23.08
Jah, Rannamäe üllatab väga ebameeldivalt jälle! Ei tea,kas nüüd on käsk antud Savisaar nii "haigeks" tunnistada, et saaks rahva hääletusest hoolimata teda mitte riigikogusse lasta. Uueks seaduseks rahvast niimoodi ette valmistada :(
Huvitav, et Laar kõne- ja muuvõimetuna võib lausa riigi panka JUHTIDA!! :(
Aga tema võitleb ju vaese meedia õiguste eest rohkem paska pilduda ka sellises olukorras abitu haige pihta!
Ei ütleks, et ka Kannelmäe erapoolik, veel enam objektiivne oleks.ERR-s pole see lihtsalt võimalikki!
 
Täpitriin 25. märts 2015, kl 11.05
Jah,
siis kui ollakse terav võimuparteis oleva ministriga, nagu eilses AKs Kruusega, on see vastuvõetav, aga kui kellegi teisega, siis mitte, nii või? Tänane Vabariigi kodanikud oleks läinud ilma Rannamäe provokatiivsuseta väga ühte väravasse, sest kui tavaliselt on 2 saatekülalist ühel arvamusel ja 2 esindavad vastandarvamust, siis täna oli kõikide saatekülaliste vahel meeldiv mõistmine ja konsensus, nii tuligi saatejuhil ise see vaidleja roll võtta. Ilma selleta oleks ju väga uinamuina saade olnud.
to Häbi ...
Laari ratastool ega halb diktsioon ei sega tal juhtimast panka nagu esimene Saksa rahandusministrilgi oma haldusala ja Laari mõistusele ning juhiomadustele pole sul midagi ette heita. Laar ei jäänud ju insuldist paranedes ei erakonna ega Kaitseministeeriumi etteotsa. Ta sai aru oma halvast tervisest ja leidis, et tervis on olulisem kui kõrge amet. Praeguse ametikoha võttis ta hiljem vastu. Savisaarelt sellist asja oodata muidugi on naiivne, tema ja võimust kinni hoidmine on sünonüümid. M
 
Jah 25. märts 2015, kl 18.03
Täpitriinule

A. Rannamäe provokatiivsus on ühte väravasse. Tean ju hästi, et saatejuhil on vajalik saade lõpuni vedada, aga antud teemal võinuks siiski saatejuhi ülesandeks panna saatekülalised omavahel diskuteerima. Paraku leidsid kõik saatekülalised, et Rannamäe ponnistused Savisaart sellises seisundis ikka tavapäraselt" mutta tampida", ei ole kohane. Sellest ka saatekülaliste passiivsus Rannamäega suhtlemisel. Muide ma pole kunagi olnud keskerakonna valija, aga olen alati nõrgema poolt, kes ennast kaitsta ei suuda. Miks ei kutsuta A. Rannamäe saatesse S. Kallast, Veb fondiga seotud isikuid, tundmatu päritolu rahaga seotud isikuid ämma õõkapist, autorolloga seotud isikuid? Miks ei võiks A. Rannamäe nendega olla provokatiivne? Hindaksin seda. Maaslamajat ei lööda, ütleb vanasõna. Antud ajal moodustavad valitsust aga isikud, kellel on kohtuprotsessid pooleli..Eetilisus meedias on praegusel ajal harukordne nähtus.
A. Kannel küsis asjalikke küsimusi seoses Eesti tervishoiu poliitikaga, mis ka mind huvitab ja usun paljusid huvitasid. Aga nagu ikka on vastuseks häma. Tegelik eesti inimeste tervise kvaliteet ju meie ministrit eriti ei huvita. U. Kruuse ja reformierakonna oma ala spetsialistidest ülesõitev poliitika on küll viimane, mida ootaks praegustelt poliitikutelt.
 
Õigus OMA arvamusele! 25. märts 2015, kl 20.30
Miks Viimasele kommijale vastus on kustutatud ja halvustav paskvill Savisaare pihta alles jäetud?
Eriti kõrget IQ-d siin ju näha pole, sest ratastoolis võib olla väga erinevatel põhjustel ja igatahes riigi panka juhtima sellise tervisliku seisundiga ei kõlba küll ja see on fakt.
Leian , et viimase kustutamise valguses oleks eetiline see küüniline spekulatsioon abitus olekus Savisaare kohta jalamaid kustutada.Mis selgeltnägijad siin kommivad!
Piisab neist jälkustest , mis siin portaalis rahus avaldatakse näit. rubriikides Teki all võiSaame tuttavaks jms. saast.
 
Minu jaoks surnud mees.. . :( 07. aprill 2015, kl 20.21
Ajupesu praktikas, peavoolumeedia poolt pruugitava formaadi juurde à la Rannamäe, kus jutusaate peremees mitte ei lase saatekülalistel oma seisukohti väljendada ja omavahel väidelda, vaid on kaljukindel, et saatekülalised ongi vaid selleks, et ta nende otsas laiates iseenda "üleolekut" manifesteerida saaks.
Kas ta arvab end jumala olevat, et tema otsustab, mis õige, mis vale? Nagu Pukk Vox populis, ainult viimane väga matslikult ka sõimab, solvab ja võtab isegi sõnaõiguse ära.
 
g 07. aprill 2015, kl 20.38
Arusaamatu, kuidas Aarne Rannamäe nii erinevalt inimestele tunduda võib. Näiteks minu jaoks juhib ta saadet väga hästi; selge see, et nii haritud inimesel on ka endal mõtted olemas ja on ülimalt tore, et neid ka teistega jagab, aga minu meelest pole ta küll kunagi kellelegi pähe istunud, ta püüab lihtsalt väitlust tekitada ja see ongi ju põnev, saate külalised on õnneks samuti arukad ja huumorimeelega, keegi ei ole solvatud. Õel või ebameeldiv ei ole ta küll eales olnud.
Ausalt öeldes on "Vabariigi kodanikud" kvaliteetseim saade, just tänu saatejuhile.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!