Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Fey saladused - kes on Kristofer?
 
Holby City Haigla 18. märts 2016, kl 18.02
Mitmeid seeriaid tagasi oli tilluke episood kus Fey kallistab mingit kena lokkispäist nooremat meest ja ütleb, et ta ammu juba tahtis tulla, nüüd lõpuks on siin... Ja nii see jäi, ei midagi sellega seotut. Mu tuttav pani kah seda episoodi tähele.
Kes on filmi varem näinud, kas seletaksite? Muud ma ette teada ei taha, palun vastake vaid sellele küsimusele. Tänud!
 
varasemast 23. märts 2016, kl 20.51
sama soov, tahaks selle naise saladusi teada. ma varem vaatasin seda filmi aint möödaminnes, üks osa lõppes nii, et seesama F astus kuskilt lõunamaisest luksuskorterist pungil kotiga välja ning temast jäi sinna vereloiku lamama üks mees. kes see veel oli?
 
kas 13. aprill 2016, kl 12.37
see mitte ei olnud mingi vägivaldne, kellega ta trepil tõukles ja kes trepist alla surnuks kukkus? teine oli Archie isa kes lapsest ei hoolinud. siis oli tal veel vanamees, kes jutu järgi Archiet armastas ja teda materiaalselt toetas, lõpuks vähki suri ja päranduse jättis. praegu neljas abielu. Joseph on kah selline veider kuju, ma juba lootsin et kui Daisha lapse liftis vastu võttis, hakkab sellele isaks. ei ta ilma lapseta lepi, lihtsalt hästi kasvatatud ja sisendab endale et armastab Feyd, ammu oleks pidanud ta Lindenile loovutama. aga seep ju:-)
 
u 13. aprill 2016, kl 14.01
kui see on seep, siis ainult seebiooperis tahakski elada:) päris hästi tehtud ja kellaaja poolest sobib mulle võimlemise juurde. kahju, et varem pole märganud vaadata. "seebil" on vaid väike viga: hakkad mõtlema, et suhted patsientide ja meedikute vahel peavadki niisugused suht avatud ja inimlikud olema. tegelikkkus on paraku midagi muud.
 
muidugi on tegelikkus midagi muud 15. aprill 2016, kl 15.44
Kui tegelikus elus ka meedikud niimoodi pidevalt oma isiklike suhete klaarimisega tegeleksid, ei saaks mitte ükski patsient ravi.
Seal filmis teevad ju meedikud peamiselt sotsiaaltöötajate tööd - ime küll, millal siis ravitakse.
 
u 16. aprill 2016, kl 08.38
eelmisele
vbl oled ise meedik ja tead paremini, aga mind paneb üks aspekt imestama nii elus kui filmis: et arste ja õdesid nii kergesti "armastus tööpostil" tabab. muidugi, nad on ka kõigest inimesed, aga töö ja eraelu lahus hoides oleks vbl lihtsam elada.
see Josephi osa ja -täitja on väga hea.
 
to: u 17. aprill 2016, kl 16.21
suhted meedikute ja patsientide vahel - nooh, see pole ka Eestimaa haiglate põhjal vändatud:-)
ikka tabab armastus tööpostil, kui ninapidi koos ollakse ööl ja päeval.
aga tegelikult - jälle see Fey valetab ja keerutab, ise oskab niiii leebet kannatajanägu teha sealjuures. hoidke end selliste eest!
 
algataja 17. aprill 2016, kl 16.23
eriti jube on see, kui arstid üksteisele "ära panevad" väga riskantsete oppide ajal, kui üks eksitud millimeeter võib lõpetada elu.
 
muidugi on tegelikkus midagi muud 17. aprill 2016, kl 18.50
u
16. aprill 2016, kl 08.38
eelmisele
vbl oled ise meedik ja tead paremini, aga mind paneb üks aspekt imestama nii elus kui filmis: et arste ja õdesid nii kergesti "armastus tööpostil" tabab.

Ei, ma ei ole meedik. Aga võin kinnitada, et tegelikus elus ikka sihukest amelemist haiglates tööpostil ette ei tule. No lihtsalt töö ei võimalda seda. See on ikka ainult filmides nii. Tegelikkuses ei saa ju näiteks õedki kogu aeg oma suhteid klaarida (eriti veel EMO-s!)- siis sureksid patsiendid kätte ära. Filmis aga on nad pidevalt ninapidi koos ja aina jagelevad oma eraelu teemal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!