Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Türgi sarjade õnnetud lõpud
 
austaja 01. märts 2016, kl 10.56
Minust on saanud ajaga Türgi sarjade austaja, need on kuidagi omasemad kui ülepakutult magusad Ladina-Ameerika omad ühe väikese agaga. Kas nad on seal masohistid või armastavadki Türgi vaatajad õnnetuid või kahetisi mõistetavaid lõppe? Võtame või eile lõppenud "Mineviku varjud": kas Narin ja Deniz said autoõnnetuses surma või ei saanud? Seal oli palju negatiivsemaid tegelasi, kellele pakuti õnnelikku lõppu nagu Örmak, kes leidis siiski armastuse ja õnne. Alist on mul kahju, ta oli üks mu lemmikuid.
Kui keegi sai pihta või viitsib arutleda Denizi ja Narini saatuse (said surma või jäid ellu) üle, siis on see siia teretulnud.
 
veidi kannatust 01. märts 2016, kl 13.10
Kohe-kohe tulevad süüria realitid
 
mannu 01. märts 2016, kl 21.09
See oli üle pika aja ka minu lemmik seriaal. Ja ma juba aimasin, et miski pauk seal lõpus tuleb ja kõik head saavad surma, niii kurb, miks ometi. Deniz oli veel rase ja Narini kaksikud jäid emata :(. Nii elasin kaasa, tõesti oli hea sari, nii ilusad näitlejad ja hea süžee...kahju et läbi sai. Tõesti olin nagu naelutatud teleka ette. Ilmselt said nad jah ikka lõpus surma, olid seal lõpus justkui inglitena :(. Siiamaani mõtlen, et oli vaja Denizil autosse ronida ja sõitma hakata, no miks ometi, nad oleks ju kõik pääsenud....
 
eisaaaru 02. märts 2016, kl 09.48
mis inimesed vaatavad neid erinevaid sarju,
 
Teemaalgatajale 04. märts 2016, kl 10.15
Olen ka Türgi seriaalide fänn,päris palju neid näinud.
Ei ütleks, et kõik on head, kuid nende hulgas on ikka tõeliselt häid. Austaja, mida oled head vaadanud, kas ainult televiisorist või mujalt ka. Oskad midagi soovitada?
 
sõnake poolt 04. märts 2016, kl 10.39
Ka sõnake Türgi sarjade poolt. Meeldib väga nende taustamuusika, selles on midagi. Kõiki muidugi ei vaata. Teised seriaalid ei ole minu maitse.
 
Selgituseks 13. märts 2016, kl 19.38
Mina vaatan neid ikka raadiost, aga Jutusaates rääkis, et tuleb enda eest hoolitseda, mitte kaitsta neid, kes sinu abi pole kerjanud.
 
Naine 61 18. märts 2016, kl 17.53
Vaatan Sajandi armastust, algus oli palju huvitavam, aga naudin kauneid kostüüme ja interjööre. Lihtsalt niiiii ilusad sügavpuhtad värvid, mitte selline hall nagu meie tänavapilt...
 
Kkk 18. aprill 2016, kl 19.40
Olen ka Türgi seriaalide fänn.
Viimane, mida vaatasin, oli Kaotus (Vaatasin seda kanal 11 pealt). See oli ainult kord nädalas ja tõesti mulle väga meeldis. Oli ka päris palju vägivalda, nagu Türgi filmides tihti on, aga oli ka inimsuhteid ja mind haaras see film väga kaasa.

Enne seda vaatasin Keelatud armastust. Ka see meeldis väga. Kui see lõppes, siis algas Reetmine. mingil põhjusel aga see film mind ei köitnud ja seda ei vaata. Ootangi nüüd, et see Reetmine läbi saaks ja midagi uut ja huvitavamat asemele tuleks.
 
ooei 19. aprill 2016, kl 07.18
Peale Sajandi... ei vaata mitte ühtegi nutufilmi.
 
reetmine 20. aprill 2016, kl 10.18
Tahtsin filmi 'Reetmine' koha pealt sõna võtta.
Hakkasin seda sarja vaatama, kuna siiani olid mulle kõik nähtud türgi filmid meeldinud. 'Reetmise' algus tekitas ka minus korra tunde, et jama. Jätsin koguni vaatamise katki, aga kui siis kogemata juhtusin mõnda lõiku nägema, vaatasin, et asi läheb põnevaks. Nüüd, kui üle poole filmist on vaadatud, võin julgelt öelda, et see on ilmselt kõige parem seriaal, mis ma näinud olen! Stoori põhineb muide tõestisündinud lool.
Mis aga teemasse puutub, et türgi sarjade õnnetud lõpud... siis see Reetmise film on tervenisti õks õnnetu film. Ma pole ühegi filmi ajal niipalju pisaraid valanud. Ja eile oli tippude tipp. No lihtsalt nii kurb, et nuta või silmad peast.
Ühesõnaga ütlen lõpetuseks veelkord, et parim türgi seriaal(isegi Sajandi armastuse panen teisele kohale). Kes vene keelt jagab, soovitan kindlasti vaadata potsast peale.
 
Eelmisele 20. aprill 2016, kl 14.37
Olen vaadanud ka palju türgi seriaale, kuid "Reetmist" ei vaata, sest see on nii pikk. Kas on sul ikka üle poole vaadatud(kui ikka vaatad kanal 2-st)? Kokku on neid seeriaid 223 ja kõik on nii umbes 75-80 minutit pikad. Kanal 2 ja türgi seerianumbrid ei lähe ju kokku. Kanal2 vist näitab 1 seeriat 2 päeva.
Ka Sajandi armastuse vastu hakkab huvi raugema. Ootan juba lõppu, sest tahaksin selle ikka lõpuni vaadata, aga nii põnev enam ei ole.Vaatan hoopis kanal11 pealt lühemaid türgi seriaale ja seda viimast lausa naudin, millised tegelased ja huumor.
Internetist olen vene keeles vaadanud väga häid seriaale. Oskavad türklased ikka neid teha.
 
ree 20. aprill 2016, kl 16.34
Reetmine on jube pikk jah, ma ei teagi palju osasid veel jäänud on,vikipeedia järgi hakkas nüüd kolmas, viimane hooaeg. Ka Sajandi armastus võiks tegelikult juba ära lõppeda, lõpp on liiga pikaks venitatud, pole enam see, mis alguses. Kuigi jah, mõlemad ikka superfilmid.
Helve Tamm 21. aprill 2016, kl 17.31
Mina ka vaatan ainult Turgi seebikaid. Ikka oskavad filme teha! Ja see"Reetmine" ikka jube hea ja kohutavalt kurb. Samamoodi ulgusin nutta, ammu pole filmide ajal vesistanud. Huvitav tõesti, palju neid osi on veel?
Aga jah, Saj arm. hakkab igavaks minema.
 
** 05. mai 2016, kl 10.28
Mulle ei meeldi sellised vanemast ajast filmid, seetõttu ei vaata ka Sajandi armastust ega ja Reetmist.
Samuti meeldis see kord nädalas olnud film Kaotus, see sai aga läbi.

Kas keegi teab, et millal see Reetmine läbi saab ja millal on uut ja head türgikat oodata?
 
hj 07. mai 2016, kl 21.09
Üldse ei meeldi need türgi seebid. Sünged, julmad ja südametud. Pole inimelikku soojust ega hoolivust, moslemite kultuuri värk. Jään oma ladina-ameerika seepide juurde.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!