Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
A-Team
 
telehuviline 06. detsember 2015, kl 18.54
Kas keegi teist A-Rühma ka TV6 pealt E-R õhtuti kell 17:00 vaatab ja mis tundeid see teis tekitab? Kes on teie lemmik peaosaline? Kas ka teie arust on tegemist parima 80nendate seriaaliga?
 
... 06. detsember 2015, kl 20.04
kas ta just parim on, aga tegemist lihtalt laheda sõuga.
tundub, et näitlejad ise ka naudivad seda, mida teevad.
 
telehuviline 06. detsember 2015, kl 20.24
Hannibal näiteks ei nautinud seda showd ja oli vaenulik teiste vastu. Eriti vihkas ta B.A kui sai teada, et B.A on selle seriaali süda ja talle makstakse rohkem palka kui Hannibalile. Talle see ei meeldinud sellepärast, et Hannibal ise oli profesionaalne näitleja kes oli lõpetanud näitlemiskoolid aga B.A polnud selliseid koole läbinud. Aga eks Hannibalil oli endalgi palju probleeme ja tänu alkoholile käis ta alla ja lõpuks anti talle siiski võimalus A-Rühmas mängida aga ka seal tekitas palju probleeme ja käitus paljude vastu väga ebaviisakalt ja oli üleolev. Väidetavalt sai vaid normaalselt läbi ta Murdockiga keda ka ta lubas enda matustele aga teisi A-Rühma seriaalist ei lubanud. Youtubes on isegi film olemas kus otsitakse umbes 20 aastat peale seriaali näitlejad ülesse ja siis nad räägivad oma kogemustest ja tegudes. Sealt tulebki välja see Hannibali halb käitumine. B.A ja Hannibali suhe oli isegi nii pingeline, et nad ei rääkinud omavahel vaid näiteks pidi Murdock või Face ütlema edasi B.A mida Hannibal ütles.
 
telehuviline 06. detsember 2015, kl 20.26
Samas vaadates seriaali ei saa neist pingetest üldse aru ja seal nad isegi räägivad omavahel aga vot lavataga käisid asjad teistmoodi.
 
see on väga vana sari 06. detsember 2015, kl 20.38
Hannibali kehastanud George Peppard võis päriselus olla küll kergelt m.nn vms, aga sarjas A-Team mängis ta oma rolli igaljuhul väga hästi. Sarjas oli Hannibal grupijuht ja see paistis kaugele. Face oli viril moosipoiss, BA juhmakas ja torssis neeger ja Murdoc.. no Murdoc oli hull. Aga Hannibal.. Hannibal oli MEES. Hooliv, kollektivistlik, vaimukas. 20 aastat tagasi kui ma vaatasin tv 3 pealt A-Teami siis kõik meie tänava poisid tahtsid olla Hannibal.
 
eelmisele 06. detsember 2015, kl 20.49
Kui poisid tahtsid kõik Hannibalid olla siis kindlasti vist naised kõik tahtsid olla Face kätevahel.
 
vot 06. detsember 2015, kl 20.58
sellepärast ma ei loe/vaata seda nn kaadritagust värki, sest ei taha rikkuda filmist saadud emotsiooni.
vaatasin kord üht armastusseriaali ja kogemata leidsin kaadritaguse .. ja nohh... päriselus armastajad vihkasid teineteist.. . mu filmielamus oli rikutud. samas ekraanilt see välja ei paistnud, nii hästi mängisid...

aa nohh.. need sellised *kerged* filmid.. neid ju nagunii eriti südamesse ei võta..
 
20.49-le 06. detsember 2015, kl 21.01
Fuck yeah nad tahtsid!
Kui ma 2006 a. ülikoolis õppisin ja ühikas elasin, siis toimusid meil mõnikord ühised teleka vaatamised. Vaadati kõike ja vaatajad olid nii mehed kui naised. Ka siis jooksis A-Team mida vaatasid ka naised. Ja naised fännasid täiega Hannibali. Peppard mängis nii hästi et Hannibal meeldis kõigile.
 
telehuviline 06. detsember 2015, kl 21.09
Ameerikas jällegi kõik tuliselt armastasid B.A. Aga noh nagu me teame, siis Eestis on suht suur rassiviha ja siin selline asi ei töötaks.
 
okei 06. detsember 2015, kl 21.14
see on väga vana sari Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ja Murdoc.. no Murdoc oli hull.


