Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
suve programm
 
vihane 16. juuni 2015, kl 16.15
mitte siiitttagi vaadata ei ole. isegi pühade ajal. kes neid krdi kavasud kokku paneb.
 
savi 16. juuni 2015, kl 17.01
kes krt istub kaunil suvisel ajal teleka ees? Ausalt öeldes, ei vaata teist eriti talvelgi, ammuks siis suvel. Jummalast savi, kas või mis sealt tuleb või ei tule.
 
rahulolev 16. juuni 2015, kl 17.06
Ma muidugi vabandan ette kui sa oled voodihaige või mingil muul põhjusel ei saa toast välja minna, aga suvi võiks ollagi just vähesema telekavaatamise ja enama õues viibimise aeg, arvestades ka veel seda et meil on kaua õues valge. Võta seda et telekast midagi vaadata pole kui võimalust sportida, jalutada, lugeda, teha aiatööd, no mida iganes pähe tuleb või oled pidevalt edasi lükanud :)
 
vihane 16. juuni 2015, kl 17.23
oota kui päev alagb 7 paiku, kella 24 ajal ikka spordin, jalutan, teen aiatöid? tahakski visata jalad seinale puhata ja telekat vaadata aga mitte s''ttagi ei tule.
 
rahulolev 16. juuni 2015, kl 17.28
Ootan küll, aga kui su päev algab 7 paiku, kas poleks siis tervislik kella 24 ajal juba magama sättida? Raamatute lugemine on ka päris hea alternatiiv, aitab ka unetuse vastu ning ka näiteks seksimine ;)
 
suurlaps 17. juuni 2015, kl 00.26
Kuulge, tarkpead, enamus (vanu) inimesi elab meil korterites, mis aiatöid nad teevad või kuskohas nad spordivad?! Minul suri isa hiljuti ära, ema on ka vana, elab 3. korrusel, noh, käib üle päeva korraks kodu-Selveris tund aega, ülejäänud aja nutab toas ja leinab isa. Kui telekast ka üldse midagi ei tuleks, poleks tõesti mitte midagi tal teha.
Minul on aed olemas (elan ühes väikelinnas), aga mul pole ka seal rohkem kui pool tundi igapäevaselt õues midagi teha, ei hakka ju kartulivagusid keset linna omale õue peale ajama!?
 
juta 17. juuni 2015, kl 09.30
Minul ka hea meel, et saab rohkem õues olla. Mul ämm 75 ja insuldi läbi teinud. Elab linnas 5.korrusel aga käib ikka kaks korda päevas õues ja teeb pika ringi ära.
Lisaks tuleb iga õhtu ETV-st vanu saateid mis peaks just selliseid vanemaid inimesi huvitama. Mingid seebid ju kestavad edasi ja ma ei taha vihastada kedagi aga kui ikka nii häda käes siis olemas ju igasugused järelvaatamised.
 
mm 17. juuni 2015, kl 11.43
Kuskohas see kaunis suvi on? Aias pole tundide kaupa midagi teha, külm ka. Kui õues on 12 kraadi ja kõle tuul, siis vaataks küll telekast midagi. Aga nõmedaid naistekaid ei kannata, Reet Linna aastatetagune pläägutamine on tüütu, vanad huumorisaated 10-20 korda ära kedratud. Mõni üksik film tuleb, mida salvestada ja vaadata, aga etv suveprogramm on ikka masendav küll. Reklaamikanalitest ma ei räägigi. Raamatuid loen süle ja seljaga, aga vaheldust tahaks ikka.
 
ahaaaa 17. juuni 2015, kl 12.14
Vanu asju võib ka veel vaadata üle, mida nad pakuvad.
 
+12C 18. juuni 2015, kl 00.30
Telekast pole tõesti suvel mitte kui midagi vaadata! Masendav!
 
No kuidas nii?Downidele superprogramm juuu 18. juuni 2015, kl 21.23
Supikana vehkleb ja lätsutab 24/7 seal kevade algusest peale!! :(
loeb vanainimestele delfi-t ette , kui maani täis oled öösel, siis lahenda viktoriine jms. p-sk
 
ära sõima Supikana!!! 18. juuni 2015, kl 22.45
Kas sul pole pähe tulnud et vanainimestel silmanägemine juba kehvavõitu-seepärast Supikana neile Delfit ette loebki?

Onu Raivol oli juba nutuvõru ümber suu kuna Supikana ei mänginud Mustlasneiut ette enne varahommikut kui Onu Raivo juba magama tahtis minna!
 
Jah, eks vana hobune taha ka kaeru :D 19. juuni 2015, kl 02.29
No kas "mees mehel riista imemine" ongi paslik repertuaar vanainimestele? Pigem saab ikka 2 aastat kuival ja karske olnud supikana ise tatti luristades sellest korrutamisest naudingu.
Muide seda ta korrutab juba viimasel ajal pidevalt! :D
Jah, loomulikult oli sel vanal eakal blatnoil /järeldused tema spetsiifilise venekeelse lauluvaliku järgi!/ :) pisar silmas, sest kes ütleb mitme kuu pensioni ta juba selle kiimaste vanameeste ja ropendavate tattide kanali peale magama pannud.
"темная ночь" ju lausa 2 kuud oli OOTEL!
Saade keerab vist seksikalt algusaegade rööbastesse, tänased "loengud" annavad igatahes lootust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!