Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Telesaade
Ladina Ameerika seriaalid
 
Perla 20. jaanuar 2020, kl 02.29
Milliseid Ladina Ameerika seriaale keegi vaatab? Mis kellegile meeldib vaadata?
Üldiselt mulle meeldivad Brasiilia, Mexico, Kolumbia seriaalid. Väike ülevaade sellest mis mulle kõige rohkem meeldis vaadata:
1. Santa Diabla (ei mäleta kuidas see oli eesti keeles), Mehhiko, väga ilusate näitlejatega ja tormilise süzeega sari.
2. La Reina del Sur (Lõuna Kuninganna), Mehhiko/Hispaania, Sari ühest narkodiileri väga kena naisest, kes peab põgenema narko kartellist teise riiki ja seal tasapisi ta teeb oma narkokartelli ja saab selle juhiks ja pärast maksab kätte oma vaenlastele, muidugi see on ka armastuse draama.
3. Imperio 2014, Brasiilia. Sari on noormehest kes kaotas oma esimest armastust ja peale seda juhuslikult temast sai vääriskivide kontrabandist, smuugeldaja. Selle pealt ta teenis tohutult palju raha ja asutas vääriskivide töötlemise Impeeriumi.
4. A regra do jogo (Mängureeglid), Brasiilia 2015-16. Sari on ühest heategevuse fondi juhist/advokaadist kes elab topelt elu, ta on ka kriminaal grupeeringu liige kes varjatult aitab teostada kriminaalidel oma eesmärgid ja teenib selle pealt raha. Sarjas on ka armastuse kolmnurk.
 
Proua Kortspõhi 12. juuli 2021, kl 21.11
Mina vaatan, vägista mind kohe, tassi mind kohe ja pesu lobi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!