Kusjuures kohati tundus, et stsenaristid andsid peeneid vihjeid, et Howling Mad Murdock ei olnud hull, vaid teeskles hullu, et pääseda süüdistusest väidetava Hanoi panga röövimises ning samuti jooksis osades seeriates sisse mingid CIA heaks tehtud missioonid piloodina, kus olid vihjed, et ta liiga palju võis teada milleski ning samuti end kaitses hulluse maski taga.
Aga ma ei teagi, kas see Murdocki hullus või "hullus", kuskil lõplikult lahti seletatud on...
 
telehuvilisele 06. detsember 2015, kl 21.18
Muidugi ei töötaks
 
telehuviline. 06. detsember 2015, kl 21.25
Ega seal väga ei teagi kuna see seriaal lõppes väga järsku ja jäi poolikuks. Viimane osa oli see kus Face sai restoraanis kuuli kui ühed pätid tahtsid seal resotranis kedagi tähtsat isikut ära tappa ja see oli viimane osa ja edasi midagi ei tulnud ja jäi kogu seriaal väga poolikuks. Räägiti, et sisepinged selle Hannibali pärast muutusid nii suureks ja sellepärast seda seriaali edasi ei tehtudki.
 
telehuvilisele 06. detsember 2015, kl 21.30
Iga hea asi saabki lõpuks otsa.
 
nojaa 06. detsember 2015, kl 23.03
tegelikult käivad nagunii kõik seriaalid lõpuks alla, et vaadatagi ei taha enam.
mõistlik oleks õigel ajal lõpetada.
 
aaa 06. detsember 2015, kl 23.09
ja seda veel, et hull see mees ei olnud. mängis osavalt ja elas kaksikelu. hea koomik.
ükski hull ei suuda niimoodi keskenduda ja teha õigel ajal õigeid asju ühise eesmärgi nimel.

ma ei ole kunagi sõnasõnalt seda seriaali kuulanud/vaadanud, aga minumelest olid tal hullu teesklemiseks isegi mingid abimehed, kes teadsid misvärkon nö. .. peale peategelaste.
 
jah 07. detsember 2015, kl 00.54
A-Team oli selles mõttes hea sari et ta oli küll naiivne aga stsenaariumi järgi olid peategelased kõik head. Ja see headus jäi inimestele meelde, eriti poistele kes seda seriaali on kunagi järjepidevalt vaadanud. See kes nad päriselus olid, pole enam oluline. Seriaalis endas action toimus aga samas kõik jäid ellu - pahad said alati tappa ja head päästsid päeva. Meelde jäävad naljad ja olukorrad kuidas Face sai alati naisi, Murdock haiglast välja aidati ja B.A. magama pandi, samuti Hannibali legendaarsed laused enne pahadega tulevahetust stiilis: "Mulle ei meeldi et sinusugused tropid õõnestavad oma tegevusega meie riigi alustalasid" :))
Ühesõnaga A-Team on vanakooli klassika kus pahad on pahad ja head on head. See on midagi sellist mida tänapäeva seriaalides naljalt enam ei leia.
 
.... 10. detsember 2015, kl 17.30
just.
tehnikat lõhuti kõvasti, aga verd ei lennanud..
 
`jah 10. detsember 2015, kl 17.37
Sellepärast Vietnami sõda kaotatigi, et sellise viletsa sihtimisoskusega sõdurid seal olid.
 
:) 21. detsember 2015, kl 10.04
Räägiti, et sisepinged selle Hannibali pärast muutusid nii suureks ja sellepärast seda seriaali edasi ei tehtudki.
--------------
vaatajanumbrid langesid juba 4. hooaja lõpus nii drastiliselt, et polnud enam mõtet edasi toota. Nad tõid küll sisse uued tegelased 5. hooajaks (kuulsamad näitlejad, kes küsisid ka staariväärilist palka) ja üritasid seni üsna lapsikut süžeed vähe paremaks ja põnevamaks muuta, aga see ei andnud loodetud tulemusi ja seriaal tootis kahjumit. Seega telekanal võttis ta pärast 13. osa tootmisest maha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!