Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Teismeline rahaboss
 
rikkur 06. mai 2015, kl 21.19
Kuidas muljed? Minu ainus arvamus on see, et koer võiks ikka pakikeefiri saada-mitte mingit kileplõga.
 
... 06. mai 2015, kl 21.59
Minu arvamus on, et pole vahet, mis keefiri koer saab. Loom pole loll ja kui ei ole hea, siis ei joo niikuiii. Pealegi ei ole ilus toitu halvustada (kilekeefiri plögaks nimetada).
Mis saatesse puutub, siis ei ole minul midagi kommenteeria. Vaatasin ühe silmaga, aga mingeid arutlevaid mõtteid ei tekkinud. Lihtsalt saade.
 
Meripura 07. mai 2015, kl 11.21
Tüdruk ise arvab, et sai hästi hakkama, aga meie pere meelest küll ei saanud hakkama. Kui isa on ära ja ema ning õeraas kodus vaid piimasuppi saavad ja muus osas on vanaema toidul (huvitav, kas temal kasvab raha puu otsas?), siis pole see küll mingi hakkama saamine. Tüdruk ostis omale mõttetu, suure, koleda ja kalli kella ema, õe ja vanaema arvelt. Tule taevas appi! Paljudel Eestis on pere kuu eelarve nii suur kui palju see kell maksis. Milleks küll selline saade?
 
Vastan sulle 07. mai 2015, kl 12.24
Et täiskasvanud mõistaksid, kui vähe tegelikult omab üks keskmine teismeline aimu, mille peale kulub nende peres raha, mis miski maksab, et tuleb ka säästa ootamatuteks väljaminekuteks, et see, et su pere sissetulek on 3 tuhat, ei tähenda, et kuu lõpus peaks see kõik kulutatud olema.
 
to lilleke 07. mai 2015, kl 13.24
Milles see peretütre arukus seisnes?
 
masendav perekond ,telesaade tõusikutele 07. mai 2015, kl 16.17
as see saade on lihtrahva mõnitamiseks,paljud pered saavad kulutada 3ooo eurot kuus.Et selle rahaga kuu aega elada pole küll mingit tarkust vaja.Nõme saade igatpidi.
Õudne oli kuulata,

kui ema küsis tütre käest :
"Kui MÕNI TUTTAV OLEKS NÄINUD, kui ta second hand poes ostlemas käis?"

Mis tundega vaatas seda 2/3 eestimaalasi, kelle sissetulek ALLA KESKMISE või MIINIMUM või haiged pensionärid (kulud ravimitele!!)?
 
Kas siin nõdrameelsed kommivad? 07. mai 2015, kl 16.37
Kas sedagi ei tea, et KILEPAKIS keefir pole PLÖGA vaid on odavam PAKENDI pärast? Sama lollakad,kui see saate tõusikmatsist ema,
kel pole häbi minna TERVE PEREGA TERVEKS KUUKS !!!
vanainimese kulu peale sööma ???!!!! Ja plaanivad ka edaspidi sellist "kokkuhoidu" :(
 
kuradi loomad 07. mai 2015, kl 22.49
õgisid vanainimese sahvri tühjaks!!
 
ahtead 09. mai 2015, kl 14.48
No kas te ise teismelisena arukamad olite. Mina ei teadnud selles eas ka midagi hindadest ega majandamisest, sest seda tegid vanemad. Küll kodust välja kolides tuleb õppida ja hakkama saada.
 
hea kild 09. mai 2015, kl 14.50
2/3 saab alla keskmist palka? Hahaa. Kes need seal poodides küll nädalavahetusel tunglevad korvid kuhjas täis ja teps mitte makarone. Täitsa tavalised keskmised.
 
teadja 10. mai 2015, kl 14.45
Seal poodides tunglebki see 1/3 ja nad käivad iga päev erinevates poodides tunglemas. Ühed ja samad näod, aga kuna nad igalepoole jõuavad, siis sulle tundubki justkui nad oleksid enamuses. Ega ikka ei ole küll!!!
 
väga kena 11. mai 2015, kl 04.16
ja seksikas peretütar;)
 
eelmisele 11. mai 2015, kl 14.28
jutumärgid unustasid lisada.
 
