Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Pilvede all
 
eem 25. aprill 2016, kl 00.56
Pireti isa on ju ikka Albert? Kertu isa oli see, kes ära tapeti. Mari oma ei mäleta.
 
to eem 25. aprill 2016, kl 07.13
 
to eem 25. aprill 2016, kl 07.16
Kui tal oli juba kolm last , alles siis hakkas ta Albertiga elama,ta ei kolanud Albertil külas käia kui tal ühtegi last veel polnud, Piret pidi ju esimene laps olema.Kus on küll siinsete kirjatsurade loogika?
 
hea meel 25. aprill 2016, kl 11.57
Mul on küll hea meel, et siit mõned kommentaarid kustutati, sellist labast sõimu teiste kommenteerijate aadressil oli väga ebameeldiv lugeda.
 
Kas tõesti ongi siis nii? 25. aprill 2016, kl 12.37
Et ongi kontingent, kelle päevategevus on täiskohaga kommentaaride LUGEMINE??
Kuidas te küll jaksate ja veel kõigile vastata ka?
 
imelik jutt 25. aprill 2016, kl 14.44
Keegi ei ole täiskohaga kommentaarilugeja, mina käin näiteks siinsamas mind huvitavas teemas aint, aga on ikka vastik küll, kui keegi siin teisi kommijaid ropult sõimab küll dementseks, küll mingiks patsiendiks. Pärast on veel imestunud, et uiui, tema kommid puhta kadunud. Ei tea jah miks küll.
 
eksole 25. aprill 2016, kl 16.16
Millest siin enam rääkida on? Juba jälle sõimab!
 
tohopele 25. aprill 2016, kl 16.30
Ma ei tea, kelleks sa mind pead või mis hoog sul peal on, aga modedele läheb kiri palvega su ebameeldiv ja teemasse mittepuutuv jutt kustutada. Minu jutust ka see osa, mis seriaalist ei räägi.
 
Kulla tohopele ja eksole, 26. aprill 2016, kl 13.23
ma olin päris ära ehmatanud kui sinu sõnumeid lugesin! Kohe päris mitu korda lugesin ja mõtlesin siiamaani. Ja see kogemus oli väga ebameeldiv, aga erinevalt sinust ei hakka ma pealekaebajaks ja austades kõigi inimeste õigust oma arvamusele ei nõua ma sinu kommentaaride kustutamist ja minu arvamuse ainuõigeks lugemist. Hästi kole on see, et pealekaebamine ja karistamise nõudmine seostub minul küüditamise ajaga! Arvasin, et tänapäeval esineb seda lasteaias ehk... :(
Minu isiklik arvamus, et ilmselt oled sina ka see, kes neid soolapuhujaid ja selle kanali üht põlastusväärseimat nn. "saatejuhti" kiidab,alustab ja lõpetab ja muudkui teistele inimestele peale surub.
Soovitan südamest vaadata tänast Jututuba Antoniinaga, kasvõi neti kordusest. See,mis täna toimus polnud enam üldse naljakas ka mitte. Ma ei räägi õpetustest,kus inimesi sandistatakse (eriti silmi!),
aga soovitada süüa tulilille õisi, maikellukese juuri...kasutada HÄSTI, HÄSTI tugevat kaaliumpermanganaadi lahust !!! :(jms. jms.
Ja see rituaal, mis see "massöör" otse-eetris etendas peale korduvate sõnumite saamist,et saates esineb soolapuhuja ja aetakse tühja loba!! :(
Nõrganärvilistele võis see raevukas vihkav ja ülilabane needmine, olgugi, et serveeriti ligimesearmastuse ja altruistliku aitamise soustis !,
küll tänaseks hirmu ja tervisehäired põhjustada! Tase! Teater missugune!
Me ei tohi kedagi hukka mõista, aga mis SEE siis oli????
 
to 13.23 26. aprill 2016, kl 13.33
Kulla, inimene, palun ikka veendu kõigepealt, mis teema all sa oma postituse kirjutad! See siin on "Pilvede all" arutelu, ma ei ole küll kunagi Antoniina-nimelist tegelast selles seriaalis kohanud. Tõenäoliselt oled mingid saated omavahel segamini ajanud. Nii et edaspidi ole, palun, hoolikam!
 
