Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Welcome to Estonia poisid ja tüdrukud
 
naine 17. detsember 2015, kl 23.14
Siin alles mõni aeg tagasi sai lugeda uudisnupukest vajadusest luua uus Welcome to Estonia logo või muu, mis aitaks paremini müüa Eesti riiki ja kujundada riigi mainet. Nüüd vaatan just televiisorist saadet, kus räägitakse tublidest eesti meestest ja naistest, kes töötavad võõrsil, selles saates oli tegemist teiste seas ka Moskas töötavatest eesti noortest peakokkadest. Nad on end üles töötanud, edukad ja saavad väga hästi hakkama. Kunagi on nad alustanud nullist, nüüd on neil oma restoranid peatänava ääres. Nad teevad oma tööd väga hoolikalt ja südamega. Mul on hea meel, et neil läheb hästi, kuid veel parem tunne on selle üle, et nad ei ole unustanud Eestit, oma kodumaa kultuuri ja traditsioone. Nende noore inimeste võlu seisneb selles, et nad ei lisa loomingusse ainult isiklikust egoismist kasvatatud ideid vaid kaasavad ka oma kodukoha ajaloo, kultuuri, maitsed ja värvid, mis nende meeltesse kinni on jäänud. See mõtete ja tunnete kogum on neile nii oluline, miks muidu väljendub see nende loomingus kasutatavate toiduainete, koosluste, maitsetena.
Nad on ära teeninud imetluse puhtalt mitte selles, et nad on loonud suurepärase toiduretsepti ja selle järgi toidu hoolikalt valmis teinud, vaid nad on kaasanud Eestit, nii, et energeetiliselt on igas nende toidus tükike Eestit. Kui tegija on keegi teine, läheb Eesti poolenisti kaduma, aga retseptis kajastub Eesti ikkagi ja ei kao sealt enne, kui peakokk seda soovib. Nad hoolitsevad selle eest, et köögis tehakse ikka ja alati ühesuguse maitse ja kvaliteediga Eestit, nad ei anna alla ega järele. Eestit ei tohi petta ega reeta, sest nad ise on kaugel ja nad vajavad Eestit, et kodumaa oleks lähedal, kasvõi toidu näol.
Seega on kõik noored ja vanad, kes loovad oma loomingus Eestit Welcome to Estonia poisid ja tüdrukud. Welcome to Estonia parim logo ongi Eesti inimene ise oma loominguga. Meie Welcome to Estonia parim logo on eesti inimeste teod, mida on tehtud kodumaad austades ja armastades. Nende teod jutustavad juba ise lugu Eestist ja kustuvad Welcome to Estonia! Muud ole vajagi…
 
Mida nad 17. detsember 2015, kl 23.16
KUSTUVAD?
Eks sinusuguste abiga tuleb järgmine Evelin raha oma taskusse kühveldama!
 
naine 18. detsember 2015, kl 07.43
Seda ma just kirjutasingi, et logo peale pole mõtet kulutada palju raha, kui on olemas väga andekaid, võimekaid, tublisid tööinimesi, kes oma tööga teevad Eesti riigile reklaami. Nende tehtud tööd ongi parim turundustrateegia. Millal seda ometi märgatakse, et meie inimene on ise oma tööga võimeline suurepäraselt oma riiki tutvustama ja eraldatakse rohkem vahendeid teadusesse, ametiõppesse, ettevõtlusesse. Alles oli jälle uudisnupuke, kus kaalutleti eelarveosa teadusele, kas ikka anda teadusele ja haridustegevusele juurde või mitte. mina ise ei taha muud, kui seda, et neidsamu Eesti inimesi osatakse hinnata ja neile võimaldada piisavalt väljakutseid toimetada siin Eestis ja luua lisandväärtust, mis teatavasti on meie madala palgataseme üks põhjustest
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!