Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
sulev nõmmik
 
etv-2 vaataja 18. jaanuar 2016, kl 12.17
juhtusin eile vaatama ETV-2, kus näidati Sulev Nõmmikust saateid. küllap tal oli vist mingi tähtsündmus, kas sünni- või surmakuupäev. no vaatasin ja hakkasin mõtlema, et oli ta allestalent küll omal alal koos Abeli ja Viisimaaga. nüüdseks on nad kahjuks kõik läinud. kahjuks ei ole meil enam noorte seas sellist naerutajat. punnitavad nad küll, näit. Sepp ja Avandi,mingil ajal Milling ja Norman, aga no see pole see tänapäevaste võimaluste juures. Tol ajal polnud praktiliselt mingeid võimalusi, kui ise hakkaja poleks olnud, aga nood kolm meest olid hakkamist täis ja naerutasid inimesi, mis teevad nüüdki veel meele rõõmsaks. Aitäh neile selle eest!!!
 
nii on 18. jaanuar 2016, kl 12.59
õigust räägid.
 
Maalane 18. jaanuar 2016, kl 13.04
Kahjuks jah,pole uusi Nõmmikuid ja Abeleid peale kasvanud, seis on nutune.
 
artisti saatus 18. jaanuar 2016, kl 13.08
Oma elu ajal tekitasid nende naljad samuti mõnedes inimestes pahameelt ja hämmingut ja kui tulid veel Krjukov ja Kibuspuu, siis tõusis lärm ikka taevani, et "missasiseenüüdon!?!"... Eks 30 aasta pärast meenutatakse Avandit ja Seppa ka hea sõnaga ning kurdetakse, et pole enam ikka õigeid koomikuid...
 
ei usu... 18. jaanuar 2016, kl 15.32
... et praegusest ajast need naerutajad 30 aasta pärast kellegile huvi pakuvad. need oskavad ainult KE, Savisaarest ja Tallinna TV nalju teha. mitte seda, et ma kaitseksin seda erakonda või seda meest, aga nii ta tegelikult ju on. ei paku enam huvi need Millingu-Normani paargi. Tol ajal küll, aga nüüd vaadates tundub lausa nõme ja jabur see kõik.
 
on küll 19. jaanuar 2016, kl 15.35
ühtegi (laste)filmi ei ole head tehtud viimasel ajal, mida teist korda vaadata tahaks. neid vanu aga vaataks ikka ja jälle.
 
to on küll 19. jaanuar 2016, kl 17.54
Neid vanu filme sa vaatad nostalgia pärast, sest et siis kui need olid uued ja ägedad, olid sina just õiges eas ja nende sihtgrupp. Nende filmide vaatamine meenutab sulle toredaid aegu kui elu oli lihtsam ja toob kõik vanad tunded jälle tagasi ja see et need sul ka juba pea sõna-sõnalt peas on, mõjub turvaliselt.
 
mida juttu 21. jaanuar 2016, kl 20.48
Ma juba nõuka ajal vaatasin, et ei ole naljakas, selline süldikas. Aga siis ei tohtinudki ju teravat nalja teha. Viisimaa oli küll tore, teistmoodi.
 
Viisimaa ja naljakas?? :D 21. jaanuar 2016, kl 21.46
Muidugi ei olnud sulle naljakas see Kärna-Ärni elu,sest see ju sinu tavaline igapäevaelu!
Noh, eks nüüd saad Avandit ja Seppa naerda, kõrgkunst ikkagi, mida pööbel ei mõista! :(
 
mida juttu 22. jaanuar 2016, kl 07.24
Kle mida sa paugud tont?! Ei meeldi mulle need Avandi ja Sepa tolgusta maitsetud naljad samamoodi. Eks ise vahid neid mokk töllakil ja ila tilkumas, et nii täpselt tead.
 
Mida viha!!!! :D 22. jaanuar 2016, kl 16.37
A mismoodi SINA siis tead, et nad tolgused ja naljad maitsetud??? :(
 
Nõuka-aja laps 23. jaanuar 2016, kl 06.01
Siis polnudki midagi telekast vaadata. Polnud internetti, ega Youtube. Polnud mitte midagi, et millegagi võrrelda. Mäletan, et minu vanemad sirvisid telekava, et leida reedeõhtune teatrietendus. Kui oli midagi head oodata, talitati isegi loomad varem. Aga Nõmmik ja Abel olid alati head. Suur meelerahu nende põrmule. Oskasid olla mittekuskil ajastus ja jätsid jälje mittekuskil olevas olevatesse inimestesse.
 
on küll 23. jaanuar 2016, kl 14.05
to on küll Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Neid vanu filme sa vaatad nostalgia pärast, sest e
> t siis kui need olid uued ja ägedad, olid sina jus
> t õiges eas ja nende sihtgrupp. Nende filmide vaat
> amine meenutab sulle toredaid aegu kui elu oli lih
> tsam ja toob kõik vanad tunded jälle tagasi ja see
> et need sul ka juba pea sõna-sõnalt peas on, mõju
> b turvaliselt.

jube tark. mingeid vanu tundeid ei too tagasi. elul pole midagi viga. iga oli vale, sest olin täiesti titt alles.
 
4/5 -l on ikka viga küll, kahjuks 23. jaanuar 2016, kl 14.41
Küll on õudne! Vaevalt keegi midagi head ja helget või isegi kiitvat kellegi kohta ütleb, siis kamp rullnokki kohe sõimamas ja mõnitamas!
Ülistatakse taevani ja lausa õigustatakse varganäost "presidenti", majanduse, tervishoiu ja hariduse praktiliselt hävitanud "marutõbiseid oravaid" jne. jms.
Kui ikka pole asjaga kursis, ei tea fakte ja ei seedi ETV 2-e, ärge tulge "tuju rikkuma", minge parem p-desid ja p-gulasi siia laulma, õnnetud "tolerandid".
 
sooviks neid 27. jaanuar 2016, kl 15.06
Ei meeldi need praegused kohati päris jõhkrad musta huumori naljad. Euroopa poole pealt või veel kaugemalt maha viksitud. Tahaks midagi omamaist naljakat näha.
 
haa 01. veebruar 2016, kl 15.48
Joomamees saab naljast joonuks, söömamees saab naljast söönuks, löömamees saab naljast löönuks, aga loll- see jääb ise vait.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!