Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
nädalalõpp kanal kahega
 
artistike 07. juuni 2015, kl 14.24
tegelikult kaks andetut klouni tõmblevad ja eriti andetu sel alal on Margna
 
just 07. juuni 2015, kl 14.46
Mul oli sama mõte. Niisugust mõttetut jama võib väga rikas omanik endale lubada.
 
arvamus 07. juuni 2015, kl 15.22
kui midagi targamat pole teha siis löö lahti omal..
 
möhh 07. juuni 2015, kl 15.26
no ma ei saa aru inimestest. Saade ei meeldi, saatejuhid on täiesti vastumeelsed,.... aga ikka vahitakse. No milleks. Vahetage kanalit või pange telekas kinni. Päris haige sellisest asjast mingi probleem omale tekitada.
 
... 07. juuni 2015, kl 16.46
Arvan samuti kui möhh. Minu arust ei ole probleem telesaates, vaid teemaalgatajas, kes ei oska ise endale huvitavat elu organiseerida. Arvab, et teised peaksid teda lõbustama ja siis veel vingub ka. Häbi!
 
fänn 07. juuni 2015, kl 17.25
olen nii Kristjani kui Teedu fänn, mõnusad humoorikad kutid ja oskavad saadet üleval hoida. eriti eredalt on meelde jäänud külalisele Mait Malmstenile ette antud ülesanne, kus pidi lugema tanguvorsti retsepti erinevate reklaamide moel, ka erootilisena, no OLI naljakas, nii hästi tegi. ja KJ on selline mõmmi, nagu oma kuidagi, ei tundu ülbe. Teedu puhul ma nii kindel pole, äkki on klindina ülbe.
 
Püüa lähemalt tutvuda, hä-hä-hää :( 07. juuni 2015, kl 20.46
Jõekalda vastupidi on väga silmakirjalik ja mitmepalgeline tüüp, pugeja! Samas väga egoistlik ja matslikult ülbe inimesena väljaspool ekraani!! :(
 
teletebiil 08. juuni 2015, kl 02.38
Ah, mis te plärate, kui ei meeldi, ärge vaadake. Kas see variant ei ole kriitikutele pähe tulnud?
 
igavamat saadet pole olemas!!! 08. juuni 2015, kl 11.54
kui muidu pole reede õhtul kodus passides masendus siis seda saadet vaatama hakates see raudselt tuleb!:)
 
nii-nii 09. juuni 2015, kl 08.57
mõned soovitavad, vaheta kanalit jne. Kui saatejuhid on ennast sättinud rahvale esitamiseks, siis selleks, et midagi pakkuda. Kui see pakkumine seisneb käte laiutamises ja lollide nägude tegemises, siis loomulikult keegi ei säti ennast seda saadet vaatama. Ei maksa kriitikat pahaks panna. Parem ennast pingutada ja õppida paremini tegema, mitte ikka üht ja sama. Näitlejad täiendavad end alatasa ja kui nad seda ei tee, siis nendega uut lepingut ei tehta, Kanal 2-s on vist teised eeskirjad .
 
mm 09. juuni 2015, kl 11.12
Kanal 2 on pööbli meelelahutaja. Neile läheb nimetet saade väga hästi peale, saab naerda punnitatud naljade üle ja imetleda Eestimaa "staaride ja staarikeste" surematuid mõttevälgatusi. Igaühele oma!
 
g 09. juuni 2015, kl 20.44
Miskipärast ei usu seda, et KJ on ülemäära ülbe, usun, et ta lihtsalt ei viitsi kõikide võõraste ja poolvõõrastega sõbrustada, kes talle külje alla ujuvad, eeldades, et ta on lõpp lahe tüüp. Mis on ülimalt normaalne, mina ka ei viitsiks.
Saade on minu arust üsna normis, pole seda just kirglikult jälginud, aga olen aeg-ajalt vaatama jäänud ja päris naljakate asjade peale sattunud :) Selle eest aitäh!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!