Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Minu imeline muutumine
 
Maaris 16. juuni 2016, kl 19.41
Kas keegi on kandideerinud sellesse saatesse? Mul ka väike mõte on, aga ei julge. Kuna ilmselt tehakse väga siduv leping ning taganeda pole kuhugi, kui poole pealt ümber mõtled. Ilmselt tehakse kõige odavamate meetoditega inimesed ilusaks. Õhtul kraabid meigi maha, viskad proteesid veeklaasi ja sama jube lõust vahib peeglist vastu.
Mõtteid?
 
ära julge jah 16. juuni 2016, kl 19.50
jäta tõesti teistele, kes seda hinnata oskavad. pessimistist vinguviiul.
 
Vanasõna 16. juuni 2016, kl 20.12
9 korda mõõda, 1 kord lõika.

Tark ei torma.

Ja nagu Termikas on oma laulus öelnud targad sõnad: kõik pole kuld, mis hiilgab.

Aga samas, kes ei riski, see ei saa essugi.
 
helmi 16. juuni 2016, kl 20.20
Meik meigiks- sellepärast sinna ei minda. Seal tehakse ikka suuremaid ja kallimaid asju. Needsamad proteesidki maksavad- seda raha kõigil ei ole. Leping on leping, sellest taganeda ei saa. Enne kui lepingule alla kirjutad- pead lugema lepingu korralikult läbi ja kui aru ei saa, siis küsid. Samas peab Sul olema julgust, et terve Eestimaa näeb Sinu paljast kõhtu või rindu. Kõigepealt mõtle ise kõik läbi. Kui tehakse rinnad või kõht korda, siis peale saadet seda Sinult keegi ära ju ei võta! Kes ei riski- saa sampust ei joo! Kõik on mõtlemises kinni.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!