Haha 11. mai 2015, kl 16.28
Emast jäi jube mulje seal. "Aga see chaneli kott on ju võltsing ä"
"Mis siis kui mõni TUTTAV oleks vastu tulnud kaltsuka juures omg"
Nõme mutt, mees teeb kogu töö ära ja ta seal vingub et huvitav kui mõni tuttav oleks näinud siis oleks kull jama olnud voi. No niiiii tobe. Pereeema jättis ülbe tõusiku mulje. Appi lihtsalt.
 
Jjah 11. mai 2015, kl 20.55
Saade täidaks eesmärki siis, kui teismelised rabaksid kuu aega tööd teha ning siis planeeriks terve kuu pere eelarve. Antud juhul ei ole ju mingi kunst teismelisel raha omatahtsi kulutada. Raha ei tule automaadist ega kohvrist nagu selles saates.
 
Meripura 14. mai 2015, kl 16.44
Eile näidatud saates olnud poissi ma küll väga kiidan. Poiss pani pere huvid esikohale ja oli valmis loobuma selle nimel isegi oma unistusest. Ta läks ka tööle, et raha juurde teenida ja vajadusel selle eest süüa osta. Väga tubli poiss!!! Sai väga hästi hakkama ja rõõm on, et ka tema unistus lõpuks ikkagi täitus. Niisuguse poja üle võivad vanemad täie õigusega uhked olla.
 
Ei kannata mingit võrdlustki, too paks 14. mai 2015, kl 20.10
No siin oli ka PEREKOND ja lapseVANEMAD,mitte mingid tõusikmatsid. Esimese saate paks väärib nüüd veel rohkem põlgust! Kas talle ostetakse koht ja lõputunnistus Treffnerisse?
 
direktor 15. mai 2015, kl 17.17
3000 eelarvega küll Treffnerisse kohta ei osta. Siis peab ema Viru ette lisa teenima minema.
 
karjäärimutt 17. mai 2015, kl 16.39
Viimase saate poiss oli väga tubli! Sümpaatne noormees!

Kuid see esimese saate pere oli MASENDAV! Peretütart ja tema sõbrannasid oli lihtsalt piinlik vaadata, nii välimuse kui ka ajumahu pärast. Ema - väikelinna tõusik. Ainuke sümpaatne kuju oli pereisa, kuid ka tema ei julenud välja hääldada, et kallis tütreke on nagu vene muinasjutu ahne, paks eit, kes omale ahnitsemise nimel vahendeid ei vali. Jube seltskond!
 
Kannata veel... 17. mai 2015, kl 19.02
Saab veel lollemaid kui see peki näha! :)
 
kaasmaalane 18. mai 2015, kl 11.22
Mitte väikelinna tõusik vaid küla tõusik, Keeni on väike küla Valgamaal.
 
Rahaboss Siberist 18. mai 2015, kl 11.34
Minu arvates mitte just kõige õnnestunum saade. Üritatakse soomlaste "Kerge elu" formaati kuidagi koduvillaselt pärisellu sobitada ja tulemus jättis üsna mannetu mulje. Mu kooliaeg jäi õnnelikku aega - koolivormi nõue oli juba kadunud. Tegija oli see, kel olid vähe popimad teksad ja tossud. Mõnele õnnelikumale oli isa ka Lada ostnud. Mingit rahadega ärplemist ja teiste halvustamist ei olnud, sest peale krooni tulekut olid enamik ühtviisi vaesed.

Vaatasin selle saate peale kohe Võsapetsi aegumatut hitti ja see on 100 korda parem!

"Ma tulen S-s-s-siberist, Lugoil virmast...50 tuhat ei ole mingi näitaja...ütlen"
https://www.youtube.com/watch?v=yPTzxfhjTxQ
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!