To lp. 13.33 26. aprill 2016, kl 16.15
Aitäh tähelepanu juhtimast, aga seda "kustutajat,kiitjat, karistajat" ei osanud ma mujalt kätte saada, kui tema postitusele vastates. Samas, enne kui asud kommima, ole hea ja loe materjal, mida taas hukka mõistad ikka läbi.
 
tohopele 26. aprill 2016, kl 16.18
Kui küüditamisega võrrelda palvet kustutada kommentaarid, kus teisi kommentaatoreis nimetatakse dementseteks õnnetuteks vanamoorideks, kes siin oma lollust eksponeerivad, siis on su väärtushinnangutes ja kõlbelisuses midagi väga kõveraks kasvanud. Seina peale kirjutatud ''mann on mu.n'' ei ole sõnavabaduse, vaid kasvatamatuse märk.
 
tohopele 26. aprill 2016, kl 16.30
Lisaks veel, et mul andis praegu päris tükk aega otsida, mis saatest sa hoopis teise teema all oma kommentaaris mingil arusaamatul põhjusel räägid. Ma ei ole siin ühtegi teemat algatanud ega ammugi su mainitud saadet vaadanud, eelistan sisuga saateid.
 
Seina peale kirjutatud ''mann on mu.n'' ei ole sõnavabaduse, vaid kasvatamatuse märk. 26. aprill 2016, kl 17.09
Millises seriaalis ja kes seda küll tegi?
Mina küll ei näe oma kommentaaris ühtki roppust ega sõimu,mida sina kõikjal leiad :(
Küüditamisega on võrreldud oma kaaskodanike peale pealekaebamisega tegelemist ja karistamise nõudmist ehk siis sinu puhul blokkimise soovi, kõigile, kes sulle ei meeldi.
Katsu veel lugeda arvamust , millele juba 3 vastust oled kirjutanud,seal selgelt saateks Jututuba, kus sa pidevalt esined algatades selle kommenteerimist lugematute erinevate teemade alt.Kust sa tead, et ta sisuta on, kui sa seal ei esine pidevalt? :D :D
 
tohopele 26. aprill 2016, kl 17.54
Muidugi ei näe sa enam oma kommentaarides olevat inetut sõimu, sest neid kommentaare ei ole enam.
Ma vaatan saateid, mis mind huvitavad. Nii lihtne ongi.
Kuna sinu poolt nimetatud saade mind ei huvita, siis tänan, ära paku seda mulle rohkem. Vaata, kui sind huvitab ja siis jaga oma arvamust selle saate teema all, ära reosta teisele saatele suunatud teemat.
 
tohopele 26. aprill 2016, kl 17.58
Muide: blokkimise soov on sinu väljamõeldis, seda pole ma tahtnud. Väga inetu on valetada.
 
Seriaalist 28. aprill 2016, kl 03.33
Mida te arvate, kas Andrese eks lööb kiilu Kertu ja Andrese suhtele vahele?
Nagu Eesti elu juba, ühtegi normaalset suhet pole, aina üks susimine käib!
 
arvajatemoodi 28. aprill 2016, kl 07.04
Arvan seda, et Liina armub hoopis Gertu lapse isasse ja neil tekib suhe, mis paneb Andrese pead sügama, tahtis ta ju nõuandjaks oma eksi, ära kasutada,kes teda emmetab.... Kui aga Gertu asjast teada saab, tuleb ta robinal lastega Rootsist tagasi.
 
to to eem 28. aprill 2016, kl 14.44
Olen vaadanud kõiki "Pilvede all" osasid ja võin kinnitada,et Albert on Pireti isa. Ta ju kutsubki Albertit isaks. Pange hoolikalt tähele kui nad kasvõi telefonis räägivad. Kertu isa oli Alberti vend, kes maha lasti ja Mari sai oma isaga küll kokku, kuid see ei tahtnud Marist midagi teada.
 
Pange hoolikalt tähele ! :D 28. aprill 2016, kl 16.02
Kõik, nii Kerttu, Mari kui Piret kutsuvad Albertit isaks ja Sirjele "ema"
ei ütle naljalt ükski tegelane , isegi "vanaema" mitte! :D
Kui kõike seda peab "hoolikalt tähele panema", siis ilmselt seriaali sisu tõesti
raskesti arusaadav "raketiteadus" ! :D
Uimaivõi! :D
 
Olen psnnud tähele 29. aprill 2016, kl 00.19
Pange hoolikalt tähele ! :D Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kõik, nii Kerttu, Mari kui Piret kutsuvad Albertit
> isaks ja Sirjele "ema"
> ei ütle naljalt ükski
> tegelane , isegi "vanaema" mitte! :D
> Kui kõik
> e seda peab "hoolikalt tähele panema", siis ilmsel
> t seriaali sisu tõesti
> raskesti arusaadav "rake
> titeadus" ! :D
> Uimaivõi! :D

Kertu ja Mari kutsuvad Albertit Albertiks ja ainult Piret isaks. Kui sa seda tähele ei ole pannud,siis võibolla ongi see seriaal sinu jaoks "raketiteadus"
 
Jhuššt! 29. aprill 2016, kl 00.31
http://www.ohtuleht.ee/683739/malumang-kui-tahelepanelikult-oled-vaadanud-seriaali-pilvede-all

Proovige järgi.
Albert on ainult Pireti isa.
 
ohjah 29. aprill 2016, kl 10.11
 
Mis tüübid siin küll elutsevad? 29. aprill 2016, kl 17.32
Viimane, sul õigus!
Ja pole mõtet jahuda sihukeste vaimuhaigetega, kes ajavad juba segi seriaali ja reaalelu, nimetavad ennast "printsessideks" jms. loba!
 
Ohjahile küsimus 30. aprill 2016, kl 07.45
Ma piilusin lingi taha, mis oli kommentaar enne sinu kommentaari - kas seal on viga sees?
Sa tundud asja teadvat, kas mingis osas on Alberti isaduse kohta uuduseid olnud või tulemas - mul pole mahti kõiki osi vaadata, aga huvitab ikka.
 
Kohe kirjutan modedele! 30. aprill 2016, kl 17.21
Näe, jälle 30. aprill 2016, kl 07.45
ja juba hommikul vara kallil pühadepäeval ropendab ja laimab siin! Mis sa urgitsed teiste intiimasjades?
 
Eelmisele 30. aprill 2016, kl 21.15
Millest sa räägid?
Kommentaar läks vale teema alla??
 
Viimasele 01. mai 2016, kl 15.39
Ega ikka ei läinud!
 
väga kummaline 05. mai 2016, kl 13.43
Kas Kertu osatäitja tahab seriaalist lahkuda, et ta "määramata ajaks Rootsi saadeti"?
Aga ikka päris õudne, kui abielunaine, tütre ema, saab äkitselt võõra mehega lapse, mehega, keda ta üldse ei tunnegi, ja läheb niimoodi võõrale maale ilma ühegi "oma inimeseta" ning täielikult selle mehe meelevalda koos oma tütrega. Peab ikka täiesti arulage olema, kui täiskasvanud naine midagi sellist teeb. Või siis vähemalt jätku laps koju oma perekonna juurde.
 
Väga kummalisele 05. mai 2016, kl 14.54
Kertu osatäitja peaks saama lapse ja on täiesti loogiline, et ta mõneks ajaks seriaalist lahkub.
Minu meelest ei ole üldse kummaline, et ta koos Andresega Rootsi läheb, sest nad on ju nüüd üks pere ja Kertu ei ole enam abielunaine nagu sa kirjutasid.
Ja mis puutub sellesse,et Andres on Kertule väidetavalt võõras, siis nad ju elavad ammu koos ja Andres on Kertu tütrele rohkem isa eest kui ta oma hull isa Erik.
Ja mis puutub arutelusse Pireti isa teemal, siis peaks see küll siin lõppema, sest selles viimases osas tuli ju jälle selgelt välja, et Albert on Pireti päris isa. Kui kahtlete, siis vaadake viimast osa veel üks kord.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!