Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Seriaal Sajandi armastus
 
EUNUHH 10. detsember 2015, kl 15.35
Ma pole varem nende teemade vastu huvi tundnud, teadsin vaid et eunuhh on kohimees kel naisega pole midagi peale hakata. Sajandi armastuses aga "jõudis Symbüll paradiisi" - algul tegi küll õnnetu ja süüdlasliku näo kui turul see naine hakkas talle külge lööma, aga pärast käis ta juures korduvalt. Pealegi - ma ei saanud aru mis salaplaani see naine pidas - raha sai ta niigi piisavalt, aga ta susis veel midagi. Tänulik targemate seletuste eest! Loodan et perverdid ei hakka oma loba ajama.
 
Vana@ 10. detsember 2015, kl 18.11
See jura poleks pidanud üldse eetrisse jõudmagi. Ma ei saa aru neist, kes diivanile on lausa naelutatud, et seda sarja jälgida. Mis on selle fenomen? Ilamat asja ma ilmas ei tea, kahjuks.
 
To EUNUHH 10. detsember 2015, kl 19.56
Selle naisega ta ei kohtunud juhuslikult, vaid see on Sultani õe Fatma kätetöö. See oli Fatma plaan. Tema andis naisele sellise käsu, et too paneks Sümbüli endasse armuma vms, et siis talt hakata infot saama Hürremi plaanide ja muu sellise kohta. Aga õige varsti saab Hürrem ja Sümbül sellele jälile vms. Mis edasi ei tea. Aga sa oled vales foorumis selles osas, et Sajandi Armastuse kohta saad lugeda teisest foorumist, nimelt Telesaade ja seal on väga palju kirjas ja üks seal kirjutab ka suht pikalt nii sellest asjast kui ka teistest asjadest, et saab korraliku ülevaate mis kõik toimuma veel hakkab. :)
 
Noojahh 16. detsember 2015, kl 16.14
Aga miks saatis Hürrem selle naise juurde kohimehe, kes naistega midagi toimetada ei saavat? Eunuhhe ju seepärast haaremis peetaksegi et nad on naistele ohutud... Mida nad selle turunaisega seal voodis tegid siis? Vot tekkis selline praktiline küsimus, palun vabandust:-)
 
erinevad tähendused 31. detsember 2015, kl 12.22
Alati ei tähista mõiste eunuhh suguvõimetut meest. Seda mõistet kasutatakse ka kastreeritud mehe puhul - suguvõime alles, aga sigimisvõimet pole.
 
iks 01. jaanuar 2016, kl 16.24
Ega iga kord kogu komplekti ära kaksatud (aga oli ka seda). Mõnikord lihtsalt steriliseeriti.
Ja pealegi saab intiimne olla ka üldse ilma riistata.
 
aga 05. jaanuar 2016, kl 20.37
kui habet ei kasva, kas siis on steriilne või hoopis kastraat?arvan ikka, et kastraat ja mis mõttega haaremis steriilseid mehi palgati?? mõte oli ju selles, et need mehed sultani naisi ei "kasutaks", mitte, et nad salaja sultanile sohikuid ei toodaks....
 
seda 08. jaanuar 2016, kl 14.29
Seda "kasutamist" ei peetudki tollal mingiks eriliseks patuks. Aga jah - sohilapsi küll!
 
Noojahh 12. jaanuar 2016, kl 00.16
Sajandi armastuse kõnealusel eunuhhil oli justnimelt ära kaksatud "kogu komplekt" - näidati ju seda mälestuspilti lapsepõlvest. Intiimne saab olla ka ilma riistata, aga "paradiisi jõuda", nagu filmis öeldud on...? Olgu peale, ega see dokumentaal ole, anname andeks:-)
 
sedasi ju 12. jaanuar 2016, kl 11.45
Silitada ja paitada ikka saab, ja kui ta naist armastas...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!