Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Vene seriaal, mis jooksis umbes 1980
 
lyya 27. jaanuar 2016, kl 17.20
Aidake meelde tuletada hea rahvas. Olen nii palju netist otsinud, aga kuna ma ei mäleta ei näitlejate nimesid ega ka filmi nime, siis on tulemus muidugi null.
See sari jooksis siis umbes 1980 paiku. Käisin koolis ja kui õhtul varakult magama kästi minna, siis ei jäänud mul muud üle, kui kehva tervist teeselda, et saaksin sarja hommikust kordust näha.
Täpselt muidugi ei mäleta, aga väikesele lapsele jäid meelde siis sellised asjad:
Noor kena neiu sõitis linnast maale, kuhugile kolkakülla. Elas seal vist mingite sugulaste juures. (Ajastu oli minu meelest enne suurt isamaasõda.) Armus siis see tüdruk ühte küla noormehesse ära. Neiu läks küla rahvamajja mingisse näiteringi ja sattus sellesama noormehe partneriks. Seal nad pidid suudlema mitu korda no ja armusidki siis mõlemad teineteisesse totaalselt ära. Aga mehel oli vist keegi teine või juhtus neil seal mingi arusaamatus. Igaljuhul tüdruk läks laevaga kodu poole tagasi, kui mees hobusega mööda kalda äärt teda taga nuttis ja hõikus, aga tüdruk oli läinud.
Segane jutt muidugi, aga võibolla kellelegi meenub miskit. Oleksin nii väga tänulik, tänapäeval leiaks ju netist võimaluse seda uuesti vaadata.
 
Два капитана 27. jaanuar 2016, kl 18.29
В начале века в провинциальном городке десятилетний Саня Григорьев находит в речке сумку с письмами участников какой-то пропавшей экспедиции. По удивительному стечению обстоятельств с поисками ее следов будет связана вся его дальнейшая жизнь, и роковую роль сыграет в ней тот, по чьей вине эта экспедиция погибла…
 
lihtsalt maria. 27. jaanuar 2016, kl 18.49
Karikkad nutavad
 
Вызываем огонь на себя 27. jaanuar 2016, kl 18.51
«Вызываем огонь на себя» — первый советский многосерийный телефильм-сериал. Военный детектив, рассказывающий о подвиге советских и польских подпольщиков в годы войны на оккупированной территории. Фильм снят по одноименной повести Овидия Горчакова и Януша Пшимановского и основан на реальных фактах и документальных материалах. Аня Морозова организует в тылу врага разведгруппу и устанавливает связь с поляками, работающими на немецком аэродроме. Ценой больших жертв им удается совершить серию диверсий по уничтожению авиационной техники противника.
 
Kord 27. jaanuar 2016, kl 19.20
Seriaale oli sellel ajal vähe. Otsida saaks ehk, kui vaadata tolleaegsetes lehtedes olnud saatekavasid.
 
Nõukaaegne 27. jaanuar 2016, kl 19.38
Долгая дорога в дюнах ehk Pikk tee düünides on ainus tolleaegne seriaal, mis meenub. Sealt on tuntud ilus hällilaul.
 
noo 27. jaanuar 2016, kl 20.59
Ei ole Pikk tee düünides.
 
nooo 27. jaanuar 2016, kl 21.01
Mehed ratsutasid seal filmis hobustega ringi ja neil oli mingi kasakate moodi vorm vist...
 
mh 28. jaanuar 2016, kl 18.20
seriaale oli sel ajal küll.näiteks "Mustlane",või "varjud kaovad keskpäeval" või "sünge jõgi" jaa nii edasi...
 
miia 31. jaanuar 2016, kl 20.39
Tean, mis filmist räägid. Mulle jäi ka meelde, et oli justkui sari. Kuid sattusin seda paar kuud tagasi ühelt vene kanalilt vaatama. Näidati ühtejutti kogu film ära. No ehk 2 seeriat oli. Tüdrukut kutsuti seal külas "Sterletka", sest ta oli tavatult kõhn teiste külaelanike meelest.
Aga pealkirja unustasin jällegi ära :(
 
miia 31. jaanuar 2016, kl 21.51
Leidsin!
"Veel enne sõda" ehk
"Eštšo do voinõ"

film aastast 1983
 
miia 31. jaanuar 2016, kl 21.55
https://afisha.mail.ru/cinema/movies/847882_esche_do_voini/?autoplay=1#watch
 
lyyya to miia 31. jaanuar 2016, kl 23.32
Täiesti uskumatu, ongi see minu kauaotsitud film käes! No vene ajal näidati peale vremjat pool tunnikest umbes, eks siis tuligi kokku sari :)
Ma ei oska Sind ära tänada:) Seda ei oskagi kirjeldada, kui rõõmus tunne mul on! Mul oleks hea meel teada, kes on see armas inimene kes mind aitas. Kirjuta lyyyah@hot.ee
 
................... 31. jaanuar 2016, kl 23.34
Jee, isegi alla saab tõmmata, aastaarvuks näitab 1982 :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!