Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Jaanika on läbi aegade parim
 
Muusikalood 21. juuli 2016, kl 14.46
Kohe kindlasti on Jaanika nii Unetud kui Jutuoas saadetes parim ja jääb selleks!Ta saab suurepäraselt kõigega hakkama ja on üldse hea suhtleja!Ta pole kunagi kellegile halvasti öelnud ja näotu on teistel tema kohta midagi halvasti öelda!Ikka kaua vastupidavust ja palju sõbralikke vaatajaid tema saadetesse!Ja produtsendile ka edu-jõudu tegemistes!Kõik saated on tal huvitavad ja asjalikud!
 
teada on soov 21. juuli 2016, kl 18.04
kus need Unetud saated on? Jah, Jaanika kõige parem.
 
nõustun 21. juuli 2016, kl 18.25
Ja anna ka 12punkti Jaanikale. No on Jaanika kõikidest sääl peajagu üle. Räägitagu mida tahes. Lisaks, need laimajad ja kiibitsejad lihtsalt kadestavad teda. Ka meeldib Carmen. Super tiim ja jaksu neile. Loodame, et need head sõnad jõuavad produtsendini ja ta arvestab sellega.
 
Ilona hea kokk 24. juuli 2016, kl 16.15
Nagu ma aru sain,pidi Ilona mingi aeg saates kokkama,ma ei tea kas Tallinna või Tartu stuudios,aga kukesuppi pidi valmistama ja õlibontsikuid valmistama
 
elisabeth 24. juuli 2016, kl 22.20
kokkas ka , ajas öösel mu külmkapi kallale:D
Jaanika võiks ka kokkata:) ootame põnevusega. Just, mingi tegevus võiks seal toimuda, muidu juba üksluine.
 
tsirkus 27. juuli 2016, kl 17.37
mõni ei tea sedagi, kus unetud saadet näha võib, aga tibuke Jaanika on parim. Mul kass ka naerab:D Igavamat saadet annab otsida, tõesti uni tuleb momentaalselt.
 
kokkamisest 29. juuli 2016, kl 21.22
Elisabeth ei saanud isegi makaronide keetmisega hakkama, sonkis vesised makaronid võiga läbi, väkk! Kukesupi keetmine on nüüd küll kõva sõna! Valad pakisupi keevasse vette, 5 min ja valmis :)Kanasuppi ei pea just kukest valmistama, kana kõlbab küll. Jaanika teatavasti teab söögitegemisest samapalju kui siga pühapäevasest päevast, vähemalt nii on ta oma blogis maininud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!