Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Kallis, sa oled kosunud!
 
TV3 11. november 2016, kl 16.48
Väga armas ja siiras paar kes üksteisest ka tõeliselt hoolivad aga nõustajad oleks pidanud asjad lihtsamalt lahti seletama.

Pärast pikka ja väsitavat tööpäeva ei jaksa tõesti poes enam neid pikki ja keerulisi kirbukirjas lühendeid lugeda ja enda jaoks mõtestada.
 
Linna 16. november 2016, kl 22.59
Siiani pole vist ükski osaleja eesmärgini jõudnud. Miks see nii on? Ma pakuks ühe asjana välja, et kohe hakatakse trenni vihtuma, inimene väsib ja väsinud inimene ei suuda kaalu langetada. Nii suure kaalunumbri puhul piisab toitumise korrigeerimisest. Kui kilosid kaotatud omajagu, muutub inimene energilisemaks ja tal on jaksu ka trenniga tegeleda.
Kogu see nõustajate kamp võiks ka endale küsimuse esitada, et kuidas saaks paremini. Midagi on ju viltu, kui mitte keegi ei suuda kaalu langetada.

See sardelli-tiim oli muidugi eriline kirss tordi peal:)
 
ingrid 17. november 2016, kl 12.39
Ma vaatasin viimast saadet. Samuti olen eelkõnelejaga nõus, mingi häiriv faktor peab selles ürituses olema. Tõsi seegi, et paks inimene kohe hüppama-jooksma panna on liig. Ka normaalse kehakaaluga, aga igapäevaselt mitte trennitegevale inimesele oleks see kurnav ja depressiivne.

Isiklikult mulle polnud viimase saate naistegelane sümpaatne. Oli ikka selline lodev ja laisk, olgem ausad. Kuigi lapse sünd on suur asi ja alati ilus sündmus, oli see antud juhul kuidagi nagu....läbi mõtlemata ja ootamatu. Aga mis mul sest, ma ju jumalavõõras! ; P
* Hämmastav, et on selliseid noori mehi, kes oma pisut vormikamaid kaasasid truult armastavad.
 
Linna 17. november 2016, kl 15.07
Alguses oli ta ju tubli. Aga usun ikka, et ta väsis, liiga palju rassis. Tahtis kiiret tulemust ja põrus. Nii noor naine, alguses arvasin, et ta on minu vanusegrupis. 35-ne umbes.
Ta suudab alla võtta küll, noortel käib see lihtsamalt. Aga alguses tegelegu ainult toitumise poolega, kui ca 10 kilo läinud, on motivatsioon ja jaksu treeningutega alustada (milleks võib esialgu ollagi ainult kõndimine). Aga kui ei, siis korrapärane toitumine ajab ka asja ära.
Tõsi, mees oli väga tubli. Püüdis kaasat igakülgselt aidata.
 
tsitaadikogumik 18. november 2016, kl 13.47
Tsiteerin:
Pärast pikka ja väsitavat tööpäeva ei jaksa tõesti poes enam neid pikki ja keerulisi kirbukirjas lühendeid lugeda ja enda jaoks mõtestada.

Aga siis ei ostagi asju millel on pikk ja kirbukirjas "tarvitamisõpetus" kaasas. Ostad asju millest sa kohe aru saad mis see on, nagu näiteks porgand, tükk toorest liha, paprika, apelsin, munad jne.

Tsiteerin: Ka normaalse kehakaaluga, aga igapäevaselt mitte trennitegevale inimesele oleks see kurnav ja depressiivne.

Trenn ei ole kindlasti depressiivne kui leida endale meeldiv stiil ja treeningviis. Igaühe jaoks on selline olemas mis tuju tõstab ja ka peale tööpäeva energiat annab. Lihtsalt tuleb vaeva näha ja katsetada erinevaid trenne, et oma leida. Fakt on see, et ilma liigutamiseta head vormi ei saa, keha lihtsalt on loodud liikumiseks.
Antud hooajal nähtud salenejate suhtumine tundub olevat, et "teie nüüd tehke mind saledaks seni kuni mina diivanil lesin ja moosisaia söön..."
Väga vabandan kui ma nüüd kellegi tundeid riivasin.
 
maniila 18. november 2016, kl 16.40
nõus eelmisega. laiskus on nii kontides, et kuidagi ei raatsi lahti lasta. no 23-a. ikka selline lõtv ja pekine olla! mina küll poleks sellise välimusega leppinud. ühtegi burgerit pole elus söönud, ega kavatse ka.
 
varsti kurt 19. november 2016, kl 22.55
Kõige rõvedam kogu selle saate juures on kõrvulukustav "muusika". See plännimine oli veel kõvemaks keeratud eelmiste saadetega võrreldes. Viimasel saatel keerasimegi hääle täitsa maha ja vaatasime ainult pilti.
 
pläh 20. november 2016, kl 23.21
Tõepoolest, Eesti oma "reality"sarjadel kipubki tihti olema see viga, et taustamuusikale pannakse volüüm põhja ja siis proovi kuidagimoodi aru saada, mida keegi räägib. Sellel kaalusaatel, eriti viimases osas, kõlas veel eriti kõrgete nootidega klimberdav muusika, mis peast lausa valuna läbi lõikas. Sõrm peabki pidevalt volüüminupu peal valmis olema, et koheselt reageerida.
 
Linna 26. november 2016, kl 22.36
Burgeritest ikka ei loobuks:) Burks on hea!
 
burxidest 05. detsember 2016, kl 04.10
eks oleneb burxist:)
 
maniila 05. detsember 2016, kl 13.04
kotlet saiaga? väkk:(
 
alati heasoovlik 05. detsember 2016, kl 19.13
maniilale:
huvitav, kas on mõni saade, mida sa EI vaata?! istud oma 1-toalises mustamäe korteris ja kostitad võõraid inimesi sapiste märkustega. mis inimene sa küll oled? mis mõnu sa sellest tunned? 24/7 ainult halvasti öelda. ükskõik kellele, ükskõik mis teemal, ainus elumõte on kõiki halvustada. kuidas sa suudad niimoodi?
 
maniila 07. detsember 2016, kl 12.23
viimasele. sa eksid! muideks enamusi telesaateid ma ei vaata. teiseks ei istu ma mingis ühetoalises korteris. kolmandaks ma ütlen halvasti ainult siis, kui jaburdusega lagedale tullakse. neljandaks - on vist tõesti tervislikum see totakas naistekas puu taha saata, siit midagi mõistlikku ei leia. ole terve!
 
alati heasoovlik 16. detsember 2016, kl 09.31
ok, vabandust, sa ei istu mustakal ühetoalises, vaid ühikas sots.pinna peal, aga mõte jääb samaks.
 
raviarst 01. jaanuar 2017, kl 00.37
no maniilal 7 telekat, kes vaatab - see jõuab. aga eesmärigini ei jõuta sellepärast, et sellise menüü juures (rasvased sardellid, makaronid jne) on isegi külasepal või kiviraiduril seda teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!