Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Night Chat
 
Vaataja 14. juuni 2016, kl 14.47
Nüüd on öösaated muutunud ikka palju huvitavamaks,tulnud on sõnamäng ja nüüd on iga kuu ka auhinnad loosis.Saated lähevad iga päevaga aina paremaks.Jaanika ja Ilona on professionaalid-paremaid saatejuhte ei oska tahtagi.Hea,kui mõni selline veel leitakse,mitte sellised,kes paar saadet on ja siis löövad käega.Mõlemad on tublid nii Unetud kui Jututuba saadetes.Soovin neile jõudu ja edu nende saadete tegemisel!
 
kle vaataja 14. juuni 2016, kl 16.38
See sõnamäng ja nänn - kõik kordub. Siin pole midagi uut. Ainuke kes seal kuudis uuendusi tegi oli Carmen. Mis puutub professionaalsetesse saatejuhtidesse, siis Anu ja Kristjan värisege! irw
 
Ilona on parim 22. juuni 2016, kl 23.35
Läbi aegade on parim Ilona-mitte ühte negatiivset joont temas ei näe,on näha,et ta teeb saates märgatavaid edusamme ja on südamega asja kallal ja produtsendile on vedanud väga,et sellise supersaatejuhi leidis!Nüüd on Carmen ka tagasi-saatel ongi nüüd ainult parimad tegijad ja loodame et nii jääb ka!Produtsendile ka edu kogu meeskonna juhtimisel